Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Pobjeda na Old Traffordu što kaže Bane Ivanović bi bila pravi pokazatelj naših namjera. Ako im Swansea otkine šta, vrlo lako bi moglo biti da im pobjegnemo 5-6 bodova poslije dva kola. ;)

I više, pošto se naša utakmica s Aston Villom doma igra u srijedu 21.08., a ne u subotu 31.08.

Ja idem na otvaranje sezone s Hullom. Da doživim uživo Mourinhov doček na SB-u...  ;)

• 2 sedmice kasnije...

Malo je reći da se od ove sezone očekuje puno. Očekuje se titula. Hoće li je biti, zavisi o Mourinhu, igračima, upravi, samom klubu, ali s vremena na vrijeme i o gravitaciji.

• 5 sedmica kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...

U prva 4 kola svaki minut su odigrali Cech, Terry, Ivanović i Ramires (Hazard 1 minutu manje jer je izašao pri samom kraju protiv Manchester Uniteda). Dalje slijede : Cole (338), Lampard (304), Oscar (291), Cahil (270), Schurrle (192), Torres (127), KDB (125), Mata (120), Mikel (94), Luiz (90), Eto'o (90), Ba (64), Lukaku (42), van Ginkel (13), Azpi (1).

Dali smo samo 4 gola (1 autogol) : Ivanović, Lampard i Oscar.

Asistencije : Lampard, KDB, Hazard (svi po jednu)

Žuti kartoni : Bane (2), Luiz, Mikel, KDB, Hazard, Torres (1)

Ulasci u igru : van Ginkel, Schurrle, Torres, Lukaku (2 puta), Azpi, Mikel, Lampard, Oscar (1)

Izlasci iz igre : Mata, Oscar, KDB , Schurrle (2 puta), Cole, Hazard, Ba, Torres (1).

U prva 4 kola svaki minut su odigrali Cech, Terry, Ivanović i Ramires (Hazard 1 minutu manje jer je izašao pri samom kraju protiv Manchester Uniteda). Dalje slijede : Cole (338), Lampard (304), Oscar (291), Cahil (270), Schurrle (192), Torres (127), KDB (125), Mata (120), Mikel (94), Luiz (90), Eto'o (90), Ba (64), Lukaku (42), van Ginkel (13), Azpi (1).

Dali smo samo 4 gola (1 autogol) : Ivanović, Lampard i Oscar.

Asistencije : Lampard, KDB, Hazard (svi po jednu)

Žuti kartoni : Bane (2), Luiz, Mikel, KDB, Hazard, Torres (1)

Ulasci u igru : van Ginkel, Schurrle, Torres, Lukaku (2 puta), Azpi, Mikel, Lampard, Oscar (1)

Izlasci iz igre : Mata, Oscar, KDB , Schurrle (2 puta), Cole, Hazard, Ba, Torres (1).

prelose!!!

iako nemamo bog zna kakvu igru dobro stojimo, ovo kolko su kiksali i united i city, sad su ispred nas arsenal koji će past (nemogu oni ništa osvojit, nemaju to u sebi :)) i tottenhem koji je dobar ali može ga se još stić, samo moramo počet bolje igrat i ima još šanse da se čak i titule domognemo, sad slijede dvije lakše koje moramo dobiti...

Arsenal i Liverpool igraju punim kapacitetom i na prvom su mjestu sa 16 bodova dok mi(gostovanje Unitedu,Evertonu i Tottenhamu) igramo prosjecno i kasnimo samo 2 boda to je dokaz koliko smo jaki :D

Još kada bi ušli u formu pa gdje bi nam kraj bio..

Želim da se zahvaliti našim građanskim rivalima Čekićarima što su zakucali kokoške :)

Uz to, hvala i Steveu što je drugo kolo za redom unio snažan udarac našim konkurentima za titulu.

Arsenal i Liverpool igraju punim kapacitetom i na prvom su mjestu sa 16 bodova dok mi(gostovanje Unitedu,Evertonu i Tottenhamu) igramo prosjecno i kasnimo samo 2 boda to je dokaz koliko smo jaki :D

Još kada bi ušli u formu pa gdje bi nam kraj bio..

E vidiš baš sam neki dan o tome razmišljao. Pod navodnicima fenomenalni Arsenal i Liverpool na vrhu, a promjenjivi Chelsea bez ikakve igre odmah dva boda iza njih na trećem mjestu. A već smo odradili neke jake utakmice - Spurs i United. Šta li će tek biti kad se zalaufamo hehe.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.