Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Autor

Normalno, kad je igrac trazen. Niko nece da trci pred rudu, svi cekaju da onaj drugi prvi iznese ponudu, da bi imali okviran uvid u sredstva koja treba izdvojiti. 

Izgubili smo par dobrih igraca mlitavom transfer politikom. Agresivno i konkretno, ako ga mislimo dovoditi. Jer, desice se da ode u neki drugi PL klub, pa da nas jos vise pece...

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,8 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Rakitić realno izmislio loptu za Matića, Pogbu i tako te igrače. 

De sam sebi udari šamar... :D

Što se tiče Matića. Ako ga dovedemo za toliku lovu, nadam se da niko neće znati da je prije bio naš igrač. :p

Ja bih Pogbu volio više nego Matića.

• Autor
  • THE SUN: Manchester City are considering a move for Benfica midfielder Nemanja Matic, 25, with the club willing to offer £20m plus midfielder Javi Garcia.

Samo ne u City, samo to ne #-o

Ooj Citya retardiranog, ustvari ne zna se ko je retardiraniji Chelsea il City

City kupi Javi Garciu pre godinu dana, za 20 milona, i to još od Benfice, sad posle godinu dana vraćaju Garciu i još im daju 20 miliona za Matića

Chelsea imao Matića u mladom timu,pokloni ga Benfici za Luiza i još doplati 25 milki, a sad ga oće vratiti za 30 miliona

fuck logic

Mi bi trebali da vratimo Luiza i damo jos 30 miliona za Matica :D 

London Evening Standard je izvor.

Mourinho said: “Matic is a good player. Currently he looks solid and mature. He is wise and stable. He is a player that looks very mature on the pitch.

“Benfica is a big club and he seems comfortable. I don’t see any interest from the club to want to sell him. It’s very nice to have players like these in Portuguese football.”

Uvek smo imali dobar odnos sa Benficom tako da ako dodje do prodaje mislim da cemo biti u dobroj poziciji za kupovinu.Bilo bi dobro kad bi neke igrace poslali tamo u zamenu za Matica kao npr Kakutu

Sutra čini mi se igraju benfika - porto ,eto lepe prilike da ga vidimo još jedanput na delu,ako benfika pobedi sešće na kurac,mislim na prvo mesto

a očekujem i posle toga da krenu sa novom poplavom naslova vezanih za njega,tolko mi nešto smrdi da ga benfika prodaje u ovom roku da je to nešto neverovatno

Necemo ga videti, jer nece ni igrati protiv Portoa.

Stize na Bridz sledece nedelje. Mozda vec u sredu.

Немања Матић је Челсијев играч од уторка. Синоћ није био са екипом. Највероватније данас неће играти против Портоа. Срећно Немања, заслужено.

Unofficial: Nemanja Matic is Chelsea player from Tuesday. He was not with the Benfica last night, probably won't play vs Porto. Good luck.

Izvor: Aca Stojanović :D

No, daleko je ovo od gotovog: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10565919/Chelsea-want-midfielder-Nemanja-Matic-to-return-from-Benfica-for-21m.html

Chelsea want midfielder Nemanja Matic to return from Benfica for £21m

A ovo mi je takođe iskočilo: Benfica rejected a bid of €35m from #CFC but with close relations between both clubs seems a deal is still expected to be completed (O Jogo)

Ali nešto se dešava, to je sigurno.

Po meni je najrealnija prica da nam prodaju Matica,a mi njima da damo kesa i verovatno jednog ili cak dva igraca na onu stranu.Najrealnija opcija za tako nesto je Kakuta ili cak i nesto na pozajmicu.

chibenzzzzzzzi lomi ga sad :D

Ma ništa, samo ću reći, dođi kući sine, dođi kući. Auf, ne želim ni pomisliti kad Jose zabetonira sastav na Etihadu abd, još ako ovaj srpski minobacač bude na sredini terena, pa neće nas moći probiti 14 Aguera. :D

Ajde da ga dovedemo, bio bi to dobar transfer skroz.

Haman dolazi, neko je vec pisao davno da ce tek poslije porta ici a evo uzgleda da je istina.

Sent from my HTC One V using Tapatalk

A da se malo smirite i spustite na zemlju?

Nije joÅ¡ uvijek doÅ¡ao a i kada doÄ‘e ko garantuje da će biti "zvijer" i da će biti tako lako kako vi piÅ¡ete? 

Inače sam izbirljiv kod transfera, ali njegovo dovođenje bi bilo u rangu dovođenja Pogbe iz Juvea, dakle vrhunska kupnja.
  • Autor

A da se malo smirite i spustite na zemlju?

Nije joÅ¡ uvijek doÅ¡ao a i kada doÄ‘e ko garantuje da će biti "zvijer" i da će biti tako lako kako vi piÅ¡ete? 

L-)  L-)  L-)  :-@  :-@  :-@

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.