Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

nervira me to što nam mnogi napadi propadaju posle centaršuta bekova koji su blago rečeno jadni,to uglavnom lopta ide na ivanovića koji jednostavno nema blage veze da ubaci loptu a mi još igramo sa jednim napadačem koji pritom nisu,nijedan od njih,dominantni u duelu

remember remember, chelsea is shit in november

nadam se da ovo pada u vodu :D

Još samo jedna utakmica u ligi u ovom mjesecu .Pa da je izgubimo i da završi ovaj mjesec. Onda idemo u borbu za prve 4 pozicije.

• 4 sedmice kasnije...

Sa ovako nekonstantnom igrom možemo ici u tri lijepe...Primit od Sunderlanda i Stokea 6 golova pa to je bruka,igrači igraju kako se kome digne kurac.Od sutra smo na -7 od Arsenala i umjesto da sljedeci vikend budemo u prilici da maximalno iskoristimo to što se City i Arsenal međusobno sastaju mi cemo na kraju krajeva dobit kurac..

Sa ovako nekonstantnom igrom možemo ici u tri lijepe...Primit od Sunderlanda i Stokea 6 golova pa to je bruka,igrači igraju kako se kome digne kurac.Od sutra smo na -7 od Arsenala i umjesto da sljedeci vikend budemo u prilici da maximalno iskoristimo to što se City i Arsenal međusobno sastaju mi cemo na kraju krajeva dobit kurac..

Trenutno stanje

1459901_1419750541592093_656407560_n.jpg

Naš raspored u Premiershipu do Nove Godine:

14.12 Chelsea vs Crystal Palace

23.12 Arsenal  vs Chelsea

26.12 Chelsea vs Swansea

29.12 Chelsea vs Liverpool

Obzirom kako promjenljivo igramo veliko je pitanje šta cemo uraditi u ove četiri utakmice..

Naš raspored u Premiershipu do Nove Godine:

14.12 Chelsea vs Crystal Palace

23.12 Arsenal  vs Chelsea

26.12 Chelsea vs Swansea

29.12 Chelsea vs Liverpool

Obzirom kako promjenljivo igramo veliko je pitanje šta cemo uraditi u ove četiri utakmice..

Dobijamo arsenal i liverpool, nerijeseno sa Swanseaom i CP-om.

Arsenal ima tim za titulu, nikakve bruke ne bi bilo ako je osvoje. 

Nasi momci nikako da pretoce talenat u kontinuitet. Mourinhovo trazenje najbolje formacije samo odmaze u tome. 

Nedostatak kvalitetnog napadaca takodje. 

U poslednja dva meca je i stoperima koncentracija znatno opala, sto se odmah manifestovalo brojem primljenih golova. 

Chelsea je od otkaza Robbieu do pocetka sezone bio gomila dobrih igraca, lose vodjenih od strane jos losijeg menadzera. Taj period je prosao bez ikakvog napretka niti na individualnom, niti na timskom planu. 

Ne znam za vas, ali ja ne ocekujem trofeje ove sezone, bar ne 2 najveca.

i ne treba očekivat, iduća je sezona naša kad se to sve skupa posloži i uigra...

Polako momci, Arsenalu tek slijede gadne utakmice, danas sa Evertonom, ako bog da i remi odigraju, City će ih dobit i imaj jednu s nama. Eto, nije sve tako crno, Everton bi mogao do boda danas, teško do sva tri, ali i to je nešto. Ja još nisam ovu sezonu otpisao.

pojedinci kao da su od ove sezone počeli pratiti premiership...

ljudi moji, vi otpisujete SVOJU ekipu u trenutku kada zaostaje za vodećim 4 jebena boda...ok možemo uračunati i današnja 3 ako arsenal pobjedi everton u sljedećim satima...to je onda -7 za nas eto...

i šta sada, 7 posranih bodova zaostatka, a još ni jednom nismo igrali s njima...a i da jesmo, toliko je jaka konkurencija ove godine da je prosto van pameti otpisati nas kao kandidata za titulu, pa kiksati će i arsenal kao što i svi kiksaju...

a mislim da to nećemo dugo čekati....

ugl prvenstvo se tek zahuktava, arsenal je definitivno nakonstantniji do sada što se i vidi po tablici...ali koliko dugo, to ćemo tek vidjeti..

osobno ne vjerujem da će oni biti ti koji će uzeti prvenstvno na kraju...a samo to na kraju se broji :D

zato idemo dalje s nadom i vjerom (unatoč sranjima koja nas živciraju u i oko kluba) kao i uvijek...

KTBFFH :sal:

Polako momci, Arsenalu tek slijede gadne utakmice, danas sa Evertonom, ako bog da i remi odigraju, City će ih dobit i imaj jednu s nama. Eto, nije sve tako crno, Everton bi mogao do boda danas, teško do sva tri, ali i to je nešto. Ja još nisam ovu sezonu otpisao.

:d.

Iako je Arsenal danas odigrao samo 1-1, ipak su povećali razliku između Chelseaja-Liverpoola i sebe na 5 bodova.

Nije stvar u tome koliko će Arsenal puta kiksati, nego koliko ćemo mi puta kiksati. Ako kiksaju oni, a kiksamo i mi, ništa se u suštini ne mjenja. Ako oni kiksaju, a mi pobjedimo, tek se tada lagano stvari mjenjaju.

Arsenal ima jako težak raspored sada, vjerojatno će biti kikseva. Nije u tome stvar. Stvar je u tome koliko ćemo mi puta kiksati u tom rasporedu u sljedećih 4-5 utakmica. Džaba nama Arsenalove greške kad ih nikako ne znamo iskoristiti. Da smo dobili Stoke jučer sada bi bodovna razlika bila samo 2 boda. Kiksali oni jesu protiv Everton, ali i mi smo i to još više, jer smo izgubili. Pa je plus 5 bodova za njih.

12 August 2007 Arsenal 2–1 Fulham London [show] 2 19 August 2007 Blackburn Rovers 1–1 Arsenal Blackburn [show] 3 25 August 2007 Arsenal 1–0 Manchester City London [show] 4 2 September 2007 Arsenal 3–1 Portsmouth London [show] 5 15 September 2007 Tottenham Hotspur 1–3 Arsenal London [show] 6 22 September 2007 Arsenal 5–0 Derby County London [show] 7 29 September 2007 West Ham United 0–1 Arsenal London [show] 8 7 October 2007 Arsenal 3–2 Sunderland London [show] 9 20 October 2007 Arsenal 2–0 Bolton London [show] 10 28 October 2007 Liverpool 1–1 Arsenal Liverpool [show] 11 3 November 2007 Arsenal 2–2 Manchester United London [show] 12 12 November 2007 Reading 1–3 Arsenal Reading [show] 13 24 November 2007 Arsenal 2–0 Wigan Athletic London [show] 14 1 December 2007 Aston Villa 1–2 Arsenal Birmingham [show] 15 5 December 2007 Newcastle United 1–1 Arsenal Newcastle upon Tyne [show] 16 9 December 2007 Middlesbrough 2–1 Arsenal Middlesbrough [show] 17 16 December 2007 Arsenal 1–0 Chelsea London [show] 18 22 December 2007 Arsenal 2–1 Tottenham Hotspur London [show] 19 26 December 2007 Portsmouth 0–0 Arsenal Portsmouth [show] 20 29 December 2007 Everton 1–4 Arsenal Liverpool [show] 21 1 January 2008 Arsenal 2–0 West Ham United London [show] 22 12 January 2008 Arsenal 1–1 Birmingham City London [show] 23 19 January 2008 Fulham 0–3 Arsenal London [show] 24 29 January 2008 Arsenal 3–0 Newcastle United London [show] 25 2 February 2008 Manchester City 1–3 Arsenal Manchester [show] 26 11 February 2008 Arsenal 2–0 Blackburn Rovers London [show] 27 23 February 2008 Birmingham City 2–2 Arsenal Birmingham [show] 28 1 March 2008 Arsenal 1–1 Aston Villa London [show] 29 9 March 2008 Wigan Athletic 0–0 Arsenal Wigan [show] 30 15 March 2008 Arsenal 1–1 Middlesbrough London [show] 31 23 March 2008 Chelsea 2–1 Arsenal London [show] 32 29 March 2008 Bolton 2–3 Arsenal Bolton [show] 33 5 April 2008 Arsenal 1–1 Liverpool London [show] 34 13 April 2008 Manchester United 2–1 Arsenal Manchester [show] 35 19 April 2008 Arsenal 2–0 Reading London [show] 36 28 April 2008 Derby County 2–6 Arsenal Derby [show] 37 4 May 2008 Arsenal 1–0 Everton London [show] 38 11 May 2008 Sunderland 0–1 Arsenal Sunderland [show]

Evo, pogledajte njihovu sezonu kad su izgubili prvenstvo nakon 28.2. i 5 bodova prednosti. Da se ne lažemo :D. JEdna od odličnih njihovih sezona.

sjećate se pretprošle sezone kad je city osvojia, u jednom je trenutku ima visoku prednost na unitedom (nekih 10-ak bodova), pa se situacija obrnila i united je ima prednost i na kraju city osvaja u 94 minuti zadnje utakmice - tako da nikad nije gotovo u premiershipu!

Sljedeće kolo :

Manchester City - Arsenal

Tottenham - Liverpool

Chelsea - Crystal Palace

Ovo moramo iskoristiti.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.