Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kako vreme prolazi postajem ogorčen,besan,nisam od

nisam od onih koji bi kačili transparente i šta ti ja znam,boli me kurac za takve stvari

Mislio sam da nikada neću doći u takvu situaciju,da gubim živce zbog uprave i pojedinih "tatinih sinova"

Eto za sve postoji prvi put,hvala ti Torese za to

amin

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ma koliko god ja govorio da je on balvan, da je vakav onakav, ja bi bubreg dao samo da se vrati onj stari ubojiti Torres, koji je davao po 2-3 komada po utakmici, koji je bio strah i trepet. A ne ko sad, sad ga se i pjetlici ne boje. 

Ma koliko god ja govorio da je on balvan, da je vakav onakav, ja bi bubreg dao samo da se vrati onj stari ubojiti Torres, koji je davao po 2-3 komada po utakmici, koji je bio strah i trepet. A ne ko sad, sad ga se i pjetlici ne boje. 

Moram se sloziti s tobom. 

Kako je bio krenuo, mogao je postati jedan od najboljih napdaca sveta. Ali povreda, lose tretiranje od strane ljudi iz kluba(Liverpoola), ili i njegova glupost doveli su ga gde je sada.

To sto on zeli da ostane u Chelsea-ju, je normalna stvar. Ne zbog para, dobio bi on i vise, u novopecenim bogatasima. Ljudi u Londonu su mu pruzili pravu podrsku, posle godina licemerja i laganja u lice. 

Mislim da je to prije stav "ma kakav Anzhi,ja sam europski i svjetski prvak,nisu oni moj nivo".
da mu ponudi ozbiljni klub iz Španjolske ili Italije,neko ko igra Ligu prvaka,vidilo bi se koliko je lojalan.
a i izgubio je duh,pogledajte samo onaj incident sa Ferdinandom,stari Torres ne bi samo tako prešao preko toga.
stari Torres se,nažalost,ne vraća,ako nije dosad i neće.

On je UKLET (zbog penala) . Danas mu proradio inat kada su mu nosinu razbili i videlo se da moze,par trenutaka onaj stari iz Liverpula,na trenutke pogubljen,nezadovoljan zivotom ili cime vec. Nanu li mu naninu, NEK PRODADI INAT U TEBI,svi ti se smeju,rugaju ti se,tuku te,pa bem ti zivot u INAT SVIMA POCNI DA DAJES GOLOVE! 

I ne znam sto je dobio sansu da suta penal, treba je sutati magionicar Hazard,ali dobro je nije nas kostalo. 

Ali ajde drugo poluvreme je i te kako zadovoljio,osim promasenog penala. 

A nosina mu je razbijena jer se glupira lezuci na travi. 

Drugo poluvrijeme dobro odigrao necemo lagani . 
Dao go ali i jebeni penal promasio ccc .  

Kad sam vidio da mu tece krv mislio sam da je sam sebe povrijedio , da je glavom od travu udario , ali onda sam vidio usporeni . :)

Za mene je odigrao odlicno, vec sam napisao u temi za utakmicu ali mogli su i morali mu nasi igraci davati vise lopti jer je bilo situacija u kojima se odlicno otkrio... Za lose igre krivim sistem igre i izbor igraca na pogresnim pozicijama, i previse cuvaju loptu u posjedu..

Kad je zabio gol,zaderao sam se svom snagom sto sam jace mogao "Toreeeeeeeees",onako da vidin kako zvuci jer nikad skoro nisam ni bio u prilici da to napravim(a i ponijela me malo atmosfera,iako pricamo o europskoj ligi).Nisam ni znao da ce cijela obitelj skoro u isti glas rec kiša će,ali dobro.

I onako gledam kako jadan uzima  loptu da će pucat penal,izbezumljen ali isto tako odlucan da ga zabije,da odluci utakmicu,da dobije i svojih 5 minuta u Chelseu i naravno,kako inace biva falije penal i onako u sav glas  rece neku psovku vjerovatno na španjolski jezik i onako tužno promatra tribine utihnulog Stamford Bridgea.

Želim reci,nije ovo bio neki važan penal,nije neka odlucujuca situacija,al ovo je pokazatelj da Torres više nemože igrati u ovom klubu.Torres više nije napadač kakvog traži AFC Wimbeldon a ne europski prvak.

Znam da je danas odigrao solidnu utakmicu i da nije bio toliko loš,ali što je sa onim utakmicama gdje nas je koštao bodova,živaca,možda cak i prolazaka ?Što je s onih drugih dvijje godine sto je proveo na Stamfordu ?

Kao igrac,vjerovatno mi je najmrža osoba u nogometu,ali kao covjek nakon ovog  razocaravajuceg lica i sveukupnog Torresovog stanja u ovih nekoliko godina  postalo mi ga je žao.

I zato legendo želin ti svu srecu ali izvan najdražeg mi kluba!   ;)

• Autor

ne mogu reci da je odigrao odlicnu utakmicu, u prvom poluvremenu ga nije bilo, ustvari pamtim samo kad je spustio loptu glavom za oscara kad je cech ispucavao

u drugom poluvremenu tu i tamo, da je los daleko od toga, ako nista, bar njegov gol nam je osigurao prolaz dalje

imao je mislim dvije sanse koje je u vrijeme dok je igrao u liverpoolu znao iskoristiti ali on je promasio

U usporedbi kako igra inače ovo je bilo za 5, ali opet kada se gleda realno i ukupno nije baš tako dobar bio, ali ok, mogao je još i penal zabit, ali odma sam reko da ga ne smije on pucat već Hazard koji je to više zaslužio, a i on ne bi fulao

Šta bi vi kupovali prodavali non stop.... Šta je odigra demba od kada je doša.... Daj ne laprdajte pizdarije može on još puno toga napravit nikad nije kasno.......... Triba cila momčad počet izgledat ka momčad pa će i on bit dobar........ PS. kod prvog gola mate demba bi 100 posto krenija na balun i bija bi ofsajd a pogledaj reakciju torresa........ Nije on zaboravija igrat

Može bit kad su ga šutnuli po glavi skužio da ga ne smiju svi gazit. 
Ajd nije loš danas bio. 
Ja sam 5 minuta prije gola pošto se nisam obrijao i već sam zarastao pomalo rekao da se neću brijat dok god on ne zabije. Ja reko ajd da vidim do kada.. I nakon 5 minute on zabije. -,-" :D

Do gola i nije bio nešto, ali poslije je odigrao odlično. Jebo penal što je promašio, sebi je kriv. Mogao mu je olakšat, ali nije i šta sad..

I nisam do sad rekao, ali stvarno mu ne valja što se ošišao. Ljepše mu je bilo s dugom kosom, ovako oronuo sav... Tako mi izgleda..  

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.