Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Sad predvidjam krah arsenala jer u kratko vrime odigrat dvi s bayernom plus pl mislin da ce izdusit tj siguran sam

Brat Geri Kejhil. Najbolji stoper sveta. Koliko je to fantasticna kupovina. Vrlo vrlo malo losih utakmica je imao. Ne bih ga prodao ni za sta na svetu. 

Naše utakmice do kraja mjeseca. U Premu igramo protiv Newcastlea, WBA i Evertona. Sve pobjedivo. Ne može se reći da je lagano, ali ako bude dobar pristup utakmici, to je to.

oQD85Ga.jpg

Siti ima takodje lak raspored u narednih 5-6 kola i nakon toga gostuju na Emiratima.

Videcemo, bice veoma zanimljivo.

Ne znam , mislim da je vreme za titulu mozda vec ove sezone. Premalo, premalo, preskromno je 1 trofej za 8 godina. Premalo.

O kome pricas?

Pokazali smo da možemo pobijediti i favorite. Pobjedili smo city 2x ali ja se plašim utakmica protiv slabijih timova gdje zbog naše slabe realizacije prosipamo bodove. Ne koristimo šanse i 100% prilike. To me plaši da će nas zaustaviti u borbi za titulu...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Domace utakmice

Newcastle

Everton

Tottenham

Arsenal

Stoke

Sunderland

Norwich

Gostujuce utakmice

WBA

Fulham

Aston Villa

Crystal Palace

Swansea

Liverpool

Cardiff

Gostujuce skoro pa sve "lagane".

Najteze je naravno protiv Liverpoola.

Nadam se da ce Cardiff do zadnjeg kola znati dal ispada il ostaje u Premiershipu da se tu ne jebemo :)

Fulham isto nas je zadnjih par godina yebavao al nadam se da cemo ih poslat u drugu ligu ;)

5 sljedecih domacih utakmica (tj Newcastle,Everton,Spursi,Arsenal,Stoke)

Nismo ni jednu ekipu pobjedili na gostovanju ove sezone. Kod sve i jedne smo prosuli bodove..

Bilo je vreme prosle sezone kad bi video da gostujemo kod Newcastla i odma bi mi krenuli stvari u glavi o mogucem porazu,ali sad sa ovom nasom formom sa Mourinhom i sa njihovom trenutnom formom na domacem terenu,ja mislim da bi sve ispod 3 gola trebao biti neuspeh.Sad je pravo vreme da pokazemo silu posle City-a i pobedimo nekom ubedljivom pobedom.

Jesi siguran??  ;)

19.01.2014. Chelsea - Manchester United 3 : 1 

Jesi siguran??  ;)

19.01.2014. Chelsea - Manchester United 3 : 1 

Promaklo mi to,izvinjavam se :D jedan kao nijedan :D 

I posle 8 utakmica u novoj godini. 

10747_933584233348460_569656453_n.png

Tko god je pravio kao što Gandalf reče pojma nema.

WSVPB6m.jpg

Ali zaista je i više nego respektabilno u osam utakmica samo jedan gol primiti.

Inace sta trener "Svraka" misli o utakmici i o Chelsea. 

"Imali smo fantastičnu šansu kod 1:0 da unesemo konfuziju u ovaj meč, ali smo je promašili, a oni su nam odmah dali drugi gol. Čelsi je dobar tim, protiv nas su igrali fenomenalnim ritmom, naročito sa onim njihovim tehnički potkovanim fudbalerima. Azar je mogao da igra onako dobro jer je Čelsijev bedem u zadnjoj liniji odbrane stvarno čvrst, a pritom imaju i Matića ispred njih. Stvarno je sve u njegovoj igri bilo prvoklasno ovoga puta", rekao je Pardju, pa pohvalio tim koji je sakupio i organizovao njegov kolega Murinjo.

"Igrao sam protiv Murinjovog Čelsija mnogo puta, a ovaj tim je bolji od svih tih", dodao je menadžer Njukasla.

Hahahaha nisam,naleteo sam na to...što je najgore odmah sam otišao da proverim i nisam video taj gol,ne znam kako :D

Trenutno stanje, gornji dio ljestvice. Sila smo, ovo je uvijek lijepo vidjeti.

DEu5ZLQ.gif

Ništa više za poželjeti, osim da Liverpool i Arsenal zamjenu mjesta, kao i Tottenham i Everton i da takva ljestvica bude po završetku sezone.

ZVONZI SITI

I mene je to čudilo, al valjda se tako i izgovara na velškom engleskom, oni su iz Walesa. Isto kao što je ispravno čitati ''Šikago'', a mi svi čitamo ''Čikago''. Ili prije onaj igrač Barce i Monaca je ''Đuli'', a mi smo svi govorili ''Žili''.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.