27. decembar 2013.12 god. Autor comment_155699 Normalno, kad je igrac trazen. Niko nece da trci pred rudu, svi cekaju da onaj drugi prvi iznese ponudu, da bi imali okviran uvid u sredstva koja treba izdvojiti. Izgubili smo par dobrih igraca mlitavom transfer politikom. Agresivno i konkretno, ako ga mislimo dovoditi. Jer, desice se da ode u neki drugi PL klub, pa da nas jos vise pece... Prijavi
27. decembar 2013.12 god. comment_155727 Rakitić realno izmislio loptu za Matića, Pogbu i tako te igraÄe. De sam sebi udari Å¡amar... :D Å to se tiÄe Matića. Ako ga dovedemo za toliku lovu, nadam se da niko neće znati da je prije bio naÅ¡ igraÄ. :p Ja bih Pogbu volio viÅ¡e nego Matića. Prijavi
27. decembar 2013.12 god. comment_155729 Prvo sto ce novine objaviti jeste kakvi smo debili oko toga:) Prijavi
29. decembar 2013.12 god. Autor comment_155826 THE SUN: Manchester City are considering a move for Benfica midfielder Nemanja Matic, 25, with the club willing to offer £20m plus midfielder Javi Garcia. Samo ne u City, samo to ne #-o Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155834 Ooj Citya retardiranog, ustvari ne zna se ko je retardiraniji Chelsea il City City kupi Javi Garciu pre godinu dana, za 20 milona, i to još od Benfice, sad posle godinu dana vraćaju Garciu i još im daju 20 miliona za Matića Chelsea imao Matića u mladom timu,pokloni ga Benfici za Luiza i još doplati 25 milki, a sad ga oće vratiti za 30 miliona fuck logic Prijavi
29. decembar 2013.12 god. comment_155841 Mi bi trebali da vratimo Luiza i damo jos 30 miliona za Matica :D Prijavi
4. januar 2014.12 god. comment_156480 London Evening Standard je izvor. Mourinho said: “Matic is a good player. Currently he looks solid and mature. He is wise and stable. He is a player that looks very mature on the pitch. “Benfica is a big club and he seems comfortable. I don’t see any interest from the club to want to sell him. It’s very nice to have players like these in Portuguese football.†Prijavi
5. januar 2014.12 god. comment_156528 Uvek smo imali dobar odnos sa Benficom tako da ako dodje do prodaje mislim da cemo biti u dobroj poziciji za kupovinu.Bilo bi dobro kad bi neke igrace poslali tamo u zamenu za Matica kao npr Kakutu Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157279 Sutra Äini mi se igraju benfika - porto ,eto lepe prilike da ga vidimo joÅ¡ jedanput na delu,ako benfika pobedi sešće na kurac,mislim na prvo mesto a oÄekujem i posle toga da krenu sa novom poplavom naslova vezanih za njega,tolko mi neÅ¡to smrdi da ga benfika prodaje u ovom roku da je to neÅ¡to neverovatno Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157283 Necemo ga videti, jer nece ni igrati protiv Portoa. Stize na Bridz sledece nedelje. Mozda vec u sredu. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157284 Ðемања Матић је ЧелÑијев играч од уторка. Синоћ није био Ñа екипом. Ðајвероватније Ð´Ð°Ð½Ð°Ñ Ð½ÐµÑ›Ðµ играти против Портоа. Срећно Ðемања, заÑлужено. Unofficial: Nemanja Matic is Chelsea player from Tuesday. He was not with the Benfica last night, probably won't play vs Porto. Good luck. Izvor: Aca Stojanović :D No, daleko je ovo od gotovog: http://www.telegraph.co.uk/sport/football/teams/chelsea/10565919/Chelsea-want-midfielder-Nemanja-Matic-to-return-from-Benfica-for-21m.html Chelsea want midfielder Nemanja Matic to return from Benfica for £21m A ovo mi je takoÄ‘e iskoÄilo: Benfica rejected a bid of €35m from #CFC but with close relations between both clubs seems a deal is still expected to be completed (O Jogo) Ali neÅ¡to se deÅ¡ava, to je sigurno. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157285 Po meni je najrealnija prica da nam prodaju Matica,a mi njima da damo kesa i verovatno jednog ili cak dva igraca na onu stranu.Najrealnija opcija za tako nesto je Kakuta ili cak i nesto na pozajmicu. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157288 Šta će s Kakutom, da im šalje lopte van stadiona? :D Treba im uvaliti Essiena i dosta od nas. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157299 chibenzzzzzzzi lomi ga sad :D Ma niÅ¡ta, samo ću reći, doÄ‘i kući sine, doÄ‘i kući. Auf, ne želim ni pomisliti kad Jose zabetonira sastav na Etihadu abd, joÅ¡ ako ovaj srpski minobacaÄ bude na sredini terena, pa neće nas moći probiti 14 Aguera. :D Ajde da ga dovedemo, bio bi to dobar transfer skroz. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157306 Matic will play against FC Porto today, but shall join Chelsea after it. http://www.record.xl.pt/Futebol/Nacional/1a_liga/Benfica/interior.aspx?content_id=862497 Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157317 Haman dolazi, neko je vec pisao davno da ce tek poslije porta ici a evo uzgleda da je istina.Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157318 Ko nam da više od dva gola na tekmi naklon do poda... Ma vidi mene budale ma više od jednog gola Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157321 A da se malo smirite i spustite na zemlju? Nije još uvijek došao a i kada dođe ko garantuje da će biti "zvijer" i da će biti tako lako kako vi pišete? Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157331 InaÄe sam izbirljiv kod transfera, ali njegovo dovoÄ‘enje bi bilo u rangu dovoÄ‘enja Pogbe iz Juvea, dakle vrhunska kupnja. Prijavi
12. januar 2014.12 god. Autor comment_157334 A da se malo smirite i spustite na zemlju? Nije još uvijek došao a i kada dođe ko garantuje da će biti "zvijer" i da će biti tako lako kako vi pišete? L-) L-) L-) :-@ :-@ :-@ Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157337 Trebalo bi da je u prvu sad protiv porta,kolko vidim ove postave Prijavi
12. januar 2014.12 god. Autor comment_157338 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=VjPS6e4-tvU Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.