9. april 2017.9 god. comment_269984 Koliko mi je zao sto cemo ovakvu igracinu najvjerovatnije morat prodat. Kante u prednosti za defanzivne zadatke, Matke ih nekad odradi i bolje, ali opet njegova nesreca sto je crni prvi dm svijeta, s druge strane Matke svemirski brod za Kantea naprijed, al opet nedovoljno dobar. Tako mi je zao jer je komsija igracina.Ostaje scenario da igramo s 3 vezna, pa da ima ulogu sto bih ja najvise volio, on kante i box to box pojacanje ili cak i plejmejker, a onda procitam za bakajoka i opet ga nema nidje. Jedino da ostane i bori se za mjesto ili se rotira sto bi bilo suludoFkt ce mi bit zao Prijavi
9. april 2017.9 god. Autor comment_269985 Covek usao protiv Sitija, pozatvarao sve rupe na sredini, nisu ljudi ni prisli odbrani kako valja. Treba nam takav igrac. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269987 Treba naravno, ali ako je Conte rekao da trazi veznog, tj Bakajoka, sve su prilike da ga nazalost necemo imat i sljedece sezone. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269988 Pa sto ne bi ostao za rotacije, ne moze bakayoko i kante odigrati 60+ tekmi u sezoni. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269989 Pa ako ćemo po ovom što sad gledamo, Conteu za sezonu treba 14 igrača. Kakve rotacije kakve pičke materine. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269990 Pa ako ćemo po ovom što sad gledamo, Conteu za sezonu treba 14 igrača. Kakve rotacije kakve pičke materine. Po ovoj sezoni ne treba nikako kupovati. Ali, kad skontas da ove sezone smo odigrali nekih 45 tekmi, onda shvatis da i ne treba vise igraca, plus se niko nije povrijedio tokom citave sezone kako treba. Iduce ce biti i povreda i dosta vise tekmi. Zato nam treba dosta igraca. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269991 Ne verujem da ce otici bas na leto, mnogo bi to onda tumbanja bilo a treba u LS da se udje Vece su sanse da nas Vilijan napusti, zivi bili pa videli Prijavi
9. april 2017.9 god. Autor comment_269992 Bakajoko je apgrejd u odnosu na Matica jedino u domenu pokretljivosti i agresivnosti. Nema on takvu tehniku niti pregled igre, no dobro. Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269993 Ako dodje i to kao zelja trenera, znaci da Matke gubi mjesto. A to da li je upgrade, nmg uc u raspravu jer ne znam.Chiba mozda si u pravu, al nema mi logike da jedan matic grije klupu bilo kome, zato mislim da ce otic Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269994 Jedan veliki klub kao sto je Benfika dodje i od mlatimudina Matica napravi vrhunskog DM igraca zato sto I'm to treba i to su u njemu videli, potrazite nekad intervju Matica, covek sve sto je naucio o fudbalu, naucio je u Portugalu Taj dan kad neko dodje u Celzi i napravi box to box igraca od Loftusa onda mogu sebi da zakupim grobno mesto i da ne zalim sta sam proziveo A nije da u Nemanji potencijala nisu videli, doveo ga je veliki Vizer, posle nahvalio Balak, dzabe sve to kad mi nikad nismo igraca svog napravili Jos je ovo astronomski pomak, sta je Konte provalio nekim igracima pozicije i iskopao drugu formaciju Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269995 Mislim da se Matic ne uklapa u Conteov sistem i zbog toga se trazi veznjak drugacijeg stila igre, bas kao sto kaze Whisper, brzi, agresivniji, pokretljiviji. Pokusao je sa Naingolanom ali to nije uspjelo. Ja bas i ne znam kakav je ovaj Bakajoko, ne pratim tu ligu i dok nisam procitao u medijima nisam ni znao za njega.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
9. april 2017.9 god. comment_269998 Bakajoko je meni wannabe Pogba sa osetno losijom tehnikom kad su u pitanju dodavanja i sut, dribling donekle smotan ali prihvatljiv(zavrsio bi posao) Pozitivne strane su to sto je dzukac, crko bi za Kontea, verovatno bi se bolje snaso pod pritiskom Dembelea, Vanajame i slicnih + u odsustvu Kantea bi mogo i da odigra tu ulogu razbijaca Recimo nas Loftus i to dajem glavu za to ima verovatno bolje predispozicije ali je razlika najveca u stavu PS: ne znam zasto Fabinja nema u nekoj prici, daleko elegantnija solucija, podseca me na Silvu, bivseg kapitena Arsenala Prijavi
10. april 2017.9 god. comment_270003 Loftus Cheek je spor kao i Nemanja. Mislim, takav im je stol igre i zato mu ne daje sansu. Loftusu nedostaje agresivnosti. Previse mi lijen izgleda. Conte voli ubice. Kante je pun pogodak. Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
17. april 2017.9 god. comment_270114 Propo' i to već odavno.Sent from my SM-G935F using Tapatalk Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270278 Igracino nasa, pokido si opet i kakav jebeni gol na kraju, pa ovo ce se godinama vrtiti.. Ludilo.Ima nas koji smo od pocetka vjerovali u njega i danas nas je obradovao opet. Hvala ti kralju.Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270281 Daj ba, setao citav mec, opet mislim da nije nijednog duela dobio, ali sto jest jest, golcina za tv spice :D Prijavi
22. april 2017.9 god. comment_270285 https://twitter.com/PuskasAward2017/status/855843312103821319 Prijavi
12. maj 2017.9 god. comment_270787 http://sportklub.rs/Video/Fudbal/Premier/a151944-Sampion-Matic-za-SK-Disali-smo-kao-jedan.html kakva izjava, kolko skromnosti u pobedi :hail: Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271298 Danas stvarno katastrofa. Spor, neodlucan, prijem los kao i distribucija lopte. Sve ono sto njegova pozicija zahtjeva, on je to lose odradio. Prijavi
27. maj 2017.9 god. comment_271302 Je l' se sećate kad smo mislili pre 3 godine da je ova trapava žirafa bez vrata WC igrač, stara dobra vremena. =)) =)) Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.