Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

Čisto da pohvalim Kingovo predviđanje koje je bolje od ijednog Wiseyjevog dosad. :P

A ide ti podjebavanje mog lika i djela večeras, a? :P Neka, neka, voli se i Wisey nekad zajebavat na svoj konto. Kinže svaka čast, stvarno jest bolje predviđanje, ali ajde da mi to vidimo u konstanti, da li je riječ o slučajnom nabadanju ili ekstremno dobrom prognozeru fudbalskih prilika :D

on topiČ: šteta što nam trebaju PORAZI OBA rivala, da je u pitanju jedan kiks jednog tima pa i nekako, al ovako teško

Eto, sada bi i po bod iz neke od poraza protiv Palaca, Ville ili Sunderlanda puno značio.

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

A ide ti podjebavanje mog lika i djela večeras, a? :P Neka, neka, voli se i Wisey nekad zajebavat na svoj konto. Kinže svaka čast, stvarno jest bolje predviđanje, ali ajde da mi to vidimo u konstanti, da li je riječ o slučajnom nabadanju ili ekstremno dobrom prognozeru fudbalskih prilika :D

on topiČ: šteta što nam trebaju PORAZI OBA rivala, da je u pitanju jedan kiks jednog tima pa i nekako, al ovako teško

Eto, sada bi i po bod iz neke od poraza protiv Palaca, Ville ili Sunderlanda puno značio.

A nešto sam u formi. Ne znam šta mi je. haha :D

A Å¡to se tiče titule to teÅ¡ko, zaista teÅ¡ko. Ajde City možda i izgubi kod Evertona, ali L'pool će teÅ¡ko negdje izgubiti... 

Mogli bi lako da konstatujemo da nam je uzeta titula... 

Imali smo 2 utakmice sa ocajnim sudjenjem... Ne trazim izgovore,ali realno,imali bi bar 3 boda vise da su nam neke utakmice posteno sudjene... Ali sta da se radi.

Cuda se desavaju,bilo bi previse,ali i City i Liverpul imaju 2 teske utakmice... Palace i Everton... sve je moguce.. Premier liga je vec rezirala mnogo sok zavrsnica u poslednjem kolu :)

Dozvolite mi da kopiram svoj post sa ss ba foruma. coffe.gif Pre toga bih vas samo podsetio da sam posle meča sa Sunderlandom rekao da ne odustajete i da verujete u ovaj tim šta god da se desi, verujem u čuda (a baš čudo nam je potrebno) pa zato i navijam za Chelsea jer mi/oni možemo/mogu sve što smo videli danas a i mnogo puta ranije. I dalje ostajem pri istom mišljenju i kao što sam navijao svim srcem za Norwich prošlo kolo, tako ću već sutra za Newcastle, u subotu za Everton u ponedeljak za Palace, sve dok postoji i minimalna šansa.

Ne mogu da utičem na navijače Uniteda, Arsenala ili koga već ali mogu da zamolim Plavce da uživaju u pobedi i da se ne naslađuju porazu Liverpoola. Budite gospoda, može nam se obiti o glavu već u sredu. coffe.gif

Pisao sam ja skoro na ovoj temi, ništa ovde nije gotovo, svaka utakmica do kraja je utakmica sezone. Od rezultata meča Arsenal - Newcastle zavisi kako će fudbaleri Evertona pristupiti meču sa Sitijem a od tog meča zavise i šanse Liverpoola za titulu, i tako dalje i tako bliže... sve je to povezano

Pisao sam i da je City poslednji put slavio na Goodisonu u sezoni 08/09 i da je Everton posle toga vezao 4 pobede, a evo večeras čitajući šta ste pisali vidim da su građani pobedili samo 4 od poslednjih 16 utakmica sa Evertonom. Ali opet ponavaljam ništa to ne znači ako Arsenal pobedi Newcastle sutra što se očekuje jelte.

Nekako mi je teško da poverujem da će City dobiti sve do kraja i osvojiti titulu, ne zbog toga što je Pellegrini luzer već zbog toga što bi stvarno bilo previše da jedna ekipa u 3 godine osvoji 2 titule na gol razliku, i to da se ''oba puta'' izvuče iz nemoguće situacije. Naravno mislim na ovih - 3 na 3-4 kola do kraja, i onih -8 na 6 kola do kraja u sezoni 11/12. Više sam mišljenja da će Pellegrini izgubiti titulu u poslednjem kolu (možda čak na isti način kao što je Manćini osvojio). Rekoh ja skoro, ne isplati se biti lider na tabeli pred poslednje kolo, sačekaćemo kraj sezone da vidimo jesam li bio u pravu. coffe.gif

Draže mi je da Liverpool osvoji titulu (ako već ne može Chelsea) nego City pa se nadam da Rodgers i igrači Liverpoola ne razmišljaju na isti način kao forumaši. Previše se ovde priča o kiksu Sitija, a zaboravlja se gostovanje Palasu u sledećem kolu. Nema potrebe upisivati nova 3 boda unapred da ne bi usledio novi šamar. naughty.gif

Šta reći za Mourinha ? Bog na nebu on na zemlji. smiley_hail.gif Izgleda da su ga naljutili ovi iz FA i Mike Dean posle meča sa Sunderlandom pa je odlučio da pokaže ko je gazda u Engleskoj. Zanimljiva izjava i za gospodina Redknappa, iz više razloga. coffe.gif

Ako je tačno ovo za Rodgersa onda se i nije poneo kao gospodin jelte. Ali dobro, učio je od Moua pa ne čudi. coffe.gif

Znate li ko gostuje u poslednjem kolu na Anfieldu ? I znate li koga je Liverpool sjebao baš na Anfieldu u sezoni 95/96 ? Jeste da su u očajnoj formi ali u EPL se nikad ne zna, valjda smo to naučili prethodnih godina a Boga mi i ove sezone. coffe.gif

http://en.wikipedia.org/wiki/Liverpool_F.C._4%E2%80%933_Newcastle_United_F.C._%281996%29

screenshot1.png

Možda i ne osvojimo titulu ali nakon jučeraÅ¡nje utakmice shvatio sam da smo kilometrima jači od ostalih ekipa bili ove sezone. 

Uzeli smo maksimalnih 12 bodova protiv City-ja i L'pool-a, gradske rivale Tott'ham i Arsenal smo ispratili kući sa 10 komada u mreži i bez ijednog primljenog pogotka a deda Eto je karnuo United sa fensi hatt-trickom !!! Jedino smo malo zakazali kod Evertona Å¡to se tiče ovih ekipa sa gornjeg dijela tabele al' jebat ga .. 

Tužno je to što ekipa nosi etiketu "autobuske" i "bunkerske" zbog 2-3 takve partije (od 55). Ali to je uticaj i medija i narodnih masa koje gledaju Ligu šampiona samo u završnoj fazi, a u prvenstvu eventualno jedan-dva derbija. A bilo je fantastičnih utakmica. Tako da ne želim da čitam komentare neutralaca koji su svi na isti kalup, puni površnosti, gluposti, znam unapred šta će reći i nemam volje da se borim sa vetrenjačama. Ignorance is (not) bliss.

Praviti se glup je lako, a obrnuto je teže.

Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.