13. decembar 2012.13 god. comment_94386 Ocekuju se komentari tipa: ako je sastavio [b]3 [/b]dobre utakmice, ne znaci da se vratio u najbolju formu." Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94387 A ocekuje se i komentar tipa vratio se Torres, nikad bolja forma i ostala svrsavanja na Torresa. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94392 Ja imam dva odgovora na Torresov gol.. 1. Mogao je zabiti 5 golova samo da hamelj primi kako treba loptu al pi*ka se boji uglavnom.. Onaj gol nebi ni zabio da se nije igrom srece odbila onako lopta od igraca. 2. Torres je namjerno sutao kako bi igraca pogodio te da se od njega odbije lopta u gol kako bi zajebao golmana. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94395 Imao je dosta srece, sto je lopta usla. No i dalje vazno je da zabija, prije je pogadjao precke i nije imao srece, vrijeme je i da njega malo sreca pomiluje. A kod treceg gola je poslao fantastican pas za Matu. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94399 Danas solidan, ništa više, gol je više srećom nego znanjem. Odličan pas Mati kod trećeg gola, šteta što Mata nije odmah šutao i zabio. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94405 [quote name='Nermis09' timestamp='1355400701' post='94386'] Ocekuju se komentari tipa: ako je sastavio [b]3 [/b]dobre utakmice, ne znaci da se vratio u najbolju formu." [/quote] Evo ja cu ti prvi odgovoriti da ne znaci da se vratio u najbolju formu.. Dosta smo cekali da pocne zabijati i ocekujem da nastavi ovako... Ali sigurno nije u najboljoj formi jer nakon tri utakmice ne mozes to reci. Da mu je forma i igra bolja od prije mjesec, dva jeste ali on ovako treba da igra do juna a ne par utakmica i onda ga nigdje... I slazem se sa soxxom, mogao je zabiti jos golova ali i ovo je uspjeh. Samo da ustraje u zabijanju jer ako ne odigra sezonu dobro, neka se pozdravi sa Chelseaom... Prijavi
13. decembar 2012.13 god. Autor comment_94423 lik je zabio gol i samo je to bitno, a to da li je sa znanjem ili srecom zabio to je najmanje bitno jebote sad i kad zabija nevalja, trazi se dlaka u jajetu eh Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94428 aj nek je i njega malo krenulo al o nekom povratku jee glupo pričat, 3 dobre utakmice i odma drkica na Torresa, nezaboravimo da je zabio nordsjelandu, Sunderlandu (kojeg jako cjeni i poštujem pogotovo zbog trenaera ali su u jako lošoj formi i zoni ispadanja) i mexikancima... dobro jest da su oni prvaci i polufinale svjetskog prvenstva ali mislim da nisu jači od prosječnih engleskih klubova Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94435 [quote name='Nermis09' timestamp='1355400701' post='94386'] Ocekuju se komentari tipa: ako je sastavio [b]3 [/b]dobre utakmice, ne znaci da se vratio u najbolju formu." [/quote] Hoćeš reć da to nije tako?? I da, prošle sedmice Van pussy šuta slobodnjak, odbija se lopta od Nasrija, vara Harta i komentari na ovom forumu (samo ne sjećam se dal je bio shoutbox ili onako na nekoj temi) kako je bio dobar gol, golčina, a et dns Torres zabije tako uz odbijanac i odmah nije trebao biti njegov gol, imao je sreće i bla bla.. Samo, znam da je bilo koji drugi igrač onako zabio, dobio bi pohvale, kako je dobro se snašao i šta sve ne.. Koliko ono bi, @brane ?? I inače, poslabu je utakmicu odigrao, pomalo ne zainteresovan bio, al et opet zabio. Valjda nastavi zabijat, majka mu stara... Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94437 [quote name='Nermis09' timestamp='1355400701' post='94386'] Ocekuju se komentari tipa: ako je sastavio [b]3 [/b]dobre utakmice, ne znaci da se vratio u najbolju formu." [/quote] bez uvrede, ali ja mislim da si ti ovaj komentar napisao nakon što si zabijelio Torresov poster na zidu Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94438 [quote name='chelseathebest' timestamp='1355413530' post='94437'] bez uvrede, ali ja mislim da si ti ovaj komentar napisao nakon što si zabijelio Torresov poster na zidu [/quote] Ne mogu a da se ne nasmijem hahahahaha... Kako god okrenemo nitko nije ravnodušan prema Torresu. Ili ga volimo ili ga mrzimo, ali svi osjećamo nešto. Taman ćemo živčani slom doživjeti zbog Plavuše Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94440 [quote name='how yes no' timestamp='1355413224' post='94435'] Hoćeš reć da to nije tako?? [/quote] Naravno da ne, ali ako smo svi vidjeli da je zadnje 3 utakmice odigra odlicno, zasto odmah pojedini moraju govoriti kako ce sigurno ponovo prestati sa dobrim igrama? Ok, kada ne zabija, imate pravo da ga blatite, (iako cesto je krivac zapravo bila losa formacija, defanzivna igra.. sto dokazuje dobrim partijama pod Benitezom al nebitno) Zar ga ne mozete pohvaliti za dobru partiju, a ne glumiti Nostradamusa i govoriti kako ce on opet upasti u losu formu?? Zar nije logicnije, gledati optimisticno na ove 3 utakmice kao naznaku uspona forme. Imam osjecaj da vam nekada zapravo smeta kada zabija. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94443 Vidiš da svi lagano popuštamo kad je u pitanju Torres, ali normalno da se ne zalijećemo jer nije mu prvi puta da zareda 2-3 tekme dobre, pa onda 5 katastrofalnih. Realnije je da će se to ponovo dogodit, nego što će on stvarno proigrat i nastavit ovo što je počeo od Nordsjeallanda. Prijavi
13. decembar 2012.13 god. comment_94448 A što igramo ofanzivno pod Benitesom, mi smo izmislili napad i kreaciju igre za Barsu i Dortmund. Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94541 [b]NandiTZa[/b] se oglasio: http://chelseabalkan.com/index.php/item/3099-torres-znao-sam-da-stvari-moraju-krenuti-na-bolje.html Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94544 Rekao sam prije jedno mjesec dana da nikad neću odustati od Torresa ravno između tuđih komentara tipa "MRŠ IZ SVETINJE" i "najlošiji napadač na svijetu". Iako još ne vjerujem da je na vrhu, ali 5 golova u 3 utakmica mi se čini fino. Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94545 Ovaj Torres kakvog gledamo evo već par utakmica je sigurno bolji od Torresa balvana i motike koji je u dvije godine na Stamford Bridgeu zabio svega 10-ak pogodaka. Torres jest bio balvan, to nitko ne može osporiti koliko god se neki trudili. Međutim, nitko ne može osporiti da se dogodio neki pomak nabolje u glavi ( kažem u glavi, jer smatram da njemu nikad problem nije bila fizička, nego baš ona psihička sprema ), da sada napokon traži loptu i želi s njom nešto uraditi, za razliku od prijašnjih vremena. Davno je nastala ona: " Ne srljajte kao guske u maglu! ", a i danas se na ovom "slučaju" može upotrijebiti. Nemojmo se zalijetati i govoriti da se vratio, da je već sada jedan od najboljih i šta ja znam šta sve ne. Na osnovu tri utakmice u kojima je zabio gol/ove ( i na tome mu skidam kapu ) naivno je reći da se "vratio" i tako lako zaboraviti prošla vremena u kojima je zabijao u par utakmica, a zatim opet ulazio u te, samo sebi specifične, "crne rupe" iz kojih bi izlaz našao tek nakon par mjeseci. Najpametnije je pustiti vremenu da odradi svoje i Torresu zajedno s njim. Na kraju sezone damo mu zaključnu ocjenu i to je to. Nemojmo srljati. Svi mi znamo da od njegove prodaje nema ništa, to je viša sila, iako bi neki upravo to i htjeli. Ja prvi smatram da on još nije zaslužio ostanak u klubu, ali sam također svjestan da je to samo mišljenje mene, pojedinca kojeg se tu ništa ne pita, i da će, ma kako igrao, u klubu ostati do ljeta minimalno. Zato ću probat od sada izbjegavati temu njegova odlaska i pratiti samo njegove igre. Što se mene tiče, dao Bog da on do kraja sezone dvostruko premaši mojih zacrtanih 20 golova s početka sezone. O tom po tom. Protiv Monterreya solidan. Zabio gol, više spretno nego sretno, ali koga briga. I da ga je zabio s 40 metara, isto bi se računao kao i ovaj, spretni, tako da me to ne zanima baš previše. [b]12/20[/b] Prijavi
14. decembar 2012.13 god. Autor comment_94559 zelim i ja Falkaa, al ne zelim ga s visokom platom, imamo vec dosta njih s visokom, takvo sto bar ja ne zelim u klubu Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94561 [quote name='Spaha' timestamp='1355505725' post='94559'] zelim i ja Falkaa, al ne zelim ga s visokom platom, imamo vec dosta njih s visokom, takvo sto bar ja ne zelim u klubu [/quote] doduse ti ga placas iz svog dzepa , razumijem te Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94564 [quote name='Spaha' timestamp='1355505725' post='94559'] zelim i ja Falkaa, al ne zelim ga s visokom platom, imamo vec dosta njih s visokom, takvo sto bar ja ne zelim u klubu [/quote] Onda ga nećeš ni dobit'. Nažalost današnji nogomet je takav, većini su pare preduvjet i ono zbog čega imaju "želju" nastupit za neki klub. Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94566 [quote name='CFC1905' timestamp='1345412565' post='72084'] Šta Cavani bi od 2 poluupotrebljive lopte napravio čudo? Idi molim te spavat, kako mrzim ovakve koji igrača ocjenjuju po tome je li postiga gol ili ne. [/quote] Ja stvarno neznan momak kojeg ti igraca gledaš,ali ako govorimo o istom igraču,Torresu,koji je sad zabio 4 gola,klubovima kojima bi i ja da gol.Po ćemu bi triba gledat napadača ? Po njegovoj brzini,frizuri ?! Sinko o cemu ti pricas,momak nije zabija gol 900 minuta,smijenia je 3 trenera,svi navijaci ga sprdaju a onda se nades ti da ga pravdaš zato sta nije imao šansu za zabit gol ?Jeli Drogba ima neke velike šanse za zabit gol u Munchenu u finalu? NIje. Jeli zabio.Je.Pametnome dosta Prijavi
14. decembar 2012.13 god. Autor comment_94568 [quote name='Terry26' timestamp='1355506872' post='94561'] doduse ti ga placas iz svog dzepa , razumijem te [/quote] ne placam ga ja, nije lijepo vidjeti tamo Rooney i Van Persie zabijaju a obadvojica zajedno imaju platu kao jedan Falcao u Chelsiu Prijavi
14. decembar 2012.13 god. comment_94573 [quote name='Spaha' timestamp='1355509550' post='94568'] ne placam ga ja, nije lijepo vidjeti tamo [b]Rooney i Van Persie zabijaju a obadvojica zajedno imaju platu kao jedan Falcao u Chelsiu[/b] [/quote] Dragi spaha, šta ti je?? Pa Persie ima platu haman, ko Torres kod nas, a Rooney naročito veliku ima. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.