29. august 2015.11 god. comment_231984 Mogao bi se vala i on malo trgnuti, vrijeme bi bilo. Dave uklizao kod gola, izblokirao Nemanja gleda naravno lopta se odbila i eto ga 1:0 gubimo. Prošle godine je bio možda i najbolji zadnji vezni, sezonu nije počeo onako kako smo svi očekivali. Prijavi
8. septembar 2015.11 god. Autor comment_233316 Treba mu i u klubu dati slobodu da kreira, juče je imao strašne pasovw.. Prijavi
8. septembar 2015.11 god. comment_233343 Ma oduvijek sam govorio da je igracina, on kod nas pati zbog nedostatka pravog parnjaka u ovoj formaciji a mislim da bi procvao tek kao sam zadnji vezni u 4-3-3. Trenutno ispasta jer mora trcati i igrati odbranu za sebe i jos par igraca, pa na kraju ne uspijeva nista.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
15. septembar 2015.11 god. comment_234246 Matic won 8/8 tackles he went in for v EFC, more than any other player. He also made a game-high 3 interceptions. Prijavi
29. septembar 2015.11 god. comment_236304 Moze li mi neko pojasniti sta se desava sa ovim likom? Kakva grtalica prosle godine,svaka mrtva lopta je bila njegova,bio glavna spona izmedju odbrane i napada,sad nista.Cak mi djeluje da je dosta fizicki oslabio,spor mi nekakko djeluje.Sta tek reci za iznosenje lopte i otvaranje nekih tranzicija i polukontri/kontri? Slabo je sve to. Skoro ga je Henry spominjao kao da je on mozda i najveci razlog nasih slabijih igara jer nije ni sjena onog igraca od prosle godine. Prijavi
29. septembar 2015.11 god. comment_236371 Wisey je sto posto u pravu. Pa frajer mora pokrivat i krpit svu losu igru saigraca... Jebote koliko situacija po tekmi imamo da ostane sam ispred zadnje linije, zato sto se ostali gube i ne mogu da isprate. A da ne pricam o izgubljenim duelima Fabregasa na nasoj polovici, previse previsePoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236840 Uvede ga i izvadi. A Ivanović igra i igra i igra. Jebem ti Mourinho ženu i kćerku. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236844 Uvede ga i izvadi. A Ivanović igra i igra i igra. Jebem ti Mourinho ženu i kćerku.i uz njega fantasticni Cesc Fabregas nas playmaker Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236854 Jedini dobar potez Murinja je bio što je izvadio Matića neposredno nakon što je zamijenio Ramiresa u drugom poluvremenu. Ramires je bio loš u prvom ali je i to bilo dovoljno da bude MNOGO BOLJI od Matića. Kada je Matić ušao, ekipa je slabije igrala. Kada je izašao nešto smo i proigrali. Zaista, zaista loš. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236857 Ma šta smo proigrali, en budi smiješan. Ono što je uradio Matiću smiješno je, ok loš je bio nakon što je ušao, ali pored Matića svi ostali su također bili loši. Pa pogledaj, on sve mijenja, sve igrače mijenja osim dvojice (ne želim ni imena više da im spominjem), u tome treba tražit problem. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236860 Sramotan odnos prema ovom igracu. Mislim da onaj potez najbolje oslikava koliko Mourinho pojma nema sta da uradi. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236866 Od toliko očajnih igrača na terenu, on je izveo igrača kojeg je uveo na poluvremenu, a kod onog dodavanja koji je prethodio golu Hazard napravio grešku. Jednostavno Mourinho je toliki egoista da više ne razmišlja mozgom već bubregom. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236877 Meni ništa nije jasno, jednostavno nije problem ni u čemu koliko u činjenici da je Mou totalno izgubio kontrolu. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236879 Kako niste shvatili zbog cega je izveo Matica? Pa htio da napadne, ne treba mu vise DMF, ostavio fabregasa i oscara tu na CM, i svi u napad, nije uspjelo jebiga. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236880 Kako niste shvatili zbog cega je izveo Matica? Pa htio da napadne, ne treba mu vise DMF, ostavio fabregasa i oscara tu na CM, i svi u napad, nije uspjelo jebiga. Što nije izveo jednog od očajnog trojca Bane-Cahill-Terry pa igrao formaciju 3-2-3-2? Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236881 Što nije izveo jednog od očajnog trojca Bane-Cahill-Terry pa igrao formaciju 3-2-3-2? Kad gubiš koliko god napad bio bitan, odbrana je opet bitnija, ipak je bolje 1-3, nego 1-4. #InMouWeTrust Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236893 Jedini dobar potez na utakmici je bio taj što je izveo Matića. Ne znam šta vam je tu čudno. Da je preokrenuo rezultat bio bi genije ali pošto nije kriv je i svakakav je. Matić je bio katastrofalan i u ono malo minuta koliko je igrao. Njegovim izlaskom vidjeli smo koliko je ustvari bio višak i koliko je nazadovao igru cijele ekipe. Čak je i Ramires bio bolji od njega za kojeg isto mogu reći da je bio loš. Prijavi
3. oktobar 2015.11 god. comment_236904 Jedini dobar potez na utakmici je bio taj što je izveo Matića. Ne znam šta vam je tu čudno. Da je preokrenuo rezultat bio bi genije ali pošto nije kriv je i svakakav je. Matić je bio katastrofalan i u ono malo minuta koliko je igrao. Njegovim izlaskom vidjeli smo koliko je ustvari bio višak i koliko je nazadovao igru cijele ekipe. Čak je i Ramires bio bolji od njega za kojeg isto mogu reći da je bio loš. Ne znam da li si pod utiskom ili sta, ali ja vecu glupost odavno nisam procitao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.