Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

2 hours ago, ja13 said:

Nisam oduševljen prodajom Santosa. Ok, fina para, ali - sasvim pristojan rotacijski igrač i sa svojih tek 22 godine i tek jednom PL sezonom sigurno ima još prostora za napredak. + Ako Enzo ode ostat će ti rupa u sredini, morat ćeš kupiti najmanje dvojnicu novih veznjaka (osim ako se ne misliš pouzdat u vječno ozljeđenog Laviu). Ne potrebno se dovodiš u situaciju da moraš minjat cijelu veznu liniju umjesto da se fokusiraš na važnije pozicije. 

Ne znam kakva je situacija s igračeve strane (da li on želi/forsira odlazak, u što sumnjam) ali iz Chelseave perspektive ovo je totalno loš moment za njegovu prodaju

Neko je izbacio da zeli vecu minutazu, sto u Chelseu pored Enza (ako ostane) i Caiceda nikad nece dobiti.

28 minutes ago, Adi said:

On bi htio u Romu, problem je samo što Roma ne bi htjela njega :D

Ma oce njega Roma. 

Loan + obligation al pod njihovim uslovima i to za 25miliona najvise. 

A to nama ne odgovara.

• Autor

Samo ga mrtvi Talijani i hoce. Zato ne mozes pregovarati, nego kupac diktira.

Mirise mi na neku deadline day posudbu, kao sa Jacksonom sto je bilo 

Strasno je da su ga jos koliko proslog ljeta ganjali kao da je Hazard, platili 40 miliona a navijacima predstavljali kako se radi o vrhunskom igracu, samo mi to ne vidimo.

• Autor

Budale iz Uprave imali dobru, solidnu ponudu Coma za Chalobaha. Natezali se za 4-5 miliona, odbiju ponudu i na kraju Como se okrenuo Sanchezu iz Galatasaraya. Ko ce ti sad nuditi neke takve pare za Chalobaha? A imas jos trojicu takvih balvana za rijesiti se, muku mucis da jednog uvaljas. 

9 minutes ago, Wisey said:

Budale iz Uprave imali dobru, solidnu ponudu Coma za Chalobaha. Natezali se za 4-5 miliona, odbiju ponudu i na kraju Como se okrenuo Sanchezu iz Galatasaraya. Ko ce ti sad nuditi neke takve pare za Chalobaha? A imas jos trojicu takvih balvana za rijesiti se, muku mucis da jednog uvaljas. 

Inter 😀

On 7/13/2026 at 8:55 PM, Wisey said:

Ipak ce se dogovoriti 😃

17 minutes ago, Bari said:

Bože, kakvi moroni od ljudi, cijenkaju se za sitniš za škart i lika koji je iz akademije, na kojeg se prodajom ostvaruje čist profit. 

• Autor

Zato se i cjenkaju, jer je svaki milion bitan u knjigama.

Talijani su fukarestina teska, ali problem je sto ne vidim ko drugi je zainteresovan da za Chalobaha daje 30 miliona.

Ma neka se jebu talijani i njihova ciganska liga i klubovi. Vrte isti dosadni fudbal i 6 trenera zadnjih 15 godina, repka im se raspada a liga im je na nivou turske. Osimm Intera u zadnjih 5 godina ni jedan talijanski tim nije napravio ništa a i taj isti inter se obrukao prošle godine u finalu LŠ. 

Ne spuštati im cijenu ni evra ispod 30 miliona.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.