31. juli 2017.9 god. comment_273526 Ma kakav crni Pašalić, jedan od onih koje Chelsea kupi pa ih pošalje na posudbu za kusur nekamo. Vrijeme je da se makne Chelsea Balkan kao službeni klub navijača, nema više nijedan "naš" ovdje :D. Prijavi
1. august 2017.9 god. comment_273534 Whisper, ima otkupnu klauzulu sljedeće sezone, i tada će biti 45 mil... Prijavi
2. novembar 2017.8 god. comment_276117 Onaj FIl Nevil priča za kupovinu Matića kao da je Junajted unazadio Čelzi za tri svetlosne godine, neka izbezumljena faca, oči mu ispale i : " Kako pa kako" tolko su opterećeni time, nije dovoljno što su doveli igrača nego 53 izjave kako smo mi to dozvolili sad ne znam kolko se o tome priča ovde, znam da Novaković vodi tu kampanju ali na ostrvu kao da je bila N.G za Junajted zbog tog jebanog transfera a pazi sad, nije da se prvi put prodavalo, eto prodali smo i Čeha, Staridza, pa i Matu nego sad od kad ih je Murinjo preuzeo ponovo su otegli muda do poda Prijavi
2. novembar 2017.8 god. comment_276119 A i on odigrao jednu ili dvije tekme dobro, ostalo sasvim prosjecno i sta ces :D Prijavi
16. juni 2018.8 god. comment_281926 Ovaj serijal je sigurno nesto najbolje sto se napravilo na ovom području vezano za fudbal Prijavi
17. juni 2018.8 god. comment_281927 Ovaj serijal je sigurno nesto najbolje sto se napravilo na ovom području vezano za fudbal Ja odavno nisam uzivao u necemu kao u ovim emisija,nesto nije sad to neki spektakl.Ali jednostavno sve je fino uradjeno,fino predstavljaju gradove,klubove,igrace,sve je zanimljivo.Uzivanje.Sinoc sam pogledao 4 emisije zaredom,osjetio nisam.Po meni bi ovo svako ko voli sport,fudbal valjalo da pogleda Prijavi
18. juni 2018.8 god. comment_281937 Ja odavno nisam uzivao u necemu kao u ovim emisija,nesto nije sad to neki spektakl.Ali jednostavno sve je fino uradjeno,fino predstavljaju gradove,klubove,igrace,sve je zanimljivo.Uzivanje.Sinoc sam pogledao 4 emisije zaredom,osjetio nisam.Po meni bi ovo svako ko voli sport,fudbal valjalo da pogleda Upravo, baš nekako opuštena atmosfera, igrači opušteno, iskreno pričaju, pitanja isto tako zanimljiva, fino se predstave i klubovi, zaista top Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334502 Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334504 A tek ona golcina protiv kokoski u FA cupu, kada je odvalio precku. Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334505 5 hours ago, soxx said: Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji na vrijeme je otisao Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334506 Igrao je i u Manchesteru dobro, mogli smo ga još ostaviti Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334507 10 minutes ago, Adi said: Igrao je i u Manchesteru dobro, mogli smo ga još ostaviti kod nas je bio u padu forme iz sezone u sezonu Prijavi
17. septembar 2022.4 god. comment_334509 Jeste Srbin, ali uvek mora da se namesti na levu nogu, pa tek onda da doda. Savremeni fudbal je za to prebrz. Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347435 Kakva igračina, kakva ljudina i kakva karijera..baš mi je drag Prijavi
8. august 2023.3 god. comment_347436 Zanimljivo je kad poredi United i Chelsea i kaže da je u eri Abramoviča fokus bio samo na trofejima i ničemu drugom. Dok United nije imao glavni fokus na rezultatima nego i na marketingu, imidžu i sl. Takođe zanimljivo je kad kaže da se sastančilo čim povežu dva poraza. Sad kad gledam ovaj intervju čini mi se da je malo šta ostalo od tog starog mentaliteta, Chelsea mi trenutno djeluje kao drugi klub. Prijavi
27. august 2023.3 god. comment_348436 Iznenadio sam se kad sam ga vidio u prvoj postavi Rennesa. Ne znam što je otišao iz Rome, ali sam siguran da je imao ponude i iz Arabije. Prijavi
27. august 2023.3 god. comment_348439 27 minutes ago, Adi said: Iznenadio sam se kad sam ga vidio u prvoj postavi Rennesa. Ne znam što je otišao iz Rome, ali sam siguran da je imao ponude i iz Arabije. Rekao je da ga privlači Rennes i francuska liga te da želi i daljd da igra fudbal. Ima čovjek porodicu, ali i želju da igra fudbal, očigledno ne vidi sve u parama. Prijavi
5. juli 2025.1 god. comment_365652 vredi da se posluša, priča o startu karijere, stanju u srpskom fudbalu, neki detaljima van terena i dosta toga... Prijavi
6. juli 2025.1 god. Popularna objava comment_365655 Poslusao sam jucer u autu. Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan. O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio tata fudbala, svi su oni bili toga svjesni. Veliku nepravdu je dozivio kod nas, u smislu toga da mu nikad nisu sastavili ekipu koja ce osvojiti LS. Sam nije mogao sve. Prijavi
16. decembar 2025.16. dec comment_369467 https://www.instagram.com/reel/DSTSoNJDOE1/?igsh=bTdqYmM1aTg5MW0w 🤣 Prijavi
16. decembar 2025.16. dec comment_369472 Pa nisam siguran ali mislim da je bio neki Tomović koji je igrao u FIorentini, moguće u istom periodu kad i Kvadrado Adi verujem da već zna vremenski period Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.