Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Odlicna reakcija i kod prvog i kod drugog mada su po lepoti neuporedivi.

Vrlo dobra partija,nije se gubio na terenu kako zna,znao je sta hoce sa loptom...

Za divno čudo je bio dobar, tj. odličan, nadam se da će nastaviti s ovakvim igrama, posebno je lijep onaj drugi gol, inače su mi golovi glavom odlični pa makar bili s 2 metra

P.S.

Pogledajte ovog Benayouna ko vanzemaljac, ko da je ispo iz Ljudi u Crno ajmo reć 2

Doc cete vi na moje šta tvrdim već dosta vrimena. Torres je igra loše ali ni blizu toliko koliko ste vi srali jednostavno cila ekipa cilu sezonu ne moze spojit 2 dobre utakmice i on se jednostavno uklopija u to. On je izmislija nogomet za dembu a o asistencijama da ne pričam

Doc cete vi na moje šta tvrdim već dosta vrimena. Torres je igra loše ali ni blizu toliko koliko ste vi srali jednostavno cila ekipa cilu sezonu ne moze spojit 2 dobre utakmice i on se jednostavno uklopija u to. On je izmislija nogomet za dembu a o asistencijama da ne pričam

Odigra jednu utakmicu dobro i odma je izmislio nogomet z Dembu.... pa daj covjece ne izmisljaj. Odigro je odlicnu utakmicu i svaka mu cast na tome, al nemoj se zaljetat s takvim izjavama.

Za divno čudo je bio dobar, tj. odličan, nadam se da će nastaviti s ovakvim igrama, posebno je lijep onaj drugi gol, inače su mi golovi glavom odlični pa makar bili s 2 metra

Ako je peterac na jedan metar od linije onda ovdje ima 2 metra

754128806.gif754128806.gif

@hunter

Pa nije ni rekao da je gol sa dva metra, nego da voli golove glavom. :P

MOLIM TE

Zašto onda i za Španiju igra jadno?

Svaka čast da i nas nakon dvije godine pošteno obraduješ... Igrač utakmice, zasluženo.

e jebi ga sad .. imao je on dosta dobrih i znacajnih utakmica u plavom dresu ;)

Nando zvijer.

Koliko ima sada golova u sezoni (sva takmicenja)?

Nando zvijer.

Koliko ima sada golova u sezoni (sva takmicenja)?

19. Neko je na početku sezone rekao da bi bio zadovoljan sa 20 golova 19/20 :p

Ovog čovjeka ja nisam prepoznao jučer na terenu.

Dva gola, odlično dodavanje, igrač utakmice. Samo se nadam da će nastaviti tako.

igrac utakmice sigurno,bilo ga je svugdje na terenu,poziv koji nije dobio u reprezentaciju mu je dao snagu i sam je rekao da je vrijeme dokazivanja.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.