29. mart 2013.13 god. comment_114550 “I try to live as normal a life as possible, because I am normal. I was born in a working-class place in Spain, my father worked every day of his life and I don’t like to be a big-head, or go to parties or events, or be seen about. I don’t like people talking about me. I prefer to be at home and being calm. I try to be the same person as I always was. †- Fernando Torres Ljudina :) Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114581 Ako ode bice mi pomalo zao, a verujem i da ce biti zao onima koji su ga najvise pljuvali. Izludjuje me i nervira sa svojim bledim igrama,ali opet je deo plave porodice. Ajde Torres malo zapni,ne cekaj da ti razbiju nos pa da pobesnis. U glavi ufuraj da su ti razbili nos pre pocetka utakmice :D Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114589 Ako ode bice mi pomalo zao, a verujem i da ce biti zao onima koji su ga najvise pljuvali. Izludjuje me i nervira sa svojim bledim igrama,ali opet je deo plave porodice. Ajde Torres malo zapni,ne cekaj da ti razbiju nos pa da pobesnis. U glavi ufuraj da su ti razbili nos pre pocetka utakmice :D čuj ovo kad ode ja pravim Project X u svojoj kući Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114597 čuj ovo kad ode ja pravim Project X u svojoj kući hahhahahaha :D ni ja ga ne gotivim,ali opet,steta sto nije uspeo kod nas. Prijavi
30. mart 2013.13 god. Autor comment_114610 ljubomorne duše mogu da mu ga puše danas hladno 2 gola zabija Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114709 hahhahahaha :D ni ja ga ne gotivim,ali opet,steta sto nije uspeo kod nas. pa normalno da je šteta bože moj :D kako ne bi bila šteta kad daš 50 milja za njega, a on ništa Prijavi
30. mart 2013.13 god. comment_114758 Koja retardacija xDljubomorne duše mogu da mu ga puše danas hladno 2 gola zabija Hahaha, Spaha tvoje izjave u svezi Torresa postali udarni vicevi na forumu :) Prijavi
31. mart 2013.13 god. Autor comment_114876 nije zabio 2 gola, sigurno sto nije dobio masku iz italije kao Demba Ba, sto je nepravda nego da neko okaci ovde njegov gol, mislim da sam vidio da je zabio gol al jel ponisten, nisam gledao utakmicu samo sam djelic vidio snimka Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114890 Napravio faul nad igracem, svirano, on nastavio kao ubleha i zabio, nista posebno. Prijavi
31. mart 2013.13 god. comment_114891 Napravio faul nad igracem, svirano, on nastavio kao ubleha i zabio, nista posebno. Nije faul nego , offside ili igranje rukom , ta situacija je po meni bila veoma sumnjima i nije nijednom usporeni snimak pokazan ne znam zasto . Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115372 Ovako nesto veceras : http://www.youtube.com/watch?v=kzG5dWIMckI Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115406 prop´o je ovaj k´o grčka Zanimljivo da je u istom trenutku dao gol. :D CHELSEA'S MAN FOR THE SMALL OCCASION Prijavi
4. april 2013.13 god. Autor comment_115408 dzaba mu to sto je dao gol, pa pogledaj ga samo, primi loptu, ode lopta daleko od gola, nema ga u 16, mata ubacuje loptu on stoji i gleda, da Demba igra covjek bi se bukvalno bacio za loptom jedino sto zna je malo prodiblati i to je to Prijavi
4. april 2013.13 god. comment_115409 dzaba mu to sto je dao gol, pa pogledaj ga samo, primi loptu, ode lopta daleko od gola, nema ga u 16, mata ubacuje loptu on stoji i gleda, da Demba igra covjek bi se bukvalno bacio za loptom jedino sto zna je malo prodiblati i to je to Dzabe pricas , danas najbolji , sigurno !!! Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.