Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

OK da pocnemo, imamo lampsa (koji ode), Ramiresa i MVGa na poziciji centralnog veznog, na DMF poziciji imamo Essiena (koji ode) i Mikela.

Druga stvar, Ake igra na poziciji centralnog beka (aka terry, luiz i sl.), Loftus Cheek nema jos znanje da igra na visokom nivou, da gledas svaku tekmu mladih vidio bi zbog cega to govorim. Romeu ne igra u jebenoj valenciji koja je mrtvo sranje, McEachrana su povrede unistile, Chalo jedino ima predispozicije da zaigra nekada za prvi tim, ali ne jos.

dajem obe ruke ako lamps napusti chelsea na kraju ove sezone...

romeu IGRA u valenciji u zadnje vrijeme, a od kada se desila tamo smjena trenera dečko igra sve više, i starter je što je najbitnije..i bilježi odlične partije zbilja, bitan im je faktor tamo (zadnjih nekoliko tekmi-to mogu reći jer toliko pratim, a prije znam da je vrlo malo igrao)

e sad da kažem par riječi o ovoj živini...

apsolutno sam ZA ovaj transfer (iako ne ide na čast stručnjacima u chelseaju pošto su ga pustili olako a sada ga vraćaju za masan keš)..

da se mene pita, uvijek bi radije u ekipi na poziciji DMF-a imao matića nego van ginkela (iako je ovaj mlad i također dobar igrač)

mislim da mou slaže slaže baš ekipu po svom guštu, a u takvoj će sigurno biti mjesta uvijek za igrače tipa nemanje...

znači trkač veliki, predominantan u skoku, visok, krakat, svaku loptu pokači, masu napada protivničkih razjebe, zna odigrati pas i povući kontru...

oduševio me nedavno kada su igrali hrvatska i srbija u okviru kvalifikacija za svjetsko...obožavam vidjeti tu čvrstinu, požrtvovnost, borbenost, lik igra tako da stječem dojam da bi krvi dao samo da zaustavi protivnika i uzme loptu...

a takve igrače gotivim, i za stil igre koji mou preferira ovo je svakako potreban transfer..

ekipa i dalje dobiva na širini, što je pohvalno, a vidite i sami koliko nam to znači u pojedinim tekmama, šta ću vam pričati...

istina je da imamo zbilja puno igrača, i apsolutno shvaćam ove kojima je žao ovih naših mladih iz akademije i na posudbama, jer i meni ih je žao..

al opet s druge strane kad pogledam, pa valjda ljudi u klubu znaju, valjda mou zna da li neki klinac ima podloge da zbilja odgovorno zauzme neku poziciju u prvom sastavu (nebitno dal s klupe il od početka) i odigra kako treba..

vidjet ćemo šta će biti i kako će biti, al ja sam uvjeren da nas zbilja čeka jedan dugoročni, plodni i jako uspješni period mourinhove vladavine u chelseaju...

a na putu do tog razdoblja mu samo mogu poželjeti sreću i odlične rezultate...a strpljivost? toga za chelsea uvijek imam napretek...

samo KTBFFH :D

PS. imanji i nemanji ako dođe zbilja, neka je sa srećom, što više odličnih partija a što manje povreda i igara ispod njegovog nivoa

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Sutra potpis a u nedelju karanje Junajteda :D Drago mi je sto se vraca u Celsi ,ali je i po malo glupo damo ga za nista a sad ga kupujemo za 35 miliona.Dovedemo jos jednog Srbina i postajemo SERBSEA :D 

Opala 

Update : 

O Jogo say that terms have been agreed and Matic's agent, Vlado Lemic, has agreed with Chelsea that they'll aim for a Monday presentation. The Portuguese outlet think the deal will cost around €35m.

Da bog da ne dosao ako mi ne napisete. a bog slusa moje molitve! :))

aj moli se da naden normalnu curu

a sta se tice matica vidicemo ga nisan odusevljen jer ga ne pratin i puno para

Nemojte se ljutit, al' mi smo klub bez imalo srama.

Matić = Kruno Jurčić 

Gledaj to sa vedrije strane. Sta bi bilo da smo tako za Hazardom uradili,pa morali bi pljunuti jos 100 miliona,Dunav nas ne bi oprao.

Postoji mnogo Matica u Celsiju kojima prijeti ista ili slicna sudbina. Vjerovatno moramo prodati igraca za male pare u drugi klub da se dokaze pa ga onda kupiti za enormne pare.
35mil eura za Matica je previse.
U slucaju da dodje ne bih ocekivao nikakav period privikavanja jer on vec poznaje nasu igru a i fudbal u Engleskoj.

Sto se tice njega, jak je, svaki duel je njegov, dobro igra, Murinjovom rukom isklesan, definitivno bolji od svih nasih zadnjih veznih.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Chelsea will close the deal with Benfica tomorrow to bring back Nemanja Matic, probably for €23M (via @dimarzio) #CFC #SLB

The prosecutor of Nemanja Matic flew to Lisbon to negotiate with Portuguese club #SLB. Divorce - seems one step remains (via @dimarzio) #CFC

Benfica will cash a figure between €22m-€25m. Stamford Bridge, his old home, is now waiting for Nemanja Matic (via @dimarzio) #CFC #SLB

Ne svršavam dok ga ne vidim sa dresom pored Murinja.

sjajno pojacanje, bas sam prizeljkivo defanzivnog veznog, a MAtic je jedan od najboljih trenutko koji se mogu kupit

a ako je odsteta samo 25M € još bolje ;)

Nemanja Matic za 23-25 miliona eura iz portugalskog kluba je transfercina, bagatelna. Kakav otac je Jose Mourinho.

Neznam sto vam toliko smeta sto smo ga dali djabe a sad ga placamo, nismo ni prvi ni zadnji kojima se to dešava ;)

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 6030X using Tapatalk

Neznam sto vam toliko smeta sto smo ga dali djabe a sad ga placamo, nismo ni prvi ni zadnji kojima se to dešava ;)

Koliko ja znam nismo ga dali djabe,vec je Matić otišao u Benficu kao dio transfera Luiza u Chelsea..

Juče sam gledao utakmicu Benfica-Porto baš zbog Matića,jer ga nisam gledao duže vrijeme.On me je svojom igrom oduševio,svaki duel ima pod kontrolom,pass igra mu je odlična,mislim da je on ono što nama treba on bi mogao biti naš Yaya Toure.Nadam se da će ovo biti uskoro završeno pa da ga gledamo protiv Uniteda u nedelju.

Koliko ja znam nismo ga dali djabe,vec je Matić otišao u Benficu kao dio transfera Luiza u Chelsea..

Juče sam gledao utakmicu Benfica-Porto baš zbog Matića,jer ga nisam gledao duže vrijeme.On me je svojom igrom oduševio,svaki duel ima pod kontrolom,pass igra mu je odlična,mislim da je on ono što nama treba on bi mogao biti naš Yaya Toure.Nadam se da će ovo biti uskoro završeno pa da ga gledamo protiv Uniteda u nedelju.

Tesko da cemo ga gledati u nedelju. Pa nema sanse za 3 dana da se navikne na nas stil igre i na tim,akcije,zamisli Mourinha. 

Ma dobro nije bas djabe al et kao dio transfera uglavnom pare nisu dobijene za njeg

I ja sam bas gledo istu tek mu koliko je lopti presjeko duela dobio stvarno je dobar

Tesko da cemo ga gledati u nedelju. Pa nema sanse za 3 dana da se navikne na nas stil igre i na tim,akcije,zamisli Mourinha. 

Pa nisam ja napisao da cemo ga gledati kako igra protiv Uniteda možemo mi njega gledati i na tribinama :D

Pa nisam ja napisao da cemo ga gledati kako igra protiv Uniteda možemo mi njega gledati i na tribinama :D

ahahhahahaa da,sigurno si to mislio :D :D :D 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.