27. juli27. jul comment_373703 Pa na sta se sve daje 30 miliona, Ćabola vrijedi tih 30 miliona sigurno Prijavi
27. juli27. jul comment_373708 6 hours ago, Spaha said: Prodaju Pudlicu sa male pare, ali zato Chalobah ko da je reinkarnacija Beckenbauera Baš, Cucurellu prodamo za pola sata i to ga u odnosu na današnje cijene poklonimo Realu al zato Chalobah ne ide ispod 30 miliona. Žabari jesu cigani oko placanja i sve je to tako ali daj prodajte vise nekog od igraca na koje se ne racuna, opet cemo na kraju igrace od 25-28 godina slati po pozajmicama. Prijavi
28. juli28. jul Autor comment_373746 Idealno bi se bilo rijesiti minimum 1 golmana, 2 napadaca, 3 stopera ukljucujuci Disasija te prodati Gusta kad je vec Palestra dosao. A ne bih se bunio ni da nekog krilnog igraca prodamo ako se ukaze sanse. Pojedinci moraju ici na posudbe, prvenstveno Achempong i Sarr. Ne vidim kako cemo tolike igrace uspjeti prodati, ali ima jos do kraja prelaznog roka. Prijavi
28. juli28. jul comment_373747 Tosin, Gusto, Neto, sve bi ja to prodo, moze se fino za Gusta i Neta izvuci. Prijavi
28. juli28. jul comment_373756 Alonso je i rekao da ce biti puno odlazaka. Nadam se da cemo rijesiti pitanje i golmana. Prijavi
1. august1. aug comment_373880 Guiu,Delap,Jackson Neto,Mudryk,Quenda, Gittens Essugo Anselmino, Sarr, Tosin, Badiashile,Chalobah,Acheampong Igrace koje treba prodavat ili na posudbu poslat. Logicno ne sve, al npr 2 napadaca, 2 krila, 3-4 stopera. Prijavi
2. august2. aug comment_373931 Hoćemo li prodati nekoga... nisam neki finansijski stručnjak, ali poprilično sam siguran ako prodamo nekog da ćemo popraviti stanje u knjigama ili možda ciljaju osnovati Chelsea B. Prijavi
2. august2. aug comment_373934 Pa Chaloba je valjda najblizi odlasku, samo se nadam da ako sh vec odlucili da ga prodaju, da ne propadne transfe zbog 500.000 u bonusima Za disasija nisam video nijednu vest. prodaj je tajrik dzordz mislim pominje se da ce razmotriti situaciju sa Dzeksonom i Delapom, ali nista jos konkretno uzete su pristojne pare za kukurelju i Santosa, mada mi je krivo sto jos nismo iscupali za cupavog ostalo je sve nedefinisano pre mesec dana javili da Disasi sigurno ide i evo nijedna vest otada Prijavi
3. august3. aug comment_373935 TOSIN navodno u Strasbourg na pozajmicu. Prica se o Netu i Cityu To je to sto je aktivno ovih dana nažalost Prijavi
3. august3. aug comment_373936 2 hours ago, Kun Aguer0 said: TOSIN navodno u Strasbourg na pozajmicu. Šteta što slotove za posudbu trošimo na njega. Bolje u Strasbourg poslati nekog Acheamponga, Anselmina, Dennera, Quendu, Satpaeva i sl. Bojim se da ćemo opet tako na kraju posuditi Jacksona i Disasije, umjesto da ih prodamo, a sa ovim talentima nećemo znati šta da radimo. Prijavi
3. august3. aug Autor Popularna objava comment_373937 Na kraju nikog nece moci prodati od skarta. Ako je jednom proslo, ne znaci da ce uvijek moci. A proslo je samo jer si tad imao ekipu koja je, kakvi-takvi bili, osvojila LŠ. Zato su imali svoju cijenu. Sada svi znaju da si krcat igracima, opterecen njihovim ugovorima i da posto-poto moras prodavati. Idu lagano pozajmice i prodaje ispod cijene, to naravno ako uopste bude zainteresovanih. Kad neki igraci prelaze u Strazbur znaj da niko ziv nije pitao za njih. Prijavi
3. august3. aug comment_373939 Evo vam odmah demant. Otici ce i Chaloba sigurno. Ako nesto uprava dobro radi to je prodaja igraca. Pogledajte nalo Arsenal kojem je rekordni izlazni transfer 35miliona, ili Uniteda koji ne moze prodati Rasforda ni za 30 miliona (okej zbog plate) iako je u najboljim igrackim godinama i reprezetativac engleske. Mislim da su ljudi/navijaci mozda previse razmazeni. Mozda previse igraju FM pa misle da je igraca lako prodati. Sto se tice Jacksona, o njemu sce se odlucivati nakon ovih priprema jer se tek pridruzio ekipi i Alonso je rekao da zeli da ga ‘isproba’. Prijavi
3. august3. aug comment_373943 Ako je istina da City nudi velike pare za Neta treba ga prodati, neceno daleko s njim i onim namjestanjem na lijevu nogu. Prijavi
3. august3. aug comment_373945 Ma svih cemo se resiti sem Fofane. Taj ce i zadnji dinar iscediti iz ovoga kluba. Prijavi
3. august3. aug comment_373948 1 hour ago, Whisper said: Ma svih cemo se resiti sem Fofane. Taj ce i zadnji dinar iscediti iz ovoga kluba. Pa za treceg stopera je on cak i dobar, toliko moze i da odigra Prijavi
4. august4. aug comment_373961 Ne znam sta da kazem. Kada je fit stvarno je dobar igrac, super bi bio u tandemu sa Moisesom, cak je kompatibilniji nego Enzo. Ovih 25 miliona je dobra cifra s obzirom na to koliko igra zadnje tri godine. S druge strane tih 25mil nam ne znaci nista, i ja bi ga ostavio u klupu, nadajuci se da ce moci ostati zdrav (sto znamo svi da nece uspjeti). Prijavi
4. august4. aug comment_373962 jedini igrach koga se ja secam tako da su ga trpeli sa povredama i formom, odsustvima a da je kasnije nesto uradii jeste RVP, evo samo on Aresenal je imao kod Vengera bar 5 tipa Volkot, Dijabi, OX ... koji na kraju nista nisu uradili a cekalo se na njih godinama Prijavi
4. august4. aug comment_373963 Prodat ga dok možeš i koliko toliko uzeti, ne bih dao više od 5 miliona za njega, a i plaćao bih ga po broju odigranih utakmica. Teška prevara Prijavi
4. august4. aug comment_373972 Ma ja bih tražio još koji milion ako može da se izmuze plus sell on klauzula i neka mu je sa srećom. Sezona nije ni počela on se već požalio da ga zateže nešto a junak nije odigrao 10 utakmica u 3 godine, pa šta te zateže jadan ne bio, od čega ? Pa ako se do sad nije oporavio i spremio neće nikad Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.