Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Nemoj mi u eurima,samo British Pound! :smile:

Dobar igrač i sviđa mi se, nevjerovatno me podsjeća na Diabya, još da ga krenu povrede bit će potpuno isti  :P

Diaby se povrijedi tokom rehabilitacije haha

Trebao biti spreman između 2i3 mjeseca i povrijedi se neki dan opet,neće ga biti cijelu sezonu sigurno...

Gotovo je njegovo,pisalo se da je htjeo prekinuti karijeru,govorio da se ne može više nositi sa svim tim povredama,gubi volju,ali mu Wenger nije dao,rekao mu da vjeruje u njega hhh

Ako ništa bar je insistirao da mu se ukine plaća dok ne igra,što je prihvaćeno :)

• Autor

Nemoj mi u eurima,samo British Pound! :smile:

Dobar igrač i sviđa mi se, nevjerovatno me podsjeća na Diabya, još da ga krenu povrede bit će potpuno isti  :P

Nemoj mi Matica i Diabya u isti kos.

Zašto??

Isti stil igre,isto sve skoro,možda Matić mi izgleda malo više fizički dominantniji.

Ovako su preslični,visoki,vitki i krakati,imaju korak,odlična tehnika i kontrola lopte,što se ne viđa baš često kod takvih tipova igrača,to su baš posebni igrači.

Kad imaju loptu u nogama nema mi razlike,dobri i defanzivno i ofanzivno,gospodari sredine,meni su baš preslični...

Diaby mi je samo malo ofanzivno bolji,dok Matić izgleda defanzivno malo bolji.

Nije Diaby neki kloc pa da je glupo porediti,prisjeti se šta je Diaby radio onih par sezona dok ga nisu povrede počele yebati,do 25god.možda. Sigurno puno više je pokazao za to vrijeme,nego Matić što je do sad tj.do svoje 25 godine.

Fuj rasisto :P

Jest od stakla nema šta,njegovo je vjerovatno gotovo...Matić je dobar isto nema šta,ali gdje je bio do sad? :)

U nekim stvarima jest bolji,ali ima i dosta stvari u kojim Matić njemu posoliti ne može :)

U nekim stvarima jest bolji,ali ima i dosta stvari u kojim Matić njemu posoliti ne može :)

Jeste mozda, ali u vadjenju krompira po Bjelokošćanskim poljima.

Fuj rasisto :P

Jest od stakla nema šta,njegovo je vjerovatno gotovo...Matić je dobar isto nema šta,ali gdje je bio do sad? :)

samo arsenal moze imati crnca koji je sklon povredama

• Autor

Matić je dobar isto nema šta,ali gdje je bio do sad? :)

Najbolji igrac Portugalske lige za proslu sezonu, jedan od najboljih na svojoj poziciji, uopste... Tu je on, ne brini se ti ;)

Koliko ga ovdje hvalite rekao bi covjek da nam dolazi igrac kojeg niko na svijetu ne moze preci...

Nije samo stvar kolko je dobar vec sto dolazi neko ko je svima drag i vec je igrao za klub,a ne tamo neki Guarin koji ne znamo ni dal je proveren niti jel bi zeleo preci i ako bi preso jel bi to bilo zbog para.Nemanja znamo da dolazi jer zeli da napreduje i osvaja trofeje,a naravno i mora malo voleti ovaj klub kad je odbio ostale ponude.Zato i velikom broju navijaca tesko pada sto Lukaku ne igra kod nas iako kao sto je i sam rekao voli ovaj klub,nego smo doveli Eto-a na jednu sezonu.

Visok 1.94 m.

Svaki duel u zraku je njegov što sam i primijetio gledajuću utakmice.

!!Vrlo je moguće da će u transfer biti uključen naš jedan ili čak dva mlada igrača!!

_______

Matic confirmed Chelsea and said thank's to Benfica. Also confirmed he asked to go back to Chelsea

Matic deal: 26,3m€ and two players, one could be Kakuta. - Sretno mu ako je tako.

Htjeli su valjda Romeua ali Chelsea odbio.

Nemanja Matic at Berkely Hotel, London. Will sign for Chelsea tomorrow. (tj potpisuje danas)

_______

Matic, who played 39 matches in all competitions for Benfica last season, including eight in the Europa League as the Portuguese giants progressed all the way to the final, has an astronomical £42.4 million release clause written into his contract.

Chelsea will re-sign Nemanja Maticfrom Benfica for £21 million (as per Dominic Fifield at The Guardian), who has a chance to reach Yaya Toure's level for Manchester City. 

_______

Evo jedan skauting izvještaj kojeg mislim nema razloga da NE PREVEDETE I NE OKAČITE NA STRANICU!!!

http://bleacherreport.com/articles/1923599-scouting-report-will-nemanja-matic-be-chelseas-answer-to-yaya-toure

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.