3. oktobar 2015.11 god. comment_236924 http://sportsport.ba/ino_fudbal/mourinho-se-oglasio-zbog-cudne-izmjene-nije-ponizavanje/172867 Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236926 On i RLC ili Ramiz neka pocnu, od Fabregasa svakako nema koristi Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236937 Eto Murinjo je rekao da nije ponizavanje. Kraj ove glupe price. Cuj da igra 3-2-3-2 lol Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236940 [quote name="UziceCFC" post="236937" timestamp="1443916170"] Eto Murinjo je rekao da nije ponizavanje. Kraj ove glupe price. Cuj da igra 3-2-3-2 lol[/quote]Bas hahahahjaa ne mogu da pofatam vise dal su trolovi ovdje otkad je ovo losih rezultata il ovo ljudi stvarno pisu. Puno nam je Matic ponudio danas. A i prethodnih tekmi. Sto ste slijepi koji kurac, kako javnost i masa tako i vi. Samo mourinho i tacka. E pa ne ide tako rodjaci Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236944 Covek je objasnio da ga je izveo iz taktickih razloga. U cemu je problem? Ali lepo napisi, bez da me nazivas trolom i "slepim ko kurac". Ovo na kraju za javnost i masu nisam ni razumeo sta hoces da kazes. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236950 Pa brate slazem se s tobom, mislio sam na relu koji ti je kurac hahaha i nije slijep ko kurac, nego sto je slijep koji kurac. Otislo sve u kurac jebaji ga Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236952 Ma nikako ga nije ponizio hahah kakva prica molim te eee sto ga je uopce uvodio koje picke materine kad je mislio napadati, znaci ne bi napado na 1:1 lol Bilo je dosta igraca koje je mogao komotno izbaciti prije njega, prvi Fabregas npr. Beskoristan, Matic moze makar iz daljine zabiti gol. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236955 Moze i cesc asistirat iz daljine. Realno obojica su prelosi i to je sve. Pa mozda je mislio napast, ali ne sa svim kartama... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236960 Ne znam da li si pod utiskom ili sta, ali ja vecu glupost odavno nisam procitao. Možda to tebi izgleda tako ali on ne zaslužuje da počinje utakmicu kao ni Bane ni Fabregas. Sva trojica su loši i van forme a ulaskom Matića ako si gledao utakmici, došli su i problemi. Ramires je trenutno bolji igrač. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236963 Možda to tebi izgleda tako ali on ne zaslužuje da počinje utakmicu kao ni Bane ni Fabregas. Sva trojica su loši i van forme a ulaskom Matića ako si gledao utakmici, došli su i problemi. Ramires je trenutno bolji igrač. Pa dobro i da ne zaslužuje koji ga vrag onda ubacuje i pravi se budala pa ga izbacuje? Tu tek pokazuje da je pogubio konce, a ako okrene par igrača protiv sebe kako je i krenuo tek tada neće biti harmonije, ovo je raspad sistema. Što nije izbacio Hazarda, on je igrao od početka i napravio je grešaka na izvoz? Ako već kaže da je htio izbaciti defanzivnog što nije izbacio Baneta ili nekog od štopera, ionako jurimo rezultat. Ali ne, on se pravi budala i iskaljuje bijes na Matiću, vjerovatno slično radi i sa drugim igračima i u tome je bit, ti njegovi puleni su mu okrenuli leđa baš zbog te arogancije. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236965 Da je pogubio konce, jeste. Ni ja ne shvatam šta Murinjo radi i šta se dešava s njim. Izjavio je da je Matića izveo zbog taktičkih razloga. Eto to je razlog. Što nije izbacio Ivanovića ili što mu je igrao od prve to možemo saznati samo od Murinja. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236967 Da je pogubio konce, jeste. Ni ja ne shvatam šta Murinjo radi i šta se dešava s njim. Izjavio je da je Matića izveo zbog taktičkih razloga. Eto to je razlog. Što nije izbacio Ivanovića ili što mu je igrao od prve to možemo saznati samo od Murinja. Sent from my SM-G900F using Tapatalk E upravo to ni meni nije jasno. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236985 Pa brate slazem se s tobom, mislio sam na relu koji ti je kurac hahaha i nije slijep ko kurac, nego sto je slijep koji kurac. Otislo sve u kurac jebaji ga Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk izvini brate dzane, tek sad kontam sta si hteo reci iznerviran sam bio sinoc, prekipelo mi je bilo sve, mozak u ofsajdu :) Sad ulazite u takticka pitanja, a to je Murinjov deo posla, a ne navijacki. Nije hteo da izvodi nikoga iz odbrane zato sto su potrebna cetvorica u odbrani. Sta ti vredi da das gol ako ces odmah primiti jos jedan jer imas manjak ljudi u odbrani? Volim Matica ko brata rodjenog, i znam da ni on nije ljut na Murinja sto ga je izveo. Pa Murinjo bi sam teatralno izjavio "izveo sam ga jer je bio los, kod mene nema povlascenih"... Nemojte od komarca praviti magarca. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_236986 Ova situacija je opisala našu sezonu, u trenutku kada je Matić izašao iz igre a ušao je na poluvremenu je se više nego ikada osjetio osjećaj katastrofe, krize i nemoći. Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237006 Nije lose sto je odigrao samo 28 minuta, bice odmoran za utakmicu sa siptarima :D Prijavi
4. oktobar 2015.11 god. comment_237015 Ramires je trenutno 2x bolji od Matica, kod mene ne bi ulazio vise ni kao zamjena, katastrofa od igraca ove sezone, ne sluzi nicem, ajd sto se tice igre prema naprijed i ne ocekujem nesto od njega ali ono sto treba raditi ne radi nikako, neprimjetan skroz Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237076 Samo cu da vas podestim,Matic kad je dosao u Celzi znao je da odigra pas,kreira gol sansu,iznese loptu napred decko je dolaskom Fabregasa doziveo potpunu dekadenciju,prosto je nateran da trci za onog invalida Fabregasa i njemu cuva ledja,evidento je da ne moze vise da trci i pokriva ovog majmuna koji ove godine hoda bukvalno po terenu... JA OVO VIDIM KAO GLAVNI UZROK U PADU NJEGOVE IGRE. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237086 Samo cu da vas podestim,Matic kad je dosao u Celzi znao je da odigra pas,kreira gol sansu,iznese loptu napred decko je dolaskom Fabregasa doziveo potpunu dekadenciju,prosto je nateran da trci za onog invalida Fabregasa i njemu cuva ledja,evidento je da ne moze vise da trci i pokriva ovog majmuna koji ove godine hoda bukvalno po terenu... JA OVO VIDIM KAO GLAVNI UZROK U PADU NJEGOVE IGRE. Da li je moguće da ću reći ovo? Potpuno se slažem. Fabregas je centralna figura zašto ništa ne funkcioniše ove godine. Prijavi
5. oktobar 2015.11 god. comment_237094 Fali nam stari Matić,zaista fali.Mozda i kljucni nas igrac prosle sezone. Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. comment_237640 E jest ovog brata krenulo... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
11. oktobar 2015.10 god. Autor comment_237641 Odigrao je odlican mec. A crveni.... Pa necu gaa komentarisati. Prijavi
12. oktobar 2015.10 god. comment_237655 Sad whisper reci da nije za crvenog onaj zamah rukom ? :D Nesto nije u redu sa nasim Maticem :( Prijavi
12. oktobar 2015.10 god. comment_237663 Ja majke mi mislio da je ovo Matic na prvi pogled,kad citam ono Đurić :D Prijavi
20. oktobar 2015.10 god. comment_238381 Majstorska utakmica ponovo, vidi se samo da uz iole normalnog saigrača na sredini (pošto Ramiz je daleko od svjetske klase, ali makar trči i radi svoj posao pristojno) Nemanja odigra na visokom nivou. Onog španskog diletanta ukloniti pod muss. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.