Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

• Autor

BBC - Napad Chelseaja nije zabio pogodak u gostima godinu dana.

Koliko ima istine u ovome, pitam se.

istina u premiershipu je torres zadnji zabia protiv sunderlanda tocno godinu dana

Mislim da ce sljedeca tekma protiv Arsenala biti prelomna. Ne samo zbog prilike da nakon dugo vremena zasjednemo na prvo mjesto nego i zbog tog gradskog rivalstva da pokazemo sjevernolondonskim klosarima gdje im je mjesto. A to je ispod nas.
Inače, protiv nas neće vjerojatno igrati Koscielny zbog ozljede i Wilshere koji će dobiti kaznu zbog srednjaka.

Mi imamo mentalni problem u glavi / glavama... Sa ekipama koje treba da natovarimo do vrha,mi odigramo slabasno i jedva bodove izvucemo. Kada treba da se nadigravamo,tada mozemo da se nosimo sa svakom ekipom,na ostrvu,na svetu... Dakle tu je debeo problem u motivaciji i u njihovom zalaganju. Kako cemo,lako cemo,e pa necemo. Moramo pod hitno natovariti nekog,po mogucstvu Arsenal :D mada ni to ne bi resilo probleme,posto su oni jaci protivnik... Trebali bi nekog slabog ocetkati,cisto da vide da mogu kada hoce. 

Vec smo prozvakali da imamo problem sa ekipama koje se brane,ne znamo da razbijemo bunker.... Razbijemo mi bunker,ali onda padamo mentalno i mislimo da smo resili utakmicu,a nismo. Izgleda da nasi igraci najbolje igraju kada su pod stresom,a ne kada mogu da uzivaju u fudbalu i to je velika greska... 

Mou molim te ucini nesto po tom pitanju. Hvala.

Liga nikad zanimljivija, nikad teža za osvojiti za Chelsea. Prvih 8 klubova u 8 bodova razlike. Svašta se živo do kraja može dogoditi.

• 2 sedmice kasnije...

Evo u zadnje dvije utakmice napadači davali golove,pa vi ponovo recite da su nekorisni :D

Sram vas bilo :D

I odma' dvije pobjede. 
Kako bi se prosetali ligom da svaki vikend napadaci daju golove uuu

Odgledao evo prvo poluvrijeme i moram reći da sam impresioniran igrom i zalaganjem Torresa. Kada bi samo više pružao ovakvih partija..

Što se tiče same igre, mnogo smo lopti ukrali od protivnika i stvarali konstantni pritisak, što mi se jako sviđa. Napravili smo mnogo prilika za gol, kako individualnih tako i timskih, na žalost nismo ih iskoristili. Imali su sreće što nismo poveli već u prvom poluvremenu.

U drugom poluvremenu je bila iznenađujuća zamjena Mate u 52. minuti jer nije igrao loše, dok sa druge strane drugi zamijenjeni igrač Schurrle je pružio do sada najgoru partiju u plavom dresu.

Ne znam šta je Oscaru trebalo da simulira u kaznenom kada je već prešao golmana i mogao zabiti. Čisto simuliranje, čist žuti karton.

Lagano se kristalizira tablica nadam se da će još jedan od ova dva isprid nas počet kaskat ( volija bi city ali mislin da će arsenal ), igraju sve lošije sve teže daju golove i dobijaju ,a sad tek kreće lov na krunu... Mi zadnji par utakmica djelujemo dosta bolje opasnije i u obrani požrtvovnije čini mi se da je i njima došlo do glave da moramo stisnit u obrani jer od tu sve polazi...Jose je većinom iskristalizira prvu momčad možda još par pozicija nije sigurno ali to je i za očekivat sa ovakvom klupom kakvu imamo..

Mišljenja sam da je a.cole ipak bolje riješenje za nas od azpija iako je odigra više nego dobro na ovoj ne njegovoj poziciji i treba ga svakako koristit jer se dize to je očito.. Šta se stopera tiče tu ne triba gubit riječi cahill i terry su trenutno miljama isprid luiza ( danas je opet ima par suludih poteza bez razloga ), a šta se desne strane tiče bane je odličan put nazad tj. u obrani ali naprid loše teško sporo itd ali tu vidim azpija u rotacijama i tu vidim našu širinu.. Šta se veznog reda tiče mikel je zacimentiran tu po meni dok uz njega vidim ramiresa i oscara plus na jednom krilu hazarda na drugom williana. Willian je puno više pokaza od njemca tako da mislin da će on imat dosta više starteva od njemca ali bit će i za njega minuta... Još se ne zna šta će bit s matom nadam se da će ostat i borit se sa oscarom za poziciju, a ako ne tu je lamps koji u rotaciji može odlično odigrat i mišljenja sam da će ga jose i koristit tako... Napad nam je loš ali torres zalaganjem i bar asistencijama ako ništa treba dobit šansu prije ostalih, po meni demba prva opcija iza nina...

Iman neki osjećaj da ćemo baÅ¡ odigrat dobro ovih prvih misec dana nove godine pa da će nas se opet protivnici trest i već na izlasku na stamford gubit 1-0 pa će onda sve skupa ić lakÅ¡e.. Imamo odličnog trenera jake pojedince, driblere, jake duel igrače gdje je to potrebno i skok igru bez koje u premier lizi teÅ¡ko možeÅ¡ proć, dva kvalitetna iskusna vratara  tako da mislin da možemo do kraja bar u jednom natjecanju ove sezone pa koji to bija....

Demba nije timski igrac ka ni etoo zato mislin da je on bolji izbor iako su sva tri trube
  • 2 sedmice kasnije...
Ne smimo od citya izgubit ako tu izvucemo bod mislin da ćemo još 30 posto bit moćniji

Verujem da cemo Siti pobjediti spletom nekih cudnih okolnosti .Oni promase 3 100% sanse ,a mi im ga metnemo iz kontri  ali prvo treba dobiti West Ham.Jeste West Ham na dnu ali su ipak opasni ,bez opustanja na tom mecu i savladacemo ih .

• 2 sedmice kasnije...

Mene samo strah da utakmica protiv Arsenala na Emiratesu i utakmica protiv WHU na Bridgeu ne budu knedla u grlu na kraju sezone. To se moralo dobiti.

Pred Arsenalom je tezak raspored, tako da i ako bude protiv Citya nerijeseno to ce biti odlicno iza nas, onda su 4 boda ispred nas sto i nije strasno

Mislin da mi bez utakmice sutra do kraja sezone necemo imat mozda maximalno 2 poraza dok ce arsenal prosut od 10 do 15 bodova. To je moja procjena ali city tesko i nikako gubi bodove to ce bit problem

Mislin da mi bez utakmice sutra do kraja sezone necemo imat mozda maximalno 2 poraza dok ce arsenal prosut od 10 do 15 bodova. To je moja procjena ali city tesko i nikako gubi bodove to ce bit problem

Å ta kažeÅ¡?

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.