Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

6 hours ago, Spaha said:

Prodaju Pudlicu sa male pare, ali zato Chalobah ko da je reinkarnacija Beckenbauera

Baš, Cucurellu prodamo za pola sata i to ga u odnosu na današnje cijene poklonimo Realu al zato Chalobah ne ide ispod 30 miliona.

Žabari jesu cigani oko placanja i sve je to tako ali daj prodajte vise nekog od igraca na koje se ne racuna, opet cemo na kraju igrace od 25-28 godina slati po pozajmicama.

• Autor

Idealno bi se bilo rijesiti minimum 1 golmana, 2 napadaca, 3 stopera ukljucujuci Disasija te prodati Gusta kad je vec Palestra dosao. 

A ne bih se bunio ni da nekog krilnog igraca prodamo ako se ukaze sanse. 

Pojedinci moraju ici na posudbe, prvenstveno Achempong i Sarr.

Ne vidim kako cemo tolike igrace uspjeti prodati, ali ima jos do kraja prelaznog roka.

Guiu,Delap,Jackson

Neto,Mudryk,Quenda, Gittens

Essugo

Anselmino, Sarr, Tosin, Badiashile,Chalobah,Acheampong

Igrace koje treba prodavat ili na posudbu poslat. Logicno ne sve, al npr 2 napadaca, 2 krila, 3-4 stopera. 

Hoćemo li prodati nekoga... nisam neki finansijski stručnjak, ali poprilično sam siguran ako prodamo nekog da ćemo popraviti stanje u knjigama ili možda ciljaju osnovati Chelsea B.

Pa Chaloba je valjda najblizi odlasku, samo se nadam da ako sh vec odlucili da ga prodaju, da ne propadne transfe zbog 500.000 u bonusima

Za disasija nisam video nijednu vest.

prodaj je tajrik dzordz mislim

pominje se da ce razmotriti situaciju sa Dzeksonom i Delapom, ali nista jos konkretno

uzete su pristojne pare za kukurelju i Santosa, mada mi je krivo sto jos nismo iscupali za cupavog

ostalo je sve nedefinisano

pre mesec dana javili da Disasi sigurno ide i evo nijedna vest otada

2 hours ago, Kun Aguer0 said:

TOSIN navodno u Strasbourg na pozajmicu. 

Šteta što slotove za posudbu trošimo na njega. Bolje u Strasbourg poslati nekog Acheamponga, Anselmina, Dennera, Quendu, Satpaeva i sl. 

Bojim se da ćemo opet tako na kraju posuditi Jacksona i Disasije, umjesto da ih prodamo, a sa ovim talentima nećemo znati šta da radimo.

• Autor
  • Popularna objava

Na kraju nikog nece moci prodati od skarta. Ako je jednom proslo, ne znaci da ce uvijek moci. A proslo je samo jer si tad imao ekipu koja je, kakvi-takvi bili, osvojila LŠ. Zato su imali svoju cijenu. Sada svi znaju da si krcat igracima, opterecen njihovim ugovorima i da posto-poto moras prodavati. Idu lagano pozajmice i prodaje ispod cijene, to naravno ako uopste bude zainteresovanih. Kad neki igraci prelaze u Strazbur znaj da niko ziv nije pitao za njih.

Evo vam odmah demant. Otici ce i Chaloba sigurno. 

Ako nesto uprava dobro radi to je prodaja igraca. Pogledajte nalo Arsenal kojem je rekordni izlazni transfer 35miliona, ili Uniteda koji ne moze prodati Rasforda ni za 30 miliona (okej zbog plate) iako je u najboljim igrackim godinama i reprezetativac engleske. 

Mislim da su ljudi/navijaci mozda previse razmazeni. Mozda previse igraju FM pa misle da je igraca lako prodati. 

Sto se tice Jacksona, o njemu sce se odlucivati nakon ovih priprema jer se tek pridruzio ekipi i Alonso je rekao da zeli da ga ‘isproba’. 

Ako je istina da City nudi velike pare za Neta treba ga prodati, neceno daleko s njim i onim namjestanjem na lijevu nogu.

Ne znam sta da kazem. Kada je fit stvarno je dobar igrac, super bi bio u tandemu sa Moisesom, cak je kompatibilniji nego Enzo. Ovih 25 miliona je dobra cifra s obzirom na to koliko igra zadnje tri godine. S druge strane tih 25mil nam ne znaci nista, i ja bi ga ostavio u klupu, nadajuci se da ce moci ostati zdrav (sto znamo svi da nece uspjeti).

Prodat ga dok možeš i koliko toliko uzeti, ne bih dao više od 5 miliona za njega, a i plaćao bih ga po broju odigranih utakmica. Teška prevara

Ma ja bih tražio još koji milion ako može da se izmuze plus sell on klauzula i neka mu je sa srećom. Sezona nije ni počela on se već požalio da ga zateže nešto a junak nije odigrao 10 utakmica u 3 godine, pa šta te zateže jadan ne bio, od čega ? Pa ako se do sad nije oporavio i spremio neće nikad

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.