Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

“I try to live as normal a life as possible, because I am normal. I was born in a working-class place in Spain, my father worked every day of his life and I don’t like to be a big-head, or go to parties or events, or be seen about. I don’t like people talking about me. I prefer to be at home and being calm. I try to be the same person as I always was. ” - Fernando Torres

Ljudina :)

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Ako ode bice mi pomalo zao, a verujem i da ce biti zao onima koji su ga najvise pljuvali. Izludjuje me i nervira sa svojim bledim igrama,ali opet je deo plave porodice. Ajde Torres malo zapni,ne cekaj da ti razbiju nos pa da pobesnis. U glavi ufuraj da su ti razbili nos pre pocetka utakmice :D

Ako ode bice mi pomalo zao, a verujem i da ce biti zao onima koji su ga najvise pljuvali. Izludjuje me i nervira sa svojim bledim igrama,ali opet je deo plave porodice. Ajde Torres malo zapni,ne cekaj da ti razbiju nos pa da pobesnis. U glavi ufuraj da su ti razbili nos pre pocetka utakmice :D

čuj ovo

kad ode ja pravim Project X u svojoj kući

čuj ovo

kad ode ja pravim Project X u svojoj kući

hahhahahaha :D ni ja ga ne gotivim,ali opet,steta sto nije uspeo kod nas. 

• Autor

523378_465561810181802_1299219799_n.jpg

nije zabio 2 gola, sigurno sto nije dobio masku iz italije kao Demba Ba, sto je nepravda

nego da neko okaci ovde njegov gol, mislim da sam vidio da je zabio gol al jel ponisten, nisam gledao utakmicu samo sam djelic vidio snimka

Napravio faul nad igracem, svirano, on nastavio kao ubleha i zabio, nista posebno.

Nije faul nego , offside ili igranje rukom , ta situacija je po meni bila veoma sumnjima i nije nijednom usporeni snimak pokazan ne znam zasto .

prop´o je ovaj k´o grčka

Zanimljivo da je u istom trenutku dao gol. :D

CHELSEA'S MAN FOR THE SMALL OCCASION

• Autor

dzaba mu to sto je dao gol, pa pogledaj ga samo, primi loptu, ode lopta daleko od gola, nema ga u 16, mata ubacuje loptu on stoji i gleda, da Demba igra covjek bi se bukvalno bacio za loptom

jedino sto zna je malo prodiblati i to je to

dzaba mu to sto je dao gol, pa pogledaj ga samo, primi loptu, ode lopta daleko od gola, nema ga u 16, mata ubacuje loptu on stoji i gleda, da Demba igra covjek bi se bukvalno bacio za loptom

jedino sto zna je malo prodiblati i to je to

Dzabe pricas , danas najbolji , sigurno !!!

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.