28. maj 2017.9 god. comment_271354 niste mislili, već ste tvdrili Je l' se sećate kad smo mislili pre 3 godine da je ova trapava žirafa bez vrata WC igrač, stara dobra vremena. =)) =)) banovatit odmah sve koji su mislili da je Matic WC igrač Prijavi
28. maj 2017.9 god. comment_271366 niste mislili, već ste tvdrili banovatit odmah sve koji su mislili da je Matic WC igrač Eh da smo doveli Guarina... Prijavi
31. maj 2017.9 god. comment_271448 https://twitter.com/Chelsea_HQ/status/869935729413107713 Nikad čuo za ovaj izvor, ne verujem da će biti išta od ovoga, mada bi bilo dobro unovčiti ga, to je jedino preostalo što može da pruža ako je neko dovoljno blesav da ga traži. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272198 Stvarno mi nije jasno zašto Matića prodajemo Unitedu, bruka... Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272201 Dolaskom Bakayokoa možda i najbolje da ga se proda, samo će bezveze oduzimat minute Chalobahu... Bilo bi dobro da ga se baš ne proda direktnom rivalu (Unitedu) nego van lige, ali ovi su puni ko brod i spremni davat visoke pare, tako da ako je dobra ponuda bolje i to nego da ide negdje za sitniš... Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272204 Ma jebo te visoke pare kad ces učvrstiti sredinu terena rivalu, mislim da je cijena nekih 45 miliona eura, Juventus bi platio 35 miliona sigurno mozda mozda i koji milion više. Za mene je ovo užasan potez.. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272205 Ma jebo te visoke pare kad ces učvrstiti sredinu terena rivalu, mislim da je cijena nekih 45 miliona eura, Juventus bi platio 35 miliona sigurno mozda mozda i koji milion više. Za mene je ovo užasan potez.. Vala bas, nas svi rivali odreda jebu za igrace a mi dijelimo i sakom i kapom. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272207 Možda ga neće niko osim Uniteda, a možda i hoće ali niko nije spreman platiti kao United. Danas se sve gleda kroz novac. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272208 Dali smo im i Matu pa nije nas to puno ostetilo. Nece ni ovo. Vazno je to da ga mijenjamo mladjim i boljim igracem. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272209 uvek samo bili gospoda, valjda se nadje neka koja će to da ceni :fantom: Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272211 Fenomenalan potez, uzmeš pare i oslabiš United, neka njima Matića, bolje nego da dovedu igrača koji će ih zapravo pojačati. :D Vrlo čudan potez sa njihove strane, jer mogu da dovedu kog god igrača žele, nije da nemaju para. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272212 Guardian potvrdio transfer, odšteta 45 miliona eura. Ako je ludost prodati ga za ove novce, nek me proglase ludim :D Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272220 Znači osnovna cijena je oko 45 mil funti (53 mil eura) a s bonusima može izaći i na 60 mil eura. Extra cijena! Neću ga žaliti, dobar igrač ali često ograničen prema naprijed. Draže mi je da Fabregas ostaje. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272224 Cijena je 40 mil funti... Vrlo dobra cifra za igraca sa klupe + ima 28 godina, zaradili dosta para i zamjenili ga mladjim i realno mozda i boljim igracem. @igi, MEN je manchester evening news ili tako nesto, nesto kao nas london :D Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272227 kakvog igrača sa klupe?? pa tri sezone je standardni prvotimac, stvarno ne razumem sad ovo izvrtanje činjenica a lik bio jedan od stubova kluba u poslednje 3 sezone i jedan od bitnih faktora za osvajanje titule da ne pričam o tome kolko smo se preporodili kad smo sa MIkela prešli na njega sigurno nije razlog za njegov odlazk to što je ograničen prema napred ili što ima pazi leba ti 28 godina Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272228 Razlog za njegov odlazak je isključivo to što Conte više preferira Bakayoka nego njega, a zašto držati na klupi igrača kad možeš uzeti 45 miliona za njega? Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272229 u ovoj 3-4-3 ti bekovi moraju baš mamojebi da budu, recimo sa tri pozadi ti možeš da pokriješ nedostatke štopera ali ne i minuse kod bekova što se kod Alonsa vidi pogotovo kad igramo protiv jačih ekipa ti bekovi i ta dva igrača u sredini(Matić, Kante, ko već igra) su najviše izloženi ne kažem da ostale poziciji nisu bitne ali to bih svakako želeo da nadogradim i sad dal je to razlog da pljujem Matića, ne ali ovde imam utisak kao da želite da ga se klub otarasi ne zbog "objektivnih" razloga nego zato što je "ograničen" i a posle nekih komentara ispada kao da je neka stara krpa koja se vuče 5 godina u klubu ps; ne odnosi se na Mozesa za koga smatram da ima potencijala da još napreduje i da će tek dostići svoj "peak" Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272234 Ja nikada nisam bio za pojačavanje rivala, ok u novu sezonu će ući sa 29 godina ali on je bio dio standardni član prve postave u sezonama kada smo osvojili posljednje dvije titule. Samo taj podatak znači da je čovjek od povjerenja i da će odraditi svoj zadatak. Nije Mourinho naivan zna on zašto ga kupuje, a druga stvar ne znamo kako će se snaći Bakayoko, Bakayoko je možda i najviše za kategoriju "mačak u vreći" od ovih igrača koji se spominju kao naša pojačanja. Prodaješ dokazanog igrača u Premiershipu rivalu a kupuješ mladog igrača koji iza sebe ima jednu dobru sezonu, to nije baš situacija u kojoj mozes biti siguran u nešto posebno ne da si na dobitku, iskreno se nadam da ce se Bakayoko dobro pokazati.. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272235 Mourinho je prvo htio Diera, pa onda Nainggolana, pa mu je tek treća opcija bio Matić. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272236 piše u tekstu lepo (telegraf) da klub želi da ga zadrži što je logično ali Matić neće da produži ugovor što i ima nekog smisla iz njegovog ugla ako će izgubiti mesto u prvom timu definitivno na drugu stranu, ako je ponuda stvarno takva, onda klub koji gleda da pokrije svoje minuse ne bi trebalo da je odbije ili ?? a plata mu u Junajtedu nije nimalo naivna, 150k nedeljno, nema teorije da takve pare dobije kod nas Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272245 Pa sa klupe, jer je otkad je Conte cestao posjecivao. Sad kad dolazi Bakayoko bi posebno bio na klupi. Bolje da mi Chalobah iz akademije igra, nego Matic. Jos na to dodas da ce klub dobiti nenormalnih 40-45 mil funti za igraca kojeg bi inace cuvao na klupi. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272247 I ne zasluzuje da dobije, Bakayoko i Matic su tu negdje po kvalitetu, Bakayoko je u prednosti sto je mladji i dugorocnije rjesenje. Matic je igrac koji je na pocetku sezone bio los, posle se popravio. Izvucemo vise nego sto vrijedi ako ga prodamo. Prijavi
26. juni 2017.9 god. comment_272248 Vala bas, nas svi rivali odreda jebu za igrace a mi dijelimo i sakom i kapom. Sto je najgore nas jebu i ovi sto nam nisu rivali kad nas do zadnjeg dana razvlace za igraca kojeg silno zelimo i opet ga ne dovedemo. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Ne razumijem sto neki podcjenjuju Matica. Prije tri sezone bio je nas najbolji grac. Daleko bolji igrac je od Fellainija u svim aspektima igre osim u skoku gdje je Fellaini jedan od najboljih u svijetu. Ovo je za njih pojacanje a bio je pojacanje i nama. Promjena taktike, dolaskom Kantea u sredinu Matic je izgubio svoju igru ali da je jedan od najboljih zadnjih veznih u ligi, jeste.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
27. juni 2017.9 god. comment_272256 Ponovo se dešava lsto samo sa drugim trenerom. Chelsea se taman bio nakupio talentima kada je došao Jose i otjerao Matu, De Bruynea i Lukaku...a pa smo na kraju za svakim od njih slinili. Sada Konte tjera supertalentovanog Traorea, jednog Akea, pa sada i Matića. Istorija se ponavlja a mi ništa nismo naučili, i ovu generacijuželjeti nazad ali biće kasno. Glavno da se govori nakupili smo se para za igrače koji su na klupi.. Prodati igrača kao što je Matić dva puta je suludo i potpuno je nepojmljivo i zaista mi nije jasno zašto se to radi, Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.