5. septembar 2013.13 god. Autor comment_143282 Ma nedavno je izasla u javnost izjava Mihajlovica kako ga Matic nikad nije uslovljavao mestom u timu. Ko zna sta je tu istina. Al iskreno ne znam sta misli da postigne time sto ga sad zove. Kredit kod navijaca je davno izgubio, a i bitku za odlazak na SP... Jedino ako mu eventualna pobeda nad Hrvatskom predstavlja toliku satisfakciju da je pogazio svoju rec i pozvao ga nazad. Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143299 Mihajlovicu bi bilo najbolje da sviju osim Baneta posalje kuci i pozove one momke sto su osvojili evropsko u19!!! Prijavi
5. septembar 2013.13 god. comment_143313 Mihajlovicu bi bilo najbolje da sviju osim Baneta posalje kuci i pozove one momke sto su osvojili evropsko u19!!! Srbija ima odlicne pojedince, samo ekipu treba lepo uigrati. Prijavi
6. septembar 2013.13 god. comment_143453 Pocrvenio odmah prvu tekmu U 75' minutu. Odigrao je perfektno celu utakmicu, kakva sigurnost na sredini terena, svaki potez mu je odlican, odlicno dribla i sjajno se oslobadja lopte, solidan u napadu, perfektan u odbrani. Ne hvalim ga zato sto je Srbin, stvarno jedan od najboljih zadnjih veznih u Evropi u ovom trenutku. Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143458 Maestralna partija danas, do crvenog. Odličan zadnji vezni je postao, vidi se. Da je imao ikojeg suigrača u sredini da malo skine teret s njega i preuzme dio posla, ne bi bio primoran dobiti drugi žuti, al' šta ćeš kad mora igrat s kojekakvim Fejsama i sranjima. Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143481 Šteta što su se retardi tako lako odrekli njega, sad bi imali prejakog igrača... Drugi start, nad Vukojevićem (ja mislim) je za žutog ali onaj prvi nad Modrićem vidjelo kartona nije. Nepravedno isključen Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143487 A dobro sad sta je tu je,Miha je sad 100 % uvjeren da je pojeo govno iako je znao od pocetka da bi sa njim bili za klasu bolja ekipa,a sto procitah negdje komentar nekog belgijanca kaze sto Srbija nije igrala sa ovom ekipom od pocetka,bili bi sigurno u borbi za prvo mjesto!Sto se tice Moua,ja mislim da je dovoljno vidjeo sinoc ;) Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143498 Šteta što su se retardi tako lako odrekli njega, sad bi imali prejakog igrača... Da ga se nisu odrekli verovatno nikad ne bi postao prejak igrač. Prijavi
7. septembar 2013.13 god. comment_143500 Ne znam uopste sto je napravio onaj drugi faul za zuti. Faul na polovici hrvatske. Posjetio me na Ramiresa koji isto zna dobiti bezveze zuti. Iskesirat cemo mi milione na kraju za Matica, vec mogu da vidim naslovnice. "Dali ga kao kusur kako bi ga kupili za 30-40M" Prijavi
7. septembar 2013.13 god. Autor comment_143503 Matic je doktor za sve konkurente, i to je sinoc dokazao. Srbija je igrala bolje jer je konacno imao ko da poveze odbranu sa napadom, da ne gresi u pasovima i da zna sta ce sa loptom. Mou mozda nije bio na Mari zbog njega, ali bogami je imao sta da vidi ;) Prijavi
8. septembar 2013.13 god. comment_143565 Iskreno zadovoljan sam njegovom partijom i obavljanjem posla na poziciji zadnjeg veznog,ali onakav nepotreban faul i drugi žuti su čista ne promišljenost i to mi se nikako ne svida,uvalio je svoju ekipu u gadne probleme ali inace sto se tice njegove sveukupne igre zadovoljan sam,ali nebi za njega dao nikad vise od 30 mil. Prijavi
9. septembar 2013.13 god. Autor comment_143657 Iskreno zadovoljan sam njegovom partijom i obavljanjem posla na poziciji zadnjeg veznog,ali onakav nepotreban faul i drugi žuti su čista ne promišljenost i to mi se nikako ne svida,uvalio je svoju ekipu u gadne probleme ali inace sto se tice njegove sveukupne igre zadovoljan sam,ali nebi za njega dao nikad vise od 30 mil. Nikoga on nije uvalio. Uvalio nas je sudija koji mu je dao karton(prvi zuti) za nepostojeci faul ;) Prijavi
18. novembar 2013.12 god. comment_151186 Navodno prema spanskim medijima u Januaru ide u Real,menja Kediru. Prijavi
18. novembar 2013.12 god. Autor comment_151205 Sve je bolje nego da kojim slucajem ode u United ili Liverpool... Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152157 Opet dao gol. Ovaj put za izjednacenje protiv Anderlechta. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152159 malo je reći kolko gotivim ovim igrača a kolko mi je krivo što nije dobio priliku u Čelziju i u reprezentaciji to ne mogu rečima da opišem [-( Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152160 U reprezentaciju ga vratise, jos da hoce u Chelsea, i pun kofer :D Prijavi
27. novembar 2013.12 god. comment_152161 Ko bi reko da će od njega ispasti takav igrač.. A da je ostao kod nas izgubio se na nekih milion posudbi i na kraju završio Bogu iza leđa. Prijavi
27. novembar 2013.12 god. Autor comment_152162 Potpisati ugovor o saradnji s Benficom i mirni smo :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.