15. januar 2014.12 god. comment_157863 http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/matic-rodjen-za-murinja-162535.html Evo jedan lep clanak o Maticu,jeste da su sportske.net,ali je teks ok. Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157864 http://www.sportske.net/vest/u-fokusu/matic-rodjen-za-murinja-162535.html Evo jedan lep clanak o Maticu,jeste da su sportske.net,ali je teks ok. Malo su pokrali iz Guardiana odakle je originalan članak. :P Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157869 Zadovoljan sam ovim transferom ali nikako nebih ga odmah stavio da igra u jednoj ovakvoj velikoj utakmici.Treba imati naumu da je on u klubu samo nekoliko dana od transfera i treba mu vremena da se privikne na igrace,trenera,njegov sistem rada iz tog razloga nebi bilo dobro da pocne,nevjerujem da ce biti ni na klupi a mozemo ga ocekivati u FA Cupu. Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157870 Na danasnji dan dosao i Bane pre 6 godina pise mozzartsport.com ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157875 Veli da je ready for united :D Matic says he's ready to play against Manchester United on Sunday. Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157897 Veli da je ready for united :D Matic says he's ready to play against Manchester United on Sunday. Taman da ga bacimo u vatru protiv nižerazredne ekipe s sredine tablice - nek se polako privikne na pl Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157898 Prezadovoljan sa transferom, najbolja moguća vijest kad sam stiga s posla u 22,,... Vidit ćemo ali pratim dosta benficu jer su mi dragi kao momčad i općenito volim taj stil nogometa.. Mislin da će bit pojačanje u rangu hazarda samo naravno na drugoj poziciji..... sretno brate Prijavi
15. januar 2014.12 god. comment_157900 Ajde više neka su ga pregledali. Ko da je 100 šlepera sa MILF-arama došlo pa da ih pregledavaju. Nadam se da će donijeti čvrstinu u sredini terena i mislim da bi on i Rami mogli derati guzove. Sretno!!! Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157915 Ja sam prezadovoljan ovim transferom. Valjda ce opravdati ovolika ocekivanja. Najzesci su mi ovi sa facebooka sto tvrde da je bespotreban, oni bi izgleda prije gledali Essiena cije je vrime proslo ili kako se krpamo sa Luizom. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157919 Odlično pojačanje,sigurno cemo sa Matićem dobiti mnogo toga na sredini terena.Dobit cemo čvrstinu i dodatnu sigurnost jer on je takav tip igrača odličan je sa loptom,pass igra mu je na visokom nivou i odlična skok igra.U napadu bi trebao takođe mnogo toga donijeti jer mislim a cemo sada sa njim biti mnogo raznovrsni u napadu,jer Matiću je jedna od glavnih osobina baš odličan pregled igre a na kraju krajeva zna dati gol.. Mislim da nema potrebe da igra protiv Uniteda,ostaviti mu prostora da se malo uklopi da osjeti da treningu kako ekipa "diše" i onda debi protiv Stokea sljedece sedmice.. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157935 Trebalo bi poceti sa Lampardom i Ramiresom i onda oko 60+ minute ubaciti Nemanju mesto Lampsa.Takodje mislim da bi bilo super kad bi napravili dogovor sa Benficom da bude nasa filijala kao sto je Vitesse,jer da se ne lazemo oni znaju kako postupati sa talentima i nivo je dosta veci nego u holandiji. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157939 Trebalo bi poceti sa Lampardom i Ramiresom i onda oko 60+ minute ubaciti Nemanju mesto Lampsa.Takodje mislim da bi bilo super kad bi napravili dogovor sa Benficom da bude nasa filijala kao sto je Vitesse,jer da se ne lazemo oni znaju kako postupati sa talentima i nivo je dosta veci nego u holandiji. Benfica je veliki klub sa velikom tradicijom,nisu oni klub koji će biti nekom filijala. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157943 Benfica je veliki klub sa velikom tradicijom,nisu oni klub koji će biti nekom filijala. U pravu si,ali sve jedno nebi bilo lose da imamo makar neki dogovor bez ugovora po kojem ce neki nasi igraci ici tamo na pozajmicu.Ja bi iskreno voleo da smo sada pozajmili Romeu-a njima nego sto je ostao u Valenciji ili cak da Chabolah ode tamo na poziciju zadnjeg veznog. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157948 U pravu si,ali sve jedno nebi bilo lose da imamo makar neki dogovor bez ugovora po kojem ce neki nasi igraci ici tamo na pozajmicu.Ja bi iskreno voleo da smo sada pozajmili Romeu-a njima nego sto je ostao u Valenciji ili cak da Chabolah ode tamo na poziciju zadnjeg veznog. Dobro,mislim da Benfica ne bi imala ništa protiv da mi ponekad šaljemo njima na pozajmicu svoje igrače.Ali isto tako mislim da nema šanse da to bude kao sa Vitteseom da im mi u toj mjeri šaljemo igrače.Jer Benfica je klub koji ima ambicije i u prvenstvu i Europi tako da sumnjam da bi oni baš kao prioritet uzeli da uigravaju naše talente jer oni sada imaju već dosta svojih mladih ali i zrelih igrača koji su nosioci igre.Benfica živi od transfera tipa Witsel,Matić,Coentrao itd koji su otšli za velike pare i njima je cilj da svoje igrače predstave tržištu. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157968 Dobro,mislim da Benfica ne bi imala ništa protiv da mi ponekad šaljemo njima na pozajmicu svoje igrače.Ali isto tako mislim da nema šanse da to bude kao sa Vitteseom da im mi u toj mjeri šaljemo igrače.Jer Benfica je klub koji ima ambicije i u prvenstvu i Europi tako da sumnjam da bi oni baš kao prioritet uzeli da uigravaju naše talente jer oni sada imaju već dosta svojih mladih ali i zrelih igrača koji su nosioci igre.Benfica živi od transfera tipa Witsel,Matić,Coentrao itd koji su otšli za velike pare i njima je cilj da svoje igrače predstave tržištu. To je istina,ali isto tako zamisli da sledece godine to jest sad u junu kad se sezona zavrsi na Ake postane Home Grown igrac posaljemo ga sa 18 na trogodisnju pozajmicu kao sto smo uradili sa Alexom u PSV.Znam da je Alex bio 3 godine zbog radne dozvole,ali sve jedno zamisli mogucnosti da neki nas igrac sa 18 godina ode na 3 godine tamo Ake,Baker,Loftus... sigurno bi bilo jako dobro i bolje od Vitesse-a. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157976 Dobrodosao, nadam se i verujem da ces opravdati ova velika ocekivanja. Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157979 @CarloFan: Nemanja Matic joined up with the first team squad for training today. (Chelsea TV) #CFC Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_157996 ako mene pitate Roman pere pare :D http://www.chelseafc.com/news-article/article/3623829/title/chelsea-tv-headlines-matic-trains Prijavi
16. januar 2014.12 god. comment_158012 Zanimljivo za ovog igrača su njegove driblerske sposobnosti. Naime među zadnjim veznim ima najviše driblinga po utakmici u svim europskim ligama. Čak 4,7 driblinga u prosjeku. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.