Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

Steta za danasnji poraz. Nisam gledao utakmicu al eto cujem da su nas i sudije yebavale. Da smo makar bod izvukli pa hajd, ovako nam sad trebaju DVA kiksa Citya...

Bit ce tesko do kraja ali nadam se da ce se slaviti ipak

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

I to dvaput treba da kiksnu. Teško da će moći Junajted bilo šta, a Venger će unapred skinuti gaće kao i u svim velikim utakmicama.

Mislim da ce 1 od tih sigurno kiksat,  mozda bi nas United mogao obradovat danas ako dobiju imat ce vise samopouzdanja, a Moyesu je to prilika da pobjedom jos malo poboljsa sezonu.

Postirana slika
City ako u ove 4 utakmice ne kiksa prvaci su moze se reci 99,99999%

kiksat ce do anfielda jednu sto posto a onda tamo ko koga ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

CVxhmZa.png

Liverpoolov raspored do kraja:

West Ham (a)
Man City (h)
Norwich (a)
Chelsea (h)
Crystal Palace (a)
Newcastle (h)

Chelsea:

Stoke City (h)
Swansea (a)
Sunderland (h)
Liverpool (a)
Norwich (h)
Cardiff (a)

Manhester City:

Southampton (h)
Liverpool (a)
Sunderland (h)
West Brom (h)
Crystal Palace (a)
Everton (a)
Aston Villa (h)
West Ham (h)

Ne bojim se Liverpoola koliko Citya. S Liverpoolom igramo, istina na njihovu terenu, ali su ona momčad koja je otvorena i protiv njih će nam bit lakše nego protiv CP-a ili Ville. Nekako vjerujem u tu pobjedu.

City je problem, al nadam se nekom kiksu na Anfieldu i na Goodisonu. Jbga, sam Jose je rekao da previše ovisimo o tuđim rezultatima, ali nije nemoguće ipak. I u Cityu i u Liverpoolu samo ljudi igraju, ne roboti, mogu i oni zajebat stvar. Za mene titula još nije izgubljena. Bit će gutavo do samog kraja. Teškoo sigurno, al ne i nemoguće. Ipak je ovo Premiership.

Pitanje prvaka Engleske za ovu sezonu rešavaće se u tri utakmice (bar je to najrealnije).

Liverpool - City, Liverpool - Chelsea, Everton - City. Može se desiti da neko od ova 3 konkurenta gubi bodove i u ostalim utakmicama, ali ovo su najrealnije opcije za ''prosipanje'' bodova.

U najboljoj poziciji je City sa 2 utakmice manje, 8 utakmica do kraja i šansom da pobedama u ta 2 zaostala meča ode na + 2 u odnosu na Liverpool, i + 4 u odnosu na Chelsea. Ipak, na City-ju je i najveći pritisak, imaju najbolju ekipu i bili su viđeni kao prvaci i pre početka sezone. Biće zanimljivo ispratiti kako će se snaći u toj ulozi, jer su u sezoni 11/12 kada su osvojili titulu bili u potpuno drugačijoj situaciji. Na 6 kola do kraja imali su -8 u odnosu na United ali i bolju gol razliku. E to je bilo nerealno očekivati ali eto desilo se i to, da Fergusonov United ispusti 8 bodova na 6 kola do kraja. Možda i ključnu ulogu u svoj toj zbrci je odigrao Moyes koji je igrao 4-4 na OT protiv Fergusona.

Ali, ove sezone je City ekipa kojoj dišu za vratom, i to ne jedan nego 2 tima. Pored Liverpool-a i Chelsea-ja koji moraju dobiti sve utakmice do kraja, City-ju je dovoljno 7-1-0 zbog bolje gol razlike. City je ekipa koja je imala najdužu seriju pobeda ove sezone, 11 pobeda zaredom a onda poraz od Čelzija na Etihadu. Posle toga, 4-2-0 računajući i meč sa Arsenalom.

Liverpool je takođe u dobroj poziciji jer oba derbija igra kod kuće, ali mora dobiti sve utakmice do kraja. Takođe, bez obzira što će Rodžers i igrači izjaviti kako ne osećaju pritisak, ja ipak verujem da osećaju i da će iz kola u kolo biti sve veći a ekipi će biti sve teže. Ipak se radi o 24 godine a to nije malo. Liverpool će protiv City-ja igrati i za sebe i za Chelsea. Ako City odnese 3 boda sa Enfilda, to je to, sve je jasno. Liverpool trenutno ima seriju od 8 pobeda, i 13 utakmica bez poraza (11-2-0). Poslednji poraz je od Chelsea-ja na SB prošle godine, a Chelsea je imao 11-3-0 pre poraza od Ville. Realno je očekivati da Liverpool odigra nerešeno ili doživi poraz u jednoj od preostalih 6 utakmica, a ako već dođe do toga ne bi valjalo da to bude protiv City-ja jer kao što već rekoh to bi značilo kraj i za Liverpool i za Chelsea (mada postoji opcija u kojoj remi ne bi značio kraj za Chelsea).

Chelsea je u najgoroj situaciji jer mu je potrebno sledeće:

1. Sve pobede do kraja
2. Jedan poraz Liverpoola (što bi značilo poraz od Chelsea-ja, ako će već Chelsea ostvariti sve pobede)
3. Da City izgubi 5 bodova (remi na Enfildu, poraz na Goodisonu, ili obrnuto)

Mislim da je za treću stavku jako bitan podatak da je City poslednji put slavio na Goodisonu u sezoni 08/09 kada je menadžer bio možda i najgori menadžer u EPL-u Mark Hughes. Posle toga, 4 godine zaredom Moyes je bio bolji od Manćinija odnosno Everton od City-ja. Čak i u sezoni kada je City osvojio titulu.

Ništa od ovoga nije nemoguće, samo je pitanje hoće li se desiti. Verujem da je Murinjo već izračunao šta mu je sve potrebno. Sad su one njegove izjave dobile na značaju, jer je sad stvarno sav pritisak na City-ju i Liverpoolu.
Pogotovo ova poslednja da je titula izgubljena, iako sam siguran da ne misli tako i da neće odustati sve dok postoji i teoretska šansa. Chelsea je imao seriju 11-3-0, zatim je usledio poraz od Ville, gaženje Arsenala pa novi poraz za vikend što će reći 2 poraza u 3 kola i izgubljenih 6 bodova, a iz te serije se vidi da je u 14 utakmica pre toga izgubljeno takođe 6 bodova. Što je previše, previše je. Verujem da sledi nova serija pobeda (a inače je najduža ove sezone upravo 6 pobeda), da neće biti problema sa manjim ekipama i da je samo pitanje šta će se desiti na meču sa Liverpool-om.

Pored ove 3 utakmice koje sam naveo, evo još nekih gde je manje realno ''prosipanje'' bodova ali nikad se ne zna.

City - Southampton (naredno kolo, nezgodna ekipa, pobedili na Enfildu ove sezone, igra se od 13:45, neki će reći da je to najgori termin za favorite).

Swansea - Chelsea (nezgodno gostovanje za sve ekipe, a posebno za Chelsea čini mi se)

Palace - Liverpool (potpuno su uništili Chelsea kontrama, a Pulis je čovek koji je pravio dosta problema Liverpoolu kao menadžer Stoke-a, valjda je njegovim odlaskom a dolaskom Hughes-a Liverpool posle dužeg vremena slavio na gostovanju Stoke-u).

Verujem Toxi da si nesto pametno napisao ali mrsko mi  citat :D  Samo nastavi ovako ,trebaju nam clanovi koji znaju sta  pisu . 

Verujem Toxi da si nesto pametno napisao ali mrsko mi  citat :D  

Al si ga ohrabrio. :P

Pouka priče: 

Da li možemo osvojiti ? Da.

Da li ćemo osvojiti ? Vjerovatno ne.

Verujem Toxi da si nesto pametno napisao ali mrsko mi  citat :D  Samo nastavi ovako ,trebaju nam clanovi koji znaju sta  pisu . 

Da nisi možda Crnogorac pa ti mrsko ? :P  Nadam se da nema Crnogoraca, da se ne uvrede. :D

Ja isto Texi moram reci da si vise nego dobrodosao jer sam do sad najvise se slagao sa Wisey-em,ali ti imas puno potencijala :D

Da nisi možda Crnogorac pa ti mrsko ? :P  Nadam se da nema Crnogoraca, da se ne uvrede. :D

ja kako ga uhvati da je crnogorac iz prve hahahahhah

Dje nadje Bugarinu da kazes da je Crnogorac aaa :D

Jesam li ja jedini sto jos uvijek vjeruje da mozemo biti prvaci Engleske? Ako LPool dobije Cityja i izgubi od nas, a mi odigramo preostale tekme kao protiv Stokea i Arsenala i vise je nego moguce.

Pa pricali smo o tome... Nama nije potrebno cudo da bi bili prvaci, ali je problem sto nije sve u nasim rukama.

1. Sve nase pobede

2. Siti izgubi na Enfildu i bod protiv Evertona u gostima

Ne bih ulazio u to koliko je sve to realno, prvo nije nama lako da dobijemo sve do kraja, ali da je cudo da budemo prvaci - nije.

Liverpul-Siti je narednog vikenda. 

U medjuvremenu imamo mi PSZ.

Znaci ako sam dobro izracunao,mi pobedimo sve do kraja,ukljucujuci i Liverpul.

Liverpul izgubi od nas gotovo je. 

City izgubi od Liverpula i pika sa Evertonom (zver Lukaku) X i oni su iza nas.

I mi slavimo titulu,tako?

Znaci ako sam dobro izracunao,mi pobedimo sve do kraja,ukljucujuci i Liverpul.

Liverpul izgubi od nas gotovo je. 

City izgubi od Liverpula i pika sa Evertonom (zver Lukaku) X i oni su iza nas.

I mi slavimo titulu,tako?

Tako je. Takođe, ne bi bilo loše da Gerrard dobije žuti u nedelju što bi značilo da propušta naredna 2 meča (Norwich, Chelsea).

Ako Liverpool pobedi City u nedelju sve je izvesnije da će Chelsea prekinuti tu njihovu seriju (12-2-0, 9 pobeda zaredom, bez poraza u 2014-oj), jer ne očekujem da pobede sve do kraja a ne očekujem ni da izgube od Norwicha (koji sam Suarez redovno puni).

Samo da Chelsea ne zasere ranije (Swansea, odmah posle PSG-a), Sunderland na Bridžu nije problem i onda utakmica u kojoj se sve rešava.

Sljedeća dva vikenda u Premu smo bez Hazarda. Koliko god da je on dobar, mislim da nije nenadoknadiv i da ćemo uz Salaha, Williana, Schurrlea pa i Oscara biti sasvim OK.

Od početka kalendarske godine imamo skor 30:5 .. za svaku pohvalu ! :) United, Fulham, WBA, Crystal Palace, A Villa . 

Utakmica protiv Sunderlanda će se igrati dan ranije, 19. aprila u 18:30 po našem vremenu.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.