Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Fernando Torres (2011-2014, 172 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 6,6 hilj.
  • Pregledi 374,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

[quote name='LegenTerry' timestamp='1360879622' post='107499']
Da Bog da mu se dogodi ista sudbina ka Maloudi
[/quote]
Aj spavat
Ja ne bi volio da mu se dogodi ista sudbina ko Maloudi iz jednog jedinog razloga. Je li dovoljno što je prvu momčad upropastio pa ga pošaljite još da i akademiju uništi? :P
E moj balvane jel vidis kako se to radi.7 minuta i cika Drogba uterao gol i asistirao.A sta si ti uradio za 7 minuta u klubu...a da popravio si svoju frizuricu.
Ovaj sudar, plači majko. A ovaj njegov "pokušaj" u 70 minuti, kad sam to vidio samo sam pokrio oči pa nisam par sekundi ni pratio, ali sam čuo komentatora kako je rekao da je to ustvari aut, sad ne znam dal za to ili ne, ali ipak... :-/
[quote name='Wisey' timestamp='1360967161' post='107622']
[img]http://assets.sbnation.com/assets/2173593/soccer2.gif[/img]
[/quote]

Majstorski, bolje od Meireleša. :D
Oooo drago mi je što se susrecen sa ocito jakin navijaćem Fernanda Torresa,igraca koji je izebao i sjebao ne samo par utakmica nego i par ktrofeja svima nam najdražeg kluba.Super,drago mi je,podržavaj ga ti i dalje dok ja svaki put uz televiziju molin Boga da ne dobije balun jer ne samo da ne zajebe gol nego i sjebe cilu akciju a primimo gol radi ovog Trollesa koji je neizbježna tema na stranici troll football,di se cili svit sprdaje sa njin i sa Chelseon.Di skoro nakon svake utakmice se objavljuju izvrsne Torresove statistike po kojima je više Gary Cahill uputio više šuteva na gol nego on.

Daj molin te...

(za Chestera)
[quote name='Juelz Santana' timestamp='1361438259' post='108378']
LEGENDA...Kakav je to napadac bio Propade u Celziju ko Sevcenko,Kezman..itd
Ocito da je problem u samoj strukturi igre kluba vec godinama kad takvi napadaci propadaju!!!
[/quote]
Nedavno mi je dolazila rodica iz Austrije koja ima 16 godina i nekako smo dosli na temu fudbala, i saznam da kao navija za Chelsea, ali kada mi je rekla da je zadnju utakmicu sto je pogledala bilo finale lige sampiona i da joj je omiljeni igrac Torres tu je zavrsila sva moja diskusija o fudbalu sa njom.
E bas tako ja vidim svakoga ko jos(posle svega) brani Torresa: kao neku klinku koja pogleda utakmicu svako pola godine, pa jbt. zar ima jos onih koji ce ga braniti, sta je ljudi vama u glavama??????
Ocito da je problem u samoj strukturi igre kluba vec godinama kad takvi napadaci propadaju!!!
[/quote]

mrš

[quote name='Juelz Santana' timestamp='1361439686' post='108388']
Torres je bio vrhunski napadac i dalje jeste...nego mi nemamo sistem igre igramo sporo,bezidejno kako kod RDM isto kod i Beniteza samo smo cvrsci.
[/quote]

u kurac
[/quote]
E moj ti, tek si došo i već sereš, da se možda ne zoveš Nermis?

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.