Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

Imformacija:

"Tores ima skoro 30godina. Ali on veruje da, na ovom nivou moze igrati bar jos 3, 4 godine........................Na vrhunskom nivou, ne na ovome na kome sada igra."

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Sta se palite ljudi? Kakav nastavak ovakvih partija, sta vam je? :smile:  Hiljadu puta je znao zabiti i igrati kao muskarac a ne kao mlohava pickica, pa onda dodje mjesec dana gdje ga nema na mapi uopste. Pa opet u krug.

Dao dva gola Rubinu iz Kazanja (trećerazredna europska ekipa), odigrao odličnu utakmicu (omaklo mu se). I šta sad, da mu se spomenik diže? Neka hvala, na ljeto kupit prnje i doviđenja.

• Autor

nebi mi smetalo da ostane i iduce sezone, ali bi mi smetalo ako mu se bude pruzalo dosta sansi ako opet bude loš

ako dodje murinjo i on ostane, ima da igra ko čigra

Najgore od svega bi bilo još jedno mazanje očiju Romanu i eventualni ostanak u klubu. Mislim da njemu ni Mourinho ne pomože više, iako zna podsjetiti ovako nekad na dobre stare dane.

Zabio vise golova od mnogih napadaca EPL-a. Po tom mozete vidjeti kakvu mi vezu imamo u vidu mate hazarda itd. Jer nama ni ovi golovi nisu dovoljni a sto? Pa zato sto je mogao duplo dati do sad da ima pameti i srece :)

Ruku na srce, sinoć odigrao hvale vrijednu partiju. Zabio dva gola, sudjelovao u igri, trudio se. Skidam kapu. Ne treba se, ipak, ložiti na ovo previše, jer nam je mali milijun puta prikazao ovakvu partiju il dvije, a onda nestao, upao u kakvu mračnu rupu iz koje bi izlazio nekih mjesec dana, do sljedećeg bljeska.

Iskreno, nadam se da će i ovog puta tako biti jer bi nam bila prava jebada kad bi zabio još par golova do kraja sezone i glavonje u klubu uvjerio da je igrač za nas te tako sebi priskrbio novi ugovor. Daleko mu kuća, sljedeće sezone trebamo gledat Dembaru i Luksa, a Torresu hvala na svemu i nek putuje, gdje hoće.

19/20

Odigra jednu utakmicu dobro i odma je izmislio nogomet z Dembu.... pa daj covjece ne izmisljaj. Odigro je odlicnu utakmicu i svaka mu cast na tome, al nemoj se zaljetat s takvim izjavama.

bole me kurac za toresom,jedva cekam da ga se resimo

ali covek je bio i ostace institucija za dembu

demba zadnje dve sezone igra dobro,pre toga solidan igrac samo

tores je u najboljih pet napadaca zadnjih 10 godina,samo eto usralo nas sto smo ga kupili ovakvog bez kompasa

• Autor

Najgore od svega bi bilo još jedno mazanje očiju Romanu i eventualni ostanak u klubu. Mislim da njemu ni Mourinho ne pomože više, iako zna podsjetiti ovako nekad na dobre stare dane.

ovaj nebi igrao kod murinja ako bi nastavio po starom, tako da mi je svejedno u jednu ruku

Fernando Torres has vowed to stay at Chelsea and recapture the form that earned him a £50m price tag. “I know my statistics at Chelsea have not been the same as in other years in my career. But I am fighting to get back to those statistics and I will never, ever give up,” said the striker.

Sky Sports

trudio se kao i dosad, dosta trcao,najzasluzniji za izjednacenje i ako se Oscar spetljo dobro je zavrsilo auto-golom Sunderlandovih igraca.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.