Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

• 2 mjeseca kasnije...
  • Autor
Ne jer je Matić u pitanju, ali on je posle jedne loše sezone proglašen panjem, dok su se recimo Vilijanu oprostile 2 jednako loše, pa je u trećoj glorifikovan.
Za mene je Wilian i dalje panj, nije kalibar za Chelsea, sto se Matica tice samo dobra ponuda ako dodje prodati, nikako za 20 miliona koliko daje Juventus, vrijedi vise.

Polako sa prodajom, jedna losa sezona nista ne znaci, a cinjenica da je 90% igraca prosle godine odigralo mozda svoje najgore sezone umanjuje znacaj Maticeve lose igre. Nemojte zaboraviti da je on prvih 10 kola bio jedan od najboljih ali je onda i on utonuo u sivilo tima.

Ako i ovu odigra ispod ocekivanja, davati priliku RLC, a Matica na leto prodati, moramo videti i Kantelelea kako ce se prilagoditi. U svakom slucaju nema podrebe za ishitrenim potezima. Meni sad kroz misli prolazi postavka 4-3-3, znam da od nje nema nista, ali moram napisati.

Hazz--Kosta--Marez

Kante-Sesk-Matic

Meni lepo izgleda. :D

• 1 mjesec kasnije...
  • Autor

Ne moze da odigra ono sto Konte trazzi od njega.  To ga ne cini losim igracem. 

Ali ako se ne uklapa u sistem, a ne zeli da ceka sansu sa klupe, rastati se prijateljski.

Ma njegova losa forma traje vise od jedne sezone, nikad nece povratiti formu iz Benfice i nase sampionske sezone, Mourinho je izvukao maksimum sto je mogao od njega i mi previse ocekujemobod njega kad ocigledno ne moze. Na klupu pa cemo vidjeti.

Ne moze da odigra ono sto Konte trazzi od njega.  To ga ne cini losim igracem. 

Pa traži od njega da ne igra kao pionir Vrbanjuše i da zaustavlja protivničke napade,on nema drugih zadataka,doveden je samo zbog toga,ako to ne može uraditi dati ga džaba Juventusu.
  • Autor

Pa traži od njega da ne igra kao pionir Vrbanjuše i da zaustavlja protivničke napade,on nema drugih zadataka,doveden je samo zbog toga,ako to ne može uraditi dati ga džaba Juventusu.

U pravi si.

Ni je ne mogu da vjerujem sta se desilo sa ovim igracem. Onakva igracina je sad obicni sporač. Lik je postao trom, desnom nogom ne zna dodati na 2m i ono u cemu je bio najjaci kao sto je oduzimanje i presjecanje lopte vise ne radi. 

U zadnje vrijeme mi je gori nego Ivanovic bar 2x.

Ako stigne dobra ponuda treba ga bez razmisljanja prodati. Ne mogu da verujem da je ovo onaj dominator iz prve 2 sezone.

Ako ne bude nekih ponuda onda ga ostaviti do januara da vidimo da li moze da digne formu, ako ne prodati ga u januaru prvom ko se javi.

• 4 sedmice kasnije...

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.