Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Chelsea u Premiershipu 2013/14 = 3rd place

Istaknuti odgovori

• Odgovori 238
  • Pregledi 15 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Objavljene slike

Sto li smo bili 3 na tabeli prije ovog kola? Imali isto bodova kao city a 2x ih dobili.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

Pa u tom se slučaju gledaju međusobni dueli, a ne gol-razlika.

Gol razlika se gleda.Imamo bolju gol razliku od Arsenala ali City ima puno bolju od nas , tesko da cemo ih moci po gol razlici stici.Znaci moramo imati barem bod vise od pratitelja iz Manchestera.

Gleda se gol razlika sigurno

Gol razlika se gleda.Imamo bolju gol razliku od Arsenala ali City ima puno bolju od nas , tesko da cemo ih moci po gol razlici stici.Znaci moramo imati barem bod vise od pratitelja iz Manchestera.

Gleda se gol razlika u svakom slučaju OSIM kada se odlučuje u zadnjem kolu o prvaku. Tako ako Chelsea i City budu imali nakon završetka zadnjeg kola isti broj bodova, a City bolju gol razliku, opet će CFC biti prvak zbog činjenice da ih je namirio dva puta ove sezone. Možete provjeriti to.

Who wins the League if teams have the same number of points?

If two or more teams are equal on points, the winner is then determined by goal difference and then, if necessary, by the number of goals scored.

Where teams are equal on points, the number of goals scored and goal difference, there will be a play-off to determine the winner.

We do not look at the head-to-head record of individual teams.

http://www.premierleague.com/en-gb/fans/faqs/who-wins-league-if-teams-finish-on-same-points.html

Neka city samo gomila utakmice to je dobro plus sad ova otkazana ka puška... Na vikend triba odigrat na pobjedu pa šta bude jer uzvrat treba izbjeć pod svaku cijenu,...

Tottenham covjece najbolja gostujuca ekipa. Namucit cemo se mi baksuzi protiv njih.

Pored toga bojim se i gostovanja Fulhamu. Eto umalo danas i lpool da ne prosu bodove, united proslo kolo prosu.

A protiv nas su uvijek nalozeni.

Imat cemo mi jos kikseva. Tacnije, mislim da cemo imati vise kikseva nego li city.

Jebote koliko je ova PL dojajna, pa pogledaj samo kako je pehar elegantan i totalno lordovski.

Jebote hljeb, mrtvi Totenhem na tri boda od četvrtog mesta. Totalno zalutali tu.

tebra obrati pozornost na njihove rezultate u gostima, 9-2-2 skor je definitivno za pohvalu...

što se tiče rezultata u gostima šišaju nas za okruglih 7 bodova i najbolji su gost premiershipa (jedna od ključnih stvari za postizanje tog uspjeha je svakako uvođenje adebayora u prvih 11 nakon odlaska avb-a :D )

ne može se reći da su zalutali nikako, a nastavi li probuđeni adebayor ovako igrati i dalje, i netko da mu se još pridoda, sigurno da bi mogli u tom slučaju do zadnjeg kola biti u igri za 4. il 5. mjesto...

mada po meni njihov domet je 5-o mjesto i europska liga, sve više bilo bi iznenađenje, jer realno kvalitetom kaskaju mnogo za tgrenutno vodećom četvorkom

Već par godina nismo bili u situaciji da u ovo doba godine budemo u vrhu tablice,prošle sezone smo nakon 25. kola imali 46 bodova a zaostajali smo čak 16 bodova iza Uniteda koji je bio vodeći.Naravno uvijek je teško porediti dvije sezone jer ni jedna sezona nije ista ali mislim da možemo biti zadovoljni trenutnom situacijom..

Pa i nije bas da su zalutali, pogledaj kako igraju na gostovanjima koja su nama skoro pa bauk, ili ih bar tako predstavljamo.
  • 2 sedmice kasnije...

Mislim da nam je narednih 5 kola hajlajt sezone. Fulham, Spursi, A. Villa, Arsenal i Palace. Ako ovo izguramo uz recimo 4 pobjede i remi bilo bi do jaja jer Cityju kasnije dolaze teske utakmice i s tim sve veci pritisak. Arsenalov raspored u narednih 6-7 kola je prica za sebe. 

Moje je misljenje ako dobijemo iduce 4 ukljucujuci naravno arsenal da smo jednom nogom prvaci. Jer realno gledajuci mislin ako udjemo u zadnjih 6,7 kola kao vodeći tesko da cemo prosut tek tako bodove...
Gost
Ova tema je zatvorena za nove odgovore.

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.