Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Hvala što si mi potratio 2 ipo minute života. pa pogledaj malog retarda. Ništa pametno nije reka, ko sve i šta se sve stavlja na youtube mati moja! 

nema na cemu, u svako doba opet :-j

rema tvrdnjama "Dejli Ekspresa" u Čelsiju su ukalkulisali gubitak.

Španac je plaćen 50 miliona funti, spremni su da ga prodaju za 15, što je ogroman gubitak, ali očigledno da su se već pomirili sa tim.

Abramovič želi da napravi mesta za Falkaoa, "El Ninjo" bi mogao da bude deo dogovora, tim pre što želi da se vrati u bivši klub, a posle 26 meseci u Londonu,  jasno mu je da u Čelsiju nema budućnost.

Anži se sprema da uputi ponudu, ali je Španac nezainteresovan da ode u Rusiju, čak i za veliki novac.

On nije dao gol od 23. decembra, a sutra protiv Junajteda će biti na klupi, prvi izbor Beniteza je Demba Ba.

Fernando Torres: "Kada sam imao 5 godina rekao sam da želim biti nogometaš i svi su se smijali, sada sam nogometaš i oni se i dalje smiju.."

Hahahaha pa Demba stvarno slici na onog crnca iz filma. 

btw. uvijek se sjetim Torresovog prelijepog loba na Old Traffordu prosle sezone, ali onda se sjetim jednog od najvecih promasaja u povijesti nogometa :S -.-'

Nas najbolji igrac :D

pri startu Ferdinanda, bio je izgubljen totalno,kao da je upao u teren sa neba odjednom... kao dete neko koga lupa batinas neki. U tom trenutku mi ga je bas bilo zao... E Fernando, sta ti se desilo,sta...

Drago mi je sto su svi portali objavili ovaj incident, neka svako zna o kakvom se govnetu radi.

Da je bilo pravde,kao što nije,to jest da je sudio neki nepristrasni sudija, United bi od 85.minuta igrao sa igračem manje,a tada bi već bila druga priča.Ali,vratiće im se ovo,kad tad.Daće Bog,već u revanšu.

Ajde jos malo pa da otvorimo 200-tu stranicu o nasem Torketu,ljudi moji koliko je meni krivo sto ga nece i plus ovu konjinu gore kad vidim sta mu uradi i vidio sam juce uzivo trenutak,dodje mi da ih miniram sve.Ali ne,polako s'ebace im Torke sezonu na SB-u,samo gledajte! ;)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.