Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

Sanse nam se povecavaju lagano. Potreban je jedan jedini kiks Citya i onda je nama sve. Ako izguramo do kraja s pobjedama, prvaci smo. Jos nam ostaje Swansea danas, pa Sunderland, Looserpool, Norwich i Cardiff. Bit će zanimljivo.

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

znaci nevjerovatno koliko nas sreca prati nevjerovatno

koji je ovo put da nam se otvara sansa za osvajanjem premiershipa? sad vise nemamo pravo ni na remi, moramo sve pobjediti do kraja, a bome kakva nam je forma tesko brate, tesko

PELLEGRINI ON YAYA: Maybe it’s not as bad as we thought at the beginning but he needs at least ten days or two weeks to recover.

Znaci Yaya propusta sigurno Sunderland i WBA.

Pitanje je koliko je ozbiljna povreda jer lako moze propustit i CP te Everton. Zamislite mi dobijemo Liverpool a City taj vikend kiksa(ako ne kiksa prije).

OTVOREN PUT KA TROFEJU.

Liverpool trenutno ima 10 uzastopnih pobjeda. 15 utakmica bez poraza. Izgubili zadnju od koga? Naravno od Chelsea.

Red je da kiksaju a kud ces bolje nego protiv nas, plavaca?

Pa sve vodi ka tome... mada, da sačekamo prvo nedelju i Norwich, možda se prijatno iznenadimo

Pa sve vodi ka tome... mada, da sačekamo prvo nedelju i Norwich, možda se prijatno iznenadimo

jok, uvalice njima suarez opet 4-5 komada

liverpool je zahuktala masina, njihov kiks mozemo samo ocekivati protiv chelsea, ali i to je pod pitanjem, jer igra se na anfieldu

Norwich ce poginuti na terenu u subotu. Ja vjerujem da mogu otkinuti bod ili cak sva tri Liverpoolu ako sve bude posteno.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Norwich ce poginuti na terenu u subotu. Ja vjerujem da mogu otkinuti bod ili cak sva tri Liverpoolu ako sve bude posteno.

Objektivnost na djelu, nema šta. haha

Uvjeren sam da osvajamo titulu, iz razloga što se u javnosti na nas zaboravlja, novine pišu Liverpool slavi Cityev kiks, a nitko nas ne spominje, nitko ništa ne očekuje od nas, a onda kad Mr. Mourinho stupi na scenu bit će im puna usta Chelsea

Eto ga ! Po drugi put ove sezone nam rival(i) svojim kiksem otvara(ju) put ka tituli. Sada, kad je sve ponovo u nasim rukama, nadam se da su Mourinho i tim naucili iz proslih gresaka, te da ce ovu sezonu uspesno privesti kraju. 

To sto svi mediji pisu o Liverpoolu i vide istog kao sampiona je sasvim ocekivano. Pa Oni su mnoooooogo duze bez trofeja od Chelsea, i samim tim je i veca fama pisati o njima, kao vaskrslim sampionima PL-a...

Sva je paznja usmerena ka Liverpoolu, na Chelsea niko ne obraca paznju, a to je ono sto Mourinhu i treba u ovom trenutku. Mir i tisina, da moze da pripremi svoje momke najbolje sto zna, jer svestan je i on kako smo dosli do ove prilike, i verujem da ce se preznojiti i probdeti mnoge noci, da popne svoj tim na pobednicko postolje. 

Mislim da ce Liverpoola ubiti pritisak. Ono utakmica sa pogledom "Jos ova i nasa je titula". Pa ce tu doci i malo straha.Dok ce Mou lijepo moitivisati i smiriti nase igrace, ne brinem. Nasi su iskusniji sto se tice jacih utakmica dok ovi u Liverpoolu nisu igrali dugo :D Kvalitetniji smo dosta. Zadnji put kad smo igrali ubili smo ih na sredi a jos ni Matica nije bilo. Odbrana nam je stabilnija sada a i napadaci malo efikasniji. Eden ce odmoriti vjerovatno i sunderland e vala ako ne moze onda povezati dvije dobre utakmice atletico-pool  onda nek se zapita malo jel on izrasta u Ronalda kako prica :D

Zamislite scenarij, 0:0 i zadnji dio utakmice neko pogrijesi i primaju gol. Mislim da Gerrard nikad nebi oprostio tom igracu :D :D :D

Ako mrtvaci iz Noriča otkinu bodove Liverpulu, stavljam Nejmara na avatar...

Možda se ponovi isti slučaj kao 2010. godine kada nam je Gerrard poklonio gol :D

0:58 :D

http://www.youtube.com/watch?v=GprcTAFLQCw&hd=1

a kome ce sad asistirati?

• 2 sedmice kasnije...

Ako Liverpool pobedi City u nedelju sve je izvesnije da će Chelsea prekinuti tu njihovu seriju (12-2-0, 9 pobeda zaredom, bez poraza u 2014-oj), jer ne očekujem da pobede sve do kraja a ne očekujem ni da izgube od Norwicha (koji sam Suarez redovno puni).

Samo da Chelsea ne zasere ranije (Swansea, odmah posle PSG-a), Sunderland na Bridžu nije problem i onda utakmica u kojoj se sve rešava.

Sunderland na Bridžu nije problem... nikako... ali dobro, da smo taj meč dobili verovatno ne bi dobili ovaj danas... jbg

Možda se ponovi isti slučaj kao 2010. godine kada nam je Gerrard poklonio gol :D

0:58 :D

http://www.youtube.com/watch?v=GprcTAFLQCw&hd=1

Čisto da pohvalim Kingovo predviđanje koje je bolje od ijednog Wiseyjevog dosad. :P 

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.