8. decembar 2012.13 god. comment_93659 hahaha Da vas cujem? Sta sam rekao par postova iznad? Hazard + Torres = Perfection Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93661 Neka nastavi ovako u drugom. Pokazao je da mu se samopouzdanje diglo ovim zahtjevom da on puca penal. Ajmo El Nino.. :) Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93662 [quote name='Igi' timestamp='1354968822' post='93621'] Danas će promašiti nekoliko zicera. [/quote] Hvala Bogu napokon je počeo da razmišlja i kod onog penala je odma uzeo loptu i nije je dao nikome to je to ! Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93664 Dobar u prvom poluvremenu. Zabio dva gola, a posebno zanimljiva situacija je kod izvođenja penala; odgurnuo je Davida Luiza od bijele točke koji je također želio pucati. S jedne strane to bi moglo značiti povratak samopouzdanja Torresu, ali s druge i nedostatak timskog duha. Vidjet ćemo. Za sada, vrlo dobro. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93665 [quote name='Nermis09' timestamp='1354980267' post='93659'] hahaha Da vas cujem? Sta sam rekao par postova iznad? Hazard + Torres = Perfection [/quote] oladi prijatelju... ovo su 2 dobre tekme za njega šta je s gotovo svim ostalima u kojima je bio gola kurčina? inače, super partija za sada, ali već vidim da će početi priče kako se Torres vratio Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93666 Koji k. je ovom Torresu, što se sad to toliko promijenilo da sad kao odjednom dobro igra? Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93667 Mogao je da pokopa sam sebe ovim penalom. Ne mogu ni da zamislim broj kritika, uvreda, humoristickih postera u slucaju da je promasio. Prerano je govoriti o bilo cemu, sto se njega tice, ali danas po prvi put posle dugo, dugo vremena nije sagnuo glavu kao pickica, vec je preuzeo odgovornost. Jos uvek je on daleko od onoga sto se od njega ocekivalo i ocekuje, ali za pocetak mu je potreban kontinuitet dobrih igara, i naravno golova. Nek nastavi ovako, nista vise. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. Autor comment_93668 pa zar ga samo onaj grobar jedino moze vratiti u formu, cc Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93669 [quote name='Brane' timestamp='1354982051' post='93664'] Dobar u prvom poluvremenu. Zabio dva gola, a posebno zanimljiva situacija je kod izvođenja penala; odgurnuo je Davida Luiza od bijele točke koji je također želio pucati. S jedne strane to bi moglo značiti povratak samopouzdanja Torresu, ali s druge i nedostatak timskog duha. Vidjet ćemo. Za sada, vrlo dobro. [/quote] Prije da je to povratak samopouzdanja iako se ne isključuje ni mogućnost da je ovo drugo. Ali ipak mislim da se on želi sad dokazat što više, želja je napokon ponovno tu. (valjda) Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93675 [quote name='Tinmar' timestamp='1354982162' post='93666'] Koji k. je ovom Torresu, što se sad to toliko promijenilo da sad kao odjednom dobro igra? [/quote] Debeli. Nitko osim Beniteza. Ja i jesam uvjerenja da ga je Roman doveo na našu klupu da "probudi uspavalu ljepoticu". Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93684 Šteta zbog one prečke, dobru partiju bi zaokružio hat-trickom ali i ovako je dobro. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. Autor comment_93695 [img]http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/155959_520730344633853_1213492312_n.jpg[/img] Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93698 Sad se sjetio bit mudonja. Što nisi tako hrabar prije bio? Zar je cijeli klub morao biti dotučen do nogu da ti ovako igraš? Da, ne mora ovo ni značiti da se on vratio ali kako je sad bahat, drzak, sad mu je konačno najbitnije da zabije gol a onda sve ostalo. Pa gdje je to bilo prije jebo te Benitez? Gdje?! Ne mogu ja ovo probaviti... još će na kraju ispasti da je Abramovič napravio dobru stvar, NE MOŽE TO TAKO I BOK! Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93701 Malo lošije u drugom poluvremenu gdje je samo upamćena ostala ona prečka koju je zdrmao prije nego što je Mata zabio iz tog odbijanca, [i]ali i dalje stoji da je odigrao jednu jako, jako dobru utakmicu[/i]. Ovo mene frustira pomalo; vidiš da čovjek može, ali neće. Ja imam dojam da on sve dok Beniteza nije bilo tu nije htio igrati na ovaj način, nije se htio boriti kao što se borio samo u ove zadnje dvije utakmice, nije želio da mu napadači daju loptu i izbace ga u šansu, kao da se plašio da će promašiti pa se skrivao iza stopera. Eto, u dvije utakmice zabio 4 gola, napokon počeo igrat kako treba, ali ja ću se suzdržat od bilo kakvih prognoza i nipošto nitko ne smije reći da se Torres "vratio". Nije se vratio; još on mora odigrati dooosta ovakvih ili čak još boljih utakmica u Chelseajevu dresu da kažem da se vratio, da je onaj stari Torres koji je derao guzove u Redsima. Ove dvije utakmice je odigrao fantastično, ali još, po meni, nije zaslužio ostanak u klubu, iako znam da Roman ne sluša nas navijače 1 % i da će bez obzira na naša mišljenja on svakako ostati do ljeta minimalno, ali eto, moram se izjasnit. Ipak, ovo je pravi putokaz za daljnji rad i izvedbe na terenu i samo je se nadat da nastavi u ovom ritmu. Tek kad zareda još ovakvih utakmica, reći ću da sam za njegov ostanak. [b]11/20[/b] Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93703 Tinmar, ti cini mi se i ne želiš da Torres proigra dobro. Zamrzio si ga dok nam je trpao sa Liverpoolom (7 puta) Drogbin fan? Drogba je legenda, ali to nije razlog da hejtas Torresa I nemoj bolan sr@t, covjek igra dobro, tim igra dobro. Shut up Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93707 [quote name='Nermis09' timestamp='1354986781' post='93703'] Tinmar, ti cini mi se i ne želiš da Torres proigra dobro. Zamrzio si ga dok nam je trpao sa Liverpoolom (7 puta) Drogbin fan? Drogba je legenda, ali to nije razlog da hejtas Torresa I nemoj bolan sr@t, covjek igra dobro, tim igra dobro. Shut up [/quote] On je svim navijačima dao dovoljno materijala da ga zamrze i izgube vjeru u njega tokom ove 2 godine, bez obzira na to koliko nam je golova dao dok je bio u Liverpoolu. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93718 Odlicna utakmica danas.Ulazak u formu pred put u Japan.Dva gola i precka.I sto je najvaznije pobeda Chelsea-ja.Gotova rasprava. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93723 Sad mene zanima posto igra dobro pod Benitezom, i ostaje sigurno do ljeta. Sta ce biti kada Benitez ode? Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93724 Odlicna utakmica. Moram ga pohvaliti. Nije ovo nikakvo vracanje, ali ne mozes reci da nije prijatno vidjeti ga kako trpa. 11 golova, 6 u prvenstvu. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93725 Torres i njegovi navijači ne smiju misliti da će sada ako Torres odjednom "proradi" biti sve u redu. A ja sam ovdje da se to i ispoštuje Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93727 [quote name='Essien Bison' timestamp='1354987968' post='93723'] Sad mene zanima posto igra dobro pod Benitezom, i ostaje sigurno do ljeta. Sta ce biti kada Benitez ode? [/quote] Si siguran da će Benitez otići? Nisu nam strane situacije da su privremeni treneri dobivali stalni posao Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93730 Njemu treba dovesti Falcaa bio bi jos bolji , ali i dalje sam misljenja da ga treba prodati. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93732 Nekima je draže da puknemo 4-3 uz toresov het-trik, nego da pobedimo bez njegovih golova. Može on do kraja meseca još 10 golova da postigne, ali novog napadača treba obavezno kupiti. Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93737 najidealnije bi bilo da sad odigra dobro do prijelaznog roka, da ga možda i uspijemo uvaljat nekome za kojih 30 milja (na ime...) ali nažalost, ja sam svjestan što će se desit sad će odigrat nekoliko dobrih utakmica i kada prođe siječanj, opet će počet igrat ko kurčina šta da kažem osim da smo proklet klub, ne znam zašto, ali jesmo Prijavi
8. decembar 2012.13 god. comment_93739 Odlicna partija danas, abd kad se bude prodavao iduce ljeto ili vec u januaru da se proda sa stilom :) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.