12. januar 2014.12 god. comment_157412 OK da pocnemo, imamo lampsa (koji ode), Ramiresa i MVGa na poziciji centralnog veznog, na DMF poziciji imamo Essiena (koji ode) i Mikela. Druga stvar, Ake igra na poziciji centralnog beka (aka terry, luiz i sl.), Loftus Cheek nema jos znanje da igra na visokom nivou, da gledas svaku tekmu mladih vidio bi zbog cega to govorim. Romeu ne igra u jebenoj valenciji koja je mrtvo sranje, McEachrana su povrede unistile, Chalo jedino ima predispozicije da zaigra nekada za prvi tim, ali ne jos. dajem obe ruke ako lamps napusti chelsea na kraju ove sezone... romeu IGRA u valenciji u zadnje vrijeme, a od kada se desila tamo smjena trenera deÄko igra sve viÅ¡e, i starter je Å¡to je najbitnije..i bilježi odliÄne partije zbilja, bitan im je faktor tamo (zadnjih nekoliko tekmi-to mogu reći jer toliko pratim, a prije znam da je vrlo malo igrao) e sad da kažem par rijeÄi o ovoj živini... apsolutno sam ZA ovaj transfer (iako ne ide na Äast struÄnjacima u chelseaju poÅ¡to su ga pustili olako a sada ga vraćaju za masan keÅ¡).. da se mene pita, uvijek bi radije u ekipi na poziciji DMF-a imao matića nego van ginkela (iako je ovaj mlad i takoÄ‘er dobar igraÄ) mislim da mou slaže slaže baÅ¡ ekipu po svom guÅ¡tu, a u takvoj će sigurno biti mjesta uvijek za igraÄe tipa nemanje... znaÄi trkaÄ veliki, predominantan u skoku, visok, krakat, svaku loptu pokaÄi, masu napada protivniÄkih razjebe, zna odigrati pas i povući kontru... oduÅ¡evio me nedavno kada su igrali hrvatska i srbija u okviru kvalifikacija za svjetsko...obožavam vidjeti tu Ävrstinu, požrtvovnost, borbenost, lik igra tako da stjeÄem dojam da bi krvi dao samo da zaustavi protivnika i uzme loptu... a takve igraÄe gotivim, i za stil igre koji mou preferira ovo je svakako potreban transfer.. ekipa i dalje dobiva na Å¡irini, Å¡to je pohvalno, a vidite i sami koliko nam to znaÄi u pojedinim tekmama, Å¡ta ću vam priÄati... istina je da imamo zbilja puno igraÄa, i apsolutno shvaćam ove kojima je žao ovih naÅ¡ih mladih iz akademije i na posudbama, jer i meni ih je žao.. al opet s druge strane kad pogledam, pa valjda ljudi u klubu znaju, valjda mou zna da li neki klinac ima podloge da zbilja odgovorno zauzme neku poziciju u prvom sastavu (nebitno dal s klupe il od poÄetka) i odigra kako treba.. vidjet ćemo Å¡ta će biti i kako će biti, al ja sam uvjeren da nas zbilja Äeka jedan dugoroÄni, plodni i jako uspjeÅ¡ni period mourinhove vladavine u chelseaju... a na putu do tog razdoblja mu samo mogu poželjeti sreću i odliÄne rezultate...a strpljivost? toga za chelsea uvijek imam napretek... samo KTBFFH :D PS. imanji i nemanji ako doÄ‘e zbilja, neka je sa srećom, Å¡to viÅ¡e odliÄnih partija a Å¡to manje povreda i igara ispod njegovog nivoa Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157414 Sutra potpis a u nedelju karanje Junajteda :D Drago mi je sto se vraca u Celsi ,ali je i po malo glupo damo ga za nista a sad ga kupujemo za 35 miliona.Dovedemo jos jednog Srbina i postajemo SERBSEA :D Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157416 Romeu bio na tribinama prije 2 utakmice, nije povrijedjen, nije nista, bio na tribinama igracina, valjda to preslo od bendtnera... Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157419 Opala Update : O Jogo say that terms have been agreed and Matic's agent, Vlado Lemic, has agreed with Chelsea that they'll aim for a Monday presentation. The Portuguese outlet think the deal will cost around €35m. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157420 Jorge Jesus: "Every year we sell so many players. If Matic leaves, I will find other solutions" Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157433 Nemojte se ljutit, al' mi smo klub bez imalo srama. Matić = Kruno JurÄić Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157436 It's hard to believe that Nemanja Matic will be in London tomorrow as he SHOULD be in Zurich for FIFA awards ceremony. (the plan for now) Aca Informacija Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157452 stiglo je i do sky http://www1.skysports.com/football/news/11668/9113801 Sky sources are reporting that Chelsea have made a £20m bid to bring Benfica's Nemanja Matic back to Stamford Bridge. javljaju se tu još neki izvori al eto tolko za sad Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157453 Da bog da ne dosao ako mi ne napisete. a bog slusa moje molitve! :)) aj moli se da naden normalnu curu a sta se tice matica vidicemo ga nisan odusevljen jer ga ne pratin i puno para Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157454 Nemojte se ljutit, al' mi smo klub bez imalo srama. Matić = Kruno JurÄić Gledaj to sa vedrije strane. Sta bi bilo da smo tako za Hazardom uradili,pa morali bi pljunuti jos 100 miliona,Dunav nas ne bi oprao. Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157460 izmedju 22 - 25 miliona evra al ajde,Äekamo nove vesti Prijavi
12. januar 2014.12 god. comment_157463 Postoji mnogo Matica u Celsiju kojima prijeti ista ili slicna sudbina. Vjerovatno moramo prodati igraca za male pare u drugi klub da se dokaze pa ga onda kupiti za enormne pare. 35mil eura za Matica je previse.U slucaju da dodje ne bih ocekivao nikakav period privikavanja jer on vec poznaje nasu igru a i fudbal u Engleskoj.Sto se tice njega, jak je, svaki duel je njegov, dobro igra, Murinjovom rukom isklesan, definitivno bolji od svih nasih zadnjih veznih.Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157464 Chelsea will close the deal with Benfica tomorrow to bring back Nemanja Matic, probably for €23M (via @dimarzio) #CFC #SLB The prosecutor of Nemanja Matic flew to Lisbon to negotiate with Portuguese club #SLB. Divorce - seems one step remains (via @dimarzio) #CFC Benfica will cash a figure between €22m-€25m. Stamford Bridge, his old home, is now waiting for Nemanja Matic (via @dimarzio) #CFC #SLB Ne svršavam dok ga ne vidim sa dresom pored Murinja. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157466 sjajno pojacanje, bas sam prizeljkivo defanzivnog veznog, a MAtic je jedan od najboljih trenutko koji se mogu kupit a ako je odsteta samo 25M € još bolje ;) Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157479 Dobar igraÄ ali ovaj transfer je pokazatelj naÅ¡eg ponosa. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157480 Nemanja Matic za 23-25 miliona eura iz portugalskog kluba je transfercina, bagatelna. Kakav otac je Jose Mourinho. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157486 Neznam sto vam toliko smeta sto smo ga dali djabe a sad ga placamo, nismo ni prvi ni zadnji kojima se to dešava ;)Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157487 Neznam sto vam toliko smeta sto smo ga dali djabe a sad ga placamo, nismo ni prvi ni zadnji kojima se to deÅ¡ava ;) Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk Koliko ja znam nismo ga dali djabe,vec je Matić otiÅ¡ao u Benficu kao dio transfera Luiza u Chelsea.. JuÄe sam gledao utakmicu Benfica-Porto baÅ¡ zbog Matića,jer ga nisam gledao duže vrijeme.On me je svojom igrom oduÅ¡evio,svaki duel ima pod kontrolom,pass igra mu je odliÄna,mislim da je on ono Å¡to nama treba on bi mogao biti naÅ¡ Yaya Toure.Nadam se da će ovo biti uskoro zavrÅ¡eno pa da ga gledamo protiv Uniteda u nedelju. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157489 Koliko ja znam nismo ga dali djabe,vec je Matić otiÅ¡ao u Benficu kao dio transfera Luiza u Chelsea.. JuÄe sam gledao utakmicu Benfica-Porto baÅ¡ zbog Matića,jer ga nisam gledao duže vrijeme.On me je svojom igrom oduÅ¡evio,svaki duel ima pod kontrolom,pass igra mu je odliÄna,mislim da je on ono Å¡to nama treba on bi mogao biti naÅ¡ Yaya Toure.Nadam se da će ovo biti uskoro zavrÅ¡eno pa da ga gledamo protiv Uniteda u nedelju. Tesko da cemo ga gledati u nedelju. Pa nema sanse za 3 dana da se navikne na nas stil igre i na tim,akcije,zamisli Mourinha. Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157491 Da je igrica bilo bi moguce :D Ali vidjet cete ako dodje, i naravno ne bude igrao, mediji ce raspaliti da smo ga kupili da sjedi na klupi :D Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157492 Koliko ja znam nismo ga dali djabe,vec je Matić otiÅ¡ao u Benficu kao dio transfera Luiza u Chelsea.. JuÄe sam gledao utakmicu Benfica-Porto baÅ¡ zbog Matića,jer ga nisam gledao duže vrijeme.On me je svojom igrom oduÅ¡evio,svaki duel ima pod kontrolom,pass igra mu je odliÄna,mislim da je on ono Å¡to nama treba on bi mogao biti naÅ¡ Yaya Toure.Nadam se da će ovo biti uskoro zavrÅ¡eno pa da ga gledamo protiv Uniteda u nedelju. Ma dobro nije bas djabe al et kao dio transfera uglavnom pare nisu dobijene za njeg I ja sam bas gledo istu tek mu koliko je lopti presjeko duela dobio stvarno je dobar Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157493 Tesko da cemo ga gledati u nedelju. Pa nema sanse za 3 dana da se navikne na nas stil igre i na tim,akcije,zamisli Mourinha. Pa nisam ja napisao da cemo ga gledati kako igra protiv Uniteda možemo mi njega gledati i na tribinama :D Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157495 SRPSKA SE TRUBA SA BRIDGE-A CUJE SRBINA SVAKOG DA OBRADUJE :D Prijavi
13. januar 2014.12 god. comment_157496 Pa nisam ja napisao da cemo ga gledati kako igra protiv Uniteda možemo mi njega gledati i na tribinama :D ahahhahahaa da,sigurno si to mislio :D :D :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.