Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,9 hilj.
  • Pregledi 135 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

Ako uspijemo ovaj otpad prodati bice ovo jedan od boljih prelaznih rokova.

Treba krenuti po Costu, 60 miliona za ovakvog golmana nije puno.

Ornštajn ili Ben Jakobs su demantirali tu vijest da smo zainteresovani za Kostu. 

Gusto može za 30 miliona maks, da smo ga prodavali nakon sezone sa Poketinom dobili bi možda i 50-60 miliona.

Mareska je fala Bogu glup ko kurac, i očekujem ponudu za Neta bar 60 milki, što bih prihvatio objeručke.

Tosin je čist profit, u novčanom smislu, iako je jako loš bio po zdravlje navijača, tako da bilokakva cifra za mene je prihvatljiva. 

Fofana je must sell za mene, ali imam osjećaj da ostaje. 

Za Laviu mi je sve prihvatljivo.

• 3 sedmice kasnije...

Disasi izgleda ide u CP na pozajmicu samo.

Mudrik verovatno isto samo pozajmica.

Ostaje veliki znak pitanja šta će do kraja biti sa Delapom, Tosinom, Dzeksonom koji su izgleda precrtani.

U skladu sa trenutnim kadrom, ne vidim mesto za Gusta ali to je već neko drugo pitanje

Mudrik navodno insistira na pozajmicu u Engleskoj, stvarno ne znam kolko je to pametno s obzirom da godinama nije imao minuta prof. fudbala.

Čini mi se da će svaki dalji korak po pitanju transfera zavisit o sudbine gore navedenih.

Esuago isto verovatno pozajmica, Barko se ne pominje uopšte

neko se drogira ponovo izgleda od ovih sportskih direktora

arapi izgleda odustali od Neta i pokupice Martinelina za manje para, to sam video juce i da su pisali arsenalovi navijaci

onda bi nasi i prodali Gitensa

sad treba nekog stvarno da obese na banderu ispred stadiona, Zasto je uopste Gitens i doveden, pazi ti, mi smo dali lupam 60m za njega kad nismo kupili stopere, golmana i sad bi ga prodali

toliko nam je konfuzna transfer politika postala, normalno da je i Gitens iz Sitijeve skole, Rodzers naravno....

Nadam se da cemo Gusta utopiti, on je preci za prodati od Neta.

City danas s Kuschanovom na desnom beku, kontam da bi mogli krenuti po njega.

5 minutes ago, Zemo said:

Nek nam neko sabere koliko smo zaradili od prodaje a koliko potrosili na transfere.

407 miliona eura potrosili (ovdje se racuna i 50mil za Quendu i 25 za Emeghu)
165 miliona eura zaradili (ovdje nije uracunat transfer Delapa,kao ni Garnacho jer je posudba).

Sveukupno za sadasmo u minusu 242 miliona eura, s Delapovim transferom to je nesto ispod 200mil eura.

• Autor

Za Guiua se navodno zainteresovao Napoli, trazena cijena 25m a ponudjeno 15. Nek se na 20 nadju i ok. Svakako nikad od njega neki top igrac nece biti, ali za Italije se ubio.

Sarr ce u Real Sociedad na posudbu. Za Essuga i Mudryka vjerujem da nece biti problema oko pronalazenja posudbe, samo treba pametno birati.

Na stoperima ostaju Lacroix, Fofana, Acheampong, Colwill, eventualno Hato. James moze uskociti kad su s 3 nazad. Anselmino je jos tu, propao mu transfer zbog povrede na pripremama. Tosin takodjer. Sirine ce trebati jer igramo 2 razlicite formacije i ne treba se svih rjesavati.

Quenda ako ce ostati s ekipom onda nam Neto ne treba, medjutim previse su zinuli za njega. Arapima se mogao uvaliti za 70ak miliona. Sve potencijalno nezadovoljne i problematicne karaktere treba odmah odstraniti. 

6 hours ago, Wisey said:

Za Guiua se navodno zainteresovao Napoli, trazena cijena 25m a ponudjeno 15. Nek se na 20 nadju i ok. Svakako nikad od njega neki top igrac nece biti, ali za Italije se ubio.

Sarr ce u Real Sociedad na posudbu. Za Essuga i Mudryka vjerujem da nece biti problema oko pronalazenja posudbe, samo treba pametno birati.

Na stoperima ostaju Lacroix, Fofana, Acheampong, Colwill, eventualno Hato. James moze uskociti kad su s 3 nazad. Anselmino je jos tu, propao mu transfer zbog povrede na pripremama. Tosin takodjer. Sirine ce trebati jer igramo 2 razlicite formacije i ne treba se svih rjesavati.

Quenda ako ce ostati s ekipom onda nam Neto ne treba, medjutim previse su zinuli za njega. Arapima se mogao uvaliti za 70ak miliona. Sve potencijalno nezadovoljne i problematicne karaktere treba odmah odstraniti. 

Evo Anselmina na klupi, možda večeras na štakama i zaigra samo da se negdje utopi. 

Ne znam sta je u ovih 40 miliona add ons, nadam se da je makar 30 sigurnih jer je u tom slucaju to ok para. 

Doduse Romano je za Enza imao vise objava tako da nista nije sigurno dok se ne uslika sa dresom tamo.

Ovaj malac kako je dosao tako je i proslijedjen Palaceu, nadam se da ce vidjeti minuta tamo ako ga Disasi ne ugasi, igraju sa tri stopera od kojih se jedan vec povrijedio, tako da ima nade za njega

1 hour ago, Kun Aguer0 said:

Ne znam sta je u ovih 40 miliona add ons, nadam se da je makar 30 sigurnih jer je u tom slucaju to ok para. 

Doduse Romano je za Enza imao vise objava tako da nista nije sigurno dok se ne uslika sa dresom tamo.

Ovaj malac kako je dosao tako je i proslijedjen Palaceu, nadam se da ce vidjeti minuta tamo ako ga Disasi ne ugasi, igraju sa tri stopera od kojih se jedan vec povrijedio, tako da ima nade za njega

Ovaj prvi tweet ti je parody acc.

ovo jos nisam video, ova praksa da se dovede igrac i odma salje na pozajmicu, radili smo sa brazilcima, ali ovo da das 40m za igraca koji je igrao Seriju A i odma ga prosledjujes kolko vidim CP

odnosno, ovo je neka mutljavina, on ide na pozajmicu iz Atlante a kod nas se aktivira kupovina naredne godine

4 hours ago, chiba said:

ovo jos nisam video, ova praksa da se dovede igrac i odma salje na pozajmicu, radili smo sa brazilcima, ali ovo da das 40m za igraca koji je igrao Seriju A i odma ga prosledjujes kolko vidim CP

odnosno, ovo je neka mutljavina, on ide na pozajmicu iz Atlante a kod nas se aktivira kupovina naredne godine

Vjerovatno želimo da ovaj transfer uknjižimo u narednu godinu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.