Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Kako bi pjesnici romanticari rekli - obicni balvan. Jedan Delph je bolji igrac od njega.

• 4 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Mora se priznati da se popravio koliko toliko i on je danas bio odličan.

Da, bolje mu lezi ovo kada se nadoponjuju on i Kante, nego kad igra isturenije. Obojica su izuzetno dinamicni igraci, pretrce puno i presjeku bruku protivnickih napada prije nego sto i dodje do nase odbrane. I u napadu je imao par finih poteza.

• 2 sedmice kasnije...

Opet maestralan, danas za nijansu bolji i od svog partnera u sredini Kantea. A kad si bolji od Kantea u nekoj utakmici onda znas kako si odigrao.

Mada mogu zamisliti samo koliko je njemu uzivancija igrati sa Kanteom zvanim Duracell zec umjesto katalonskog setaca.

Bas mu je legla 3-4-3 formacija. Dok smo igrali 4-1-4-1 bio je bas pogubljen, medju najgorima, jer je sva kreacija pala na njega jer je igrao pored glupog Oskara. Sad vise igramo po krilima pa menje drzi loptu nego ranije, a i igra u tandemu sa Kanteom pored koga bi i ja izgledao kao solidan igrac.
  • 2 mjeseca kasnije...
Niko da napiše koju dobru na njegov račun.Igra ko preporođen,bori se za svaku loptu,potpuno neutralizirao Arsenalove napade,jedine ozbiljnije prilike koje su igrači Arsenala imali nastale su kao proizvod individualnih grešaka naše zadnje linije,ali i to je Kurtoa riješio.

Niko da napiše koju dobru na njegov račun.Igra ko preporođen,bori se za svaku loptu,potpuno neutralizirao Arsenalove napade,jedine ozbiljnije prilike koje su igrači Arsenala imali nastale su kao proizvod individualnih grešaka naše zadnje linije,ali i to je Kurtoa riješio.

Naravno da se ne pise, zato sto udje Fabregas zadnjih 10 minuta kad je protivnik na izmaku snaga ili na konopcima kao danas, dadne 2 pasa i onda se izdrkava na njega.
Nemanja strasnu sezonu igra, odgovara mu potpuno sto je u drugom planu a ne kao kod Mourinha kad se citava krivica na njega svaljivala i kad ga je ovaj ponizavao na jako nizak nacin.
Conte je ozivio Matica, upario ga s Kanteom i njih dvojica rade vrhunski posao na sredini.

Cuj iznenadjujuce, pa on je medju onim najboljim u ekipi do ovog dijela sezone, ako uopste trebamo ikoga izdvojiti. Druga je stvar to sto vecini ne odgovara igra s dva razbijaca na sredini.

Matke je bas doktor fudbala, tako inteligentan igrac, ali jebiga kad naprijed nije opasnost, a mi u Evropi slj godine akobogda nemamo sta trazit s takva dva igraca na sredini terena... stvarno ne znam sta i kako s njim, jer ako biramo izmedju crnog i njega, jasno je

nadam se da će ostati sa nama što duže, fizikalije su mu top, veliki je radnik, recept za dugoročnu karijeru, plus ima stav kakav se traži

oduševio me je kad je reko da mu je onaj tretman od strane Murinja bio najveće poniženje u životu ali da je iz poštovanja prema klubu i treneru spustio glavu i slušao 

Nastavio da igra svaku utakmicu, ili ga stavio na klupu, mora se naći neko sposobniji od njega na leto... Jedan od igrača čiji se doprinos najviše precenjuje, a najčešće zakazuje.

• 1 mjesec kasnije...

Nadam se da je izmisljeno da su Nemanja i Bane podrzali Vucica, stvarno ne mogu da poverujem da je to moguce, sta ce im to u zivotu..

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.