Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

Arsenal i City su svoje zavrsili u LS. Imaju jos po jedan mec, revijalnog karaktera. S druge strane mi jos treba da rasporedjujemo snage na dva najvaznija fronta. Osim ako ne dobijemo nekog rivala slicnog profila, posle Galate, mislim da ce Mou sve snage preusmeriti na PL.

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Gledao sam Highlights utakmice protiv Evertona. Trebalo mi je za kritike što pišem. Jako loša igra. Ako uz ovu igru budete prvaci svaka vam čast. Ali mislim da nemate šanse pored Arsenala.

• Autor

Gledao sam Highlights utakmice protiv Evertona. Trebalo mi je za kritike što pišem. Jako loša igra. Ako uz ovu igru budete prvaci svaka vam čast. Ali mislim da nemate šanse pored Arsenala.

nemate ni vi sanse pored atletica  

Samo baci pogled na tabelu Premiershipaa I bit ce ti jasno imamo li ili nemamo sanse.

Silvio dete,ajde idi prati balet ili vaterpolo... idi uci,nece se sama skola zavrsiti,mani se Chelsea,pregleda,ocena,blogova,foruma.. ajde,ajde. 

Titula titula slavice se titula bice Celzi sampion peva cela Srbija :dres: :dres: :sal2: :sal2:

Ja sam siguran miljun posto ako sve do kraja dobijemo doma plus dva gostovanja da smo prvaci neznam zasto ali mislin da bi i sa tri poraza do kraja morali bit prvi obzirom na raspored ostalih

Ako hoćemo titulu moramo pobijediti sve do kraja na Stamford Bridgeu to je jasno ko dan..

tocno to... Idemo plavci

Onda je od prošle sezone. Isti K, slika je s facebooka. Ne vjerujem da se nešto promjenilo. Chelsea bi trebao biti u rangu s Unitedom ili odmah poslije njih. Zna li tko kako se određuju ova TV prava?

Manchester City ispao iz Lige prvaka, ispao iz FA kupa.

Velike su pare potrošene, Pellegrini se još uvijek mora dokazati, a i Aguero će vratiti formu ako bude uporan.

To znači da će City baciti apsolutno sve moguće karte na osvajanje Prema. Zapravo to i jeste jedino na što mogu baciti karte. I šta sad - drže sve u svojim rukama. Pobjede li u 3 sljedeće utakmice prestit će nas. Moramo biti jako oprezni, pa čak dođe li situacija da žrtvujemo Ligu prvaka za prvenstvo ja ću biti za, jer nešto mislim da će Mou baš tako i kalkulirati dođe li nam u LP protivnik izgledno jači od nas.

Mene zbog još jedne stvari drži optimizam, a to je u ovom trenutku loša forma Cityja koji je vidno pao. Razlog ne treba tražiti u svemiru - razlog je Aguero, jer on im je glavni igrač. Kad ga u jednoj utakmici zamjeni Džeko i bude bolji od njega sve vam je jasno. Mi samo poželjeti da se on u formu vrati što kasnije ili barem dok ne napravimo bod-razliku dovoljnu  da budem ispred Cityja u slučaju istog broja utakmica nakon recimo 4 kola.

Nas u LP s trenutnim rezultatom čekaju još minimalno tri utakmice, ako protiv Galate ne bude golova ili ako pobjedimo bilo regularno, bilo na produžetke što bi svakako trebalo izbjeći.

jBGEj4Q.jpg

Manchester City ispao iz Lige prvaka, ispao iz FA kupa.

Velike su pare potrošene, Pellegrini se još uvijek mora dokazati, a i Aguero će vratiti formu ako bude uporan.

To znači da će City baciti apsolutno sve moguće karte na osvajanje Prema. Zapravo to i jeste jedino na što mogu baciti karte. I šta sad - drže sve u svojim rukama. Pobjede li u 3 sljedeće utakmice prestit će nas. Moramo biti jako oprezni, pa čak dođe li situacija da žrtvujemo Ligu prvaka za prvenstvo ja ću biti za, jer nešto mislim da će Mou baš tako i kalkulirati dođe li nam u LP protivnik izgledno jači od nas.

Mene zbog još jedne stvari drži optimizam, a to je u ovom trenutku loša forma Cityja koji je vidno pao. Razlog ne treba tražiti u svemiru - razlog je Aguero, jer on im je glavni igrač. Kad ga u jednoj utakmici zamjeni Džeko i bude bolji od njega sve vam je jasno. Mi samo poželjeti da se on u formu vrati što kasnije ili barem dok ne napravimo bod-razliku dovoljnu da budem ispred Cityja u slučaju istog broja utakmica nakon recimo 4 kola.

Nas u LP s trenutnim rezultatom čekaju još minimalno tri utakmice, ako protiv Galate ne bude golova ili ako pobjedimo bilo regularno, bilo na produžetke što bi svakako trebalo izbjeći.

Postirana slika

po meni nema nikakve sanse da do kraja sezone ne skupimo vise bodova od njih ( ne racunam 9 bodova koje mislin da ce osvojit iz zaostalih ) ...

Sent from my iPhone using Tapatalk
Puno likuješ a bez pokrića. Kiks je sastavni dio sporta

Sent from my iPhone using Tapatalk
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.