4. februar 2016.10 god. comment_249477 Definitivno do sada razocarenje sezone, mada do kraja ne moze ni uraditi puno da je popravi. Danas je izgubio vagon lopti od prijema do pogresnog dodavanja. Prijavi
5. februar 2016.10 god. comment_249704 Nije on najgori koliko god to neki pokušavali da prikažu. Sent from my Meizu M2 Note using Tapatalk Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249720 Nije on najgori koliko god to neki pokušavali da prikažu. Sent from my Meizu M2 Note using Tapatalk Nije najgori, ali je uz Hazarda najvise opao u formi ako se gleda prethodna sezona i to koliko ustvari mogu i znaju. Jednostavno receno, lik je bio mozda i najbolji igrac na svojoj poziciji a sad je goli prosjek i to je ono sto nas boli. Prijavi
6. februar 2016.10 god. comment_249724 Matić nije dobar iz više razloga. Ne presijeca lopte nikako, protiv Watforda je Terry pokazao kako se to radi i iz ničega stvorio nered pred golom Watforda u dva navrata. Predugo se namješta na lijevu nogu kad ionako ima jednostavnija rješenja sa desnom, lik ne zna dodati loptu kako treba. Opet sam protiv Watforda vidio kako ga ta igra jednom nogom ograničava pogotovo kad ide u prodor prema golu. sve na lijevu stranu, sve na lijevu nogu, predvidljiv je. Ima mali radijus kretanja za zadnjeg veznog, ne pokriva rupe nigdje, ne igra čvrsto kako treba igrati. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249901 Danasnjom partijom dokazao da mu je Benfica i portigalska liga vrhunac, iz njega je Mourinho izvukao maksimum iz maksimuma. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249908 Odličan danas.. Pravi Matić se vraća! To nam treba Jedino ako si gledao snimak od prosle szone. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249910 Ne,ne.. nemoj trolat sad bezveze. Najbitnije je da se vraća Matić kojeg znamo. Danas je pokidao, nadam se da će nastaviti tako jer znamo da može još bolje. Sjetimo se samo onih partija iz prošle sezone.. Oduševio me danas Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249917 Ne,ne.. nemoj trolat sad bezveze. Najbitnije je da se vraća Matić kojeg znamo. Danas je pokidao, nadam se da će nastaviti tako jer znamo da može još bolje. Sjetimo se samo onih partija iz prošle sezone.. Oduševio me danas Čega si se ti napušio? Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249921 Matića bi svaki ozbiljan trener torpedirao u rezervnu ekipu...................Užas. Prijavi
7. februar 2016.10 god. comment_249948 Matića bi svaki ozbiljan trener torpedirao u rezervnu ekipu...................Užas. Da je samo Matic problem i da je samo on za rezervnu ekipu mi bi sad sa vrha gledali i Lester i Man. Siti i ostale. Nama je pola tima(ne prve postave nego komplet ekipe) ispod svakog nivoa. Ako je Matic za rezervnu ekipu onda su Bane i Oskar za petlice. Prijavi
22. februar 2016.10 god. comment_251662 ne vjerujem da je on, prepiskavo je ono, mžd neko s tribina Prijavi
26. februar 2016.10 god. comment_251904 Mogao je i mali malo ljepote na mater povuć :D Ko da gledam da će fudbalski talenat na nju povući :D Prijavi
2. mart 2016.10 god. comment_252427 Slažem se da je loš bio, ipak se čika Mikel vraća u sastav protiv Stokea i PSG, nema druge. Prijavi
3. mart 2016.10 god. Autor comment_252447 Tesko nama ako cemo se na Mikela oslanjati.... Jao Maticu... Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252454 Mislim da nas Matić na ljeto napušta. Sad je to već jasnije kada će RLC potpisao novi ugovor, a Pjanić dolazi. Sumnjam da će Matić htjeti sjediti na klupi. Možda čak i Fabregas ode s njim. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252472 Nesto pise SK kao Matic+ 12 miliona za Pogbu.. Kao Conte bi to voleo da odradi. Prijavi
3. mart 2016.10 god. comment_252483 Nemanja prop'o, vrhunski posao zamjeniti ga za Pogbu i samo 12 miliona, ali taj izvor je mercato italijanski cini mi se. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.