Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• 2 sedmice kasnije...
  • Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Koliko mi je zao sto cemo ovakvu igracinu najvjerovatnije morat prodat. Kante u prednosti za defanzivne zadatke, Matke ih nekad odradi i bolje, ali opet njegova nesreca sto je crni prvi dm svijeta, s druge strane Matke svemirski brod za Kantea naprijed, al opet nedovoljno dobar. Tako mi je zao jer je komsija igracina.

Ostaje scenario da igramo s 3 vezna, pa da ima ulogu sto bih ja najvise volio, on kante i box to box pojacanje ili cak i plejmejker, a onda procitam za bakajoka i opet ga nema nidje. Jedino da ostane i bori se za mjesto ili se rotira sto bi bilo suludo

Fkt ce mi bit zao
Treba naravno, ali ako je Conte rekao da trazi veznog, tj Bakajoka, sve su prilike da ga nazalost necemo imat i sljedece sezone.

Pa ako ćemo po ovom što sad gledamo, Conteu za sezonu treba 14 igrača. Kakve rotacije kakve pičke materine.

Po ovoj sezoni ne treba nikako kupovati. Ali, kad skontas da ove sezone smo odigrali nekih 45 tekmi, onda shvatis da i ne treba vise igraca, plus se niko nije povrijedio tokom citave sezone kako treba. Iduce ce biti i povreda i dosta vise tekmi. Zato nam treba dosta igraca.

Ako dodje i to kao zelja trenera, znaci da Matke gubi mjesto. A to da li je upgrade, nmg uc u raspravu jer ne znam.

Chiba mozda si u pravu, al nema mi logike da jedan matic grije klupu bilo kome, zato mislim da ce otic

Jedan veliki klub kao sto je Benfika dodje i od mlatimudina Matica napravi vrhunskog DM igraca zato sto I'm to treba i to su u njemu videli, potrazite nekad intervju Matica, covek sve sto je naucio o fudbalu, naucio je u Portugalu

Taj dan kad neko dodje u Celzi i napravi box to box igraca od Loftusa onda mogu sebi da zakupim grobno mesto i da ne zalim sta sam proziveo

A nije da u Nemanji potencijala nisu videli, doveo ga je veliki Vizer, posle nahvalio Balak, dzabe sve to kad mi nikad nismo igraca svog napravili

Jos je ovo astronomski pomak, sta je Konte provalio nekim igracima pozicije i iskopao drugu formaciju
Mislim da se Matic ne uklapa u Conteov sistem i zbog toga se trazi veznjak drugacijeg stila igre, bas kao sto kaze Whisper, brzi, agresivniji, pokretljiviji. Pokusao je sa Naingolanom ali to nije uspjelo. Ja bas i ne znam kakav je ovaj Bakajoko, ne pratim tu ligu i dok nisam procitao u medijima nisam ni znao za njega.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Bakajoko je meni wannabe Pogba sa osetno losijom tehnikom kad su u pitanju dodavanja i sut, dribling donekle smotan ali prihvatljiv(zavrsio bi posao)

Pozitivne strane su to sto je dzukac, crko bi za Kontea, verovatno bi se bolje snaso pod pritiskom Dembelea, Vanajame i slicnih

+ u odsustvu Kantea bi mogo i da odigra tu ulogu razbijaca

Recimo nas Loftus i to dajem glavu za to ima verovatno bolje predispozicije ali je razlika najveca u stavu

PS: ne znam zasto Fabinja nema u nekoj prici, daleko elegantnija solucija, podseca me na Silvu, bivseg kapitena Arsenala
Loftus Cheek je spor kao i Nemanja. Mislim, takav im je stol igre i zato mu ne daje sansu. Loftusu nedostaje agresivnosti. Previse mi lijen izgleda. Conte voli ubice. Kante je pun pogodak.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Igracino nasa, pokido si opet i kakav jebeni gol na kraju, pa ovo ce se godinama vrtiti.. Ludilo.

Ima nas koji smo od pocetka vjerovali u njega i danas nas je obradovao opet. Hvala ti kralju.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

• 3 sedmice kasnije...
  • 2 sedmice kasnije...
Danas stvarno katastrofa. Spor, neodlucan, prijem los kao i distribucija lopte. Sve ono sto njegova pozicija zahtjeva, on je to lose odradio.

Je l' se sećate kad smo mislili pre 3 godine da je ova trapava žirafa bez vrata WC igrač,  stara dobra vremena. =)) =))

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.