Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Ajdeee hoce li ikako to, jos ce nas sad mantrati nasi iz kluba, de ubrzajte te preglede malo :D

Jaooooo Lampsi i Matic u vezi aaaa jedva cekam debi, tj. povratnicki debi 

:sal:

Po nekoj informaciji koju sam nasao na twiteru,a njihov izvor je navodno portugalske novine "ojogo" Kakuta ce otici na drugu stranu to jest u Benfiku kao sto sam i predvideo jos kad je krenulo ovo sve oko Matica.

ko je bio sportski direktor tad,arnesen???

čuo sam nešto da je Luiz bio sinoć na utakmici,neznam kolko je to tačno

ne mogu da dočekam da vidim taj tandem ramires - matić protiv turea i fernandinja

RAMBOMATIC ?

Zvuči kao loša top-shop reklama

Matić: - Na forumu chelseabalkan.com, primetio sam dosta mojih, navodno mojih citata. Tvrdim da to nije istina, jer ne slušam Mitra Mirića. Teletabise, priznajem jesam gledao, ali da mi je Tinki-Vinki omiljeni bio? Bože dragi, pa čak i ptice na grani znaju da sam uvek gajio simpatije prema Lali. Ali zanemarimo to, uglavnom - tada se moja ljubav prema Čelsiju nije rodila. Tada nisam ni čuo za Čelsi. Onda, dalje, u životu nisam čuo, a kamoli dao izjavu, za 'Omladinski Radio Byorn iz Stockholma'. Ne razumem zašto ljudi imaju potrebu izmišljati ovakve stvari. Posebno me razočarao korisnik soxx, koji je izmislio to za Tinki-Vinkija, jebo ga on u šupak.

Znači i ovo gotova stvar. 

Dobar igrač sigurno bolji od Guarina, a cijena i "nije neka" s obzirom na današnje tržište.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.