Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Blic u poseti Maticevom selu - Vrelo

Nemanja? Komšijama, prijateljima, rođacima plaća veresiju, vraća kockarske dugove, kosi travu ispred crkve - tako o našem reprezentativcu kažu meštani Vrela.

Koga god da sretnete u rodnom mestu Nemanje Matića, taj će vam reći sve najbolje i najlepše o našem fudbalskom reprezentativcu. Kad as Čelsija svrati u svoje rodno selo Vrelo, udaljeno od Obrenovca 15 kilometara, kaže da je „lepše od Pariza“, a „londonski Big Ben nije ništa naspram njegove crkve Svetog oca Nikolaja“.

Međutim, ono na šta su svi meštani ovog mesta zahvalni Matiću je to što je uvek pristojan, ljubazan, a pre svega velikodušan.

- Svaki put kada dođe u Vrelo, on svrati ovde u prodavnicu, uzme svesku sa dugovanjima, sve sabere i onda plati. Komšije koje dođu kasnije da izmire dugovanja, uvek ostanu zatečeni njegovim potezom - kaže Ljiljana Popović, radnica lokalne radnje koja se nalazi samo par metara od Matićeve kuće.

- Nemanja je sjajan momak. Puno pomaže selu i nama svima. On deli i šakom i kapom, nikada ne pita koliko šta košta i uvek je spreman da izađe u susret kome treba. Čak je neko vreme plaćao kockarske dugove svojim vršnjacima. Eto koliko je on dobar - priključuje se hvalama i Vladeta Radović, koji ističe kako poznaje Matića još kada je on bio dete.

Vezista Čelsija pravo iz Londona je kod svoje kuće kad god ima vremena. Meštani potvrđuju da je u selu samo jedan od njih, ničim se ne izdvaja i to ne želi.

- Vozi bicikl sa sinom, a leti kosi travu kod crkve. Ja sam ga čuvao kada je bio mali Sjajan je - kaže Laze Zlatomir, njegov prijatelj.

Renovirao Školu u koju je išao

Nemanja Matić je puno pomogao i Osnovnoj školi „Vrelo“ u koju je nekada išao. Naš fudbalski reprezentativac je renovirao kompletnu stolariju, kao i celo desno krilo zgrade, pa deca sada imaju učionicu više u kojoj pohađaju nastavu. On će renovirati i teren pored škole, a u planu su novi koševi, lopte, golovi...

Dobrotvor crkve sv. Nikolaja

Kad god Matić dođe u rodno Vrelo, prvo ode u Crkvu Svetog Nikolaja i pita da li im treba pomoć. Nemanja je izgradio i savremenu česmu u porti, koja u njegovu čast nosi lik Svetog Georgija, s obzirom na to da je Đurđevdan krsna slava njegove porodice.

(Marko Vukićević)
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Poštujem ga kao igrača jer mi izgleda i ponaša se kao pravi profesionalac ali definitivno nije za chelsea ako karijeru i svoju igru ne okrene za 180

Ni njega ne bi prodavao, fenomenalan je ovo igrač da bi ga se odrekli. I on kao i Hazard nek ode negdje, ohladi glavu, dođe do sebe i od sljedeće sezone bit će ponovo dobar, top5 zadnjih veznih.

Jose ih uništio i fizički i psihički

Nije ni to opravdanje. Realno. Jbte pa nije ih lik jebavo u supak pa da imaju traume. Pravi profesionalci mogu malo ispasti iz fazona, ispasti iz forme, ali klasa ostaje vjecna. Vidjet cemo da li je i kod njih isti slucaj.

Nije ni pre toga dugo ništa korisno radio

Nije ni to opravdanje. Realno. Jbte pa nije ih lik jebavo u supak pa da imaju traume.

Nikad se ne zna. :D

Loša sezona je iza njega kao i iza cile momčadi ali ja u njemu vidin borca i definitivno ne treba u prodaju osim ako se dovede netko bolji na sličnoj poziciji
Prošle sezone je bio jedan od najboljih defanzivnih veznih u svijetu a u Premierligi mu nije bilo ravnog tako da se ne slažem s tobom. Vjerujem da Matić može ponoviti prošlu sezonu.

Poslano sa mog SM-G900F koristeći Tapatalk

Ne zna on hodati, da nije Mourinha radio bi ko drvosjeca u negdje u Sumadiji al genijalni Portugalac je od ovog antitalenta stvorio reinkarnaciju Essiena.

Ljudina van terena, nesumnjivo. Bice on dobar opet. Bez njega u formi to nije onaj Celzi kakav treba da bude...

Treba nam ovaj covek.

ps

Ne ide on nigde.

Ako uspijemo uvalit ovom kome za 40 mil, oscara za 60 i za te pare kupimo pogbu, kvalitetniji smo za 30% kao momcad
  • 1 mjesec kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.