Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Odlicno pojacanje, prava je krađa dovesti ovakvog igraca za 25mil eura pogotovo na danasnjem trzistu

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Danas je on u Zürichu gdje prisustvuje svečanosti FIFA-e i France Footballa, naime njegov volej protiv Porta je kandidat za najbolji gol (mada su šanse male ili nikakve da uzme, al nebitno).

E sad priča se da bi odmah po završetku svečanosti trebao otputovati za London, ili najkasnije sutra ujutro gdje će potpisati za CFC.

Evo nešto, ne znam koliko je pouzdano:

Chelsea Stats. ‏@TheHazardable10s
Matic on Zurich Radio: "It's true, I'll be re-signing for #CFC. I love the club, the city, the fans, and Mourinho. I rejected #MUFC" #CFC

Evo nešto, ne znam koliko je pouzdano:

Chelsea Stats. ‏@TheHazardable10s
Matic on Zurich Radio: "It's true, I'll be re-signing for #CFC. I love the club, the city, the fans, and Mourinho. I rejected #MUFC" #CFC

Ovo k'o portugalski radio...

Ovo k'o portugalski radio...

A vidim i ja sad, kad sam nekoliko puta pročito heh Ovo zvuči kao malo uspjeliji Caeov izvor. :P Fejkara žešća, al eto nek se loži raja malo 

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9115041/transfer-news-benfica-midfielder-nemanja-matic-open-to-chelsea-return

#SLB midfielder Nemanja Matic has suggested he is prepared to talk to Chelsea, but refused to confirm if he will be returning (Sky) #CFC

Nemanja Matic on Chelsea move: "If it's good for the club and for me, we'll talk. Let's see what happens until 31 January." #CFC #SLB (Sky)

Reports have claimed that Matic will be at #CFC's Cobham training ground on Tuesday to undergo a medical ahead of finalising a deal (Sky)

Idemoooo, natezanjeee m/

Ma ovo je gotovo inače bi još ječer došao demanti a čuli smo izjavu trenera Benfike.

Dobrodošao u klub budući gospodaru veznog reda Bluesa.

Nemanja je igrač kakav nam je i trebao.

#CFC are poised to re-sign Matic for around £22m and, barring any hitches, could replace David Luiz in the team to face #MUFC (Telegraph)

Sources in Portugal claim that Matic will sign an initial contract with #CFC to 2017, but that may contain the option of a further year.

Samo se nadam da ovaj portugalski izvor nije emisija Dobro jutro Portugal.

''Odoh u Chelsea, tamo me vole, tamo me sunce bolje grije. Tamo se osmjeh na licu teže krije, a da mi je, a da mi je'', izjavio je Matić za popularni Omladinski Radio Byorn iz Stockholma.

Gotova stvar znači.

''Odoh u Chelsea, tamo me vole, tamo me sunce bolje grije. Tamo se osmjeh na licu teže krije, a da mi je, a da mi je'', izjavio je Matić za popularni Omladinski Radio Byorn iz Stockholma.

Gotova stvar znači.

Tebe treba deportovati u Svazilend. :D

O Jogo: "Nemanja Matić relishes the opportunity to sign for Chelsea by the end of this week. He feels sad to leave Benfica, but insists on making trademark impression on his return to Chelsea. He also says that he will improve greatly as a player by joining top rated club as Chelsea"

Ljubim te u čelo :D.

B92 kaže da je na pregledima u Londonu.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=14&nav_id=799740

EDIT:

Matić: Hvala Benfiki, idem u Čelsi!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=01&dd=14&nav_id=799783

Izjavio za portugalski list Abola.

Da li možemo da počnemo sa svršavanjem?

“Yes, it was my last game. I want to thank all the people at the club and all the supporters. Benfica will be forever in my heart. I played here for two and a half years, I gave my best in every practice session, every game, and now is the right time to leave. I want to improve, I want to go to a better league and want to play for Chelsea, a club which I also like."

http://www1.skysports.com/football/news/11095/9115579/transfer-news-nemanja-matic-confirms-he-is-leaving-benfica-for-chelsea

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.