Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Svu tu njegovu klasu dokazuje i činjenica u kakvom gigantu nastupa

takođe tu klasu dokazuje i to što ramires, fernandinho, hernanes jedva dobijaju šansu u drugom poluvremenu pored njega i paulinha u brazilskoj reprezentaciji.  

- Nemanja je veliko pojačanje za nas. Mnogo je napredovao, a u to smo se svi uverili u finalu prošlogodišnje Lige Evrope kada je igrao za Benfiku. Matić je veoma snažan igrač, dobar sa loptom i ima samo 25 godina. Još kada je došao kod nas, znao sam da ima velike sposobnosti, ali bio je mlad. Vratio se još bolji i tek ćemo u narednim godinama gledati njegove odlične partije - rekao je Lampard.

A nikako nmg prežaliti sto jos Modrica nemamo

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Intervju sa večernjim novostima:

Naš tim se nalazi u grupi sa Portugalom, Danskom, Albanijom i Jermenijom, a kvalifikacije počinju za pola godine.

„Teška je grupa, ali ni druge nisu lake jer više nema ekipa za potcenjivanje. Portugalci su realno favoriti, imaju rezultate i vrhunski kvalitet. Mi ne smemo sebe da svrstavamo u favorite, jer na to nemamo pravo. Naše je da ćutimo, radimo i cenimo sve rivale. Ali, kako jedna izreka kaže, najbolji način da pokažeš koliko respektuješ nekoga je da ga pobedišâ€œ.

Matić je naglasio da reprezentacija Srbije ima imperativ plasmana na Šampionat ’Starog kontinenta’ i da mora samo rezultat da se gleda, ne samo kvalitet.

„Mi moramo da se plasiramo u Francusku. Dosta je bilo izgovora, narod u Srbiji to više ne može da sluša. Ne prolazi više priča o tome kako treba da pokažemo kvalitet. Sad je važan samo rezultat. Moramo da shvatimo da treba da pobeđujemo, igra nije bitna. Neka igramo i deset puta slabije od svakog rivala, ali da na kraju uvek bude 1:0 za nas. Odmah pristajem na to. Takav je moderni fudbal, rezultat je iznad svega i odlika velikih ekipa je da dobijaju i kad se 90 minuta brane i kad ceo meč napadaju“.

Matić je zbog nesuglasica sa prethodnim selektorom Sinišom Mihajlovićem propustio skoro cele kvalifikacije za ovogodišnje Svetsko prvenstvo.

„Prvo, nije bilo konflikta, ja sam profesionalac i korektno sam se ponašao. Slažem se da smo mogli ranije da porazgovaramo i rešimo sve, ali smo obojica još jednom bili Srbi. Nažalost, u onim lošim osobinama našeg naroda.“

Tokom zimskog prelaznog roka Matić je prešao iz Benfike u Čelsi i odmah se istakao kao jedan od najboljih igrača londonskog kluba.

„Prijaju pohvale, ali u Čelsiju nema igrača koji su važniji ili bolji od drugih. Za svakoga postoji zamena i pre svega smo tim. Zato se ne slažem s tim da sam bitniji od bilo koga“, naglasio je srpski fudbaler, „Kod svakog igrača postoje dobri i loši periodi, spreman sam na sve. Iz Benfike sam došao u top-formi i svestan sam da sam postavio visoke standarde, ali igrač Čelsija tako mora. Zna se šta se od tebe traži u klubu i na to mora da odgovorišâ€œ.

Na pitanje koliko mu je bilo teško da napusti Benfiku posle dve i po uspešne godine, Matić je rekao:

„Nije bilo lako rastati se i od kluba i od grada. Moja porodica se vezala za Lisabon, ali tek kad sam na polasku video suprugu i dete sa suzama u očima shvatio sam koliko nam je svima teško pao rastanak od Portugalije. Ali, život je to, profesionalac sam i procenio sam da je pravi momenat za jaču ligu. Povratkom u Čelsi sam ispunio cilj, a Benfika i Lisabon će uvek imati posebno mesto u mom srcu“.

"Idemo postepeno, od utakmice do utakmice, pokušaćemo da pobedimo na svakoj. Ne zanimaju nas ostali klubovi, ali dobro je kada rivali poput Arsenala izgube bodove", rekao je Matić za klupski sajt.

U gradskom derbiju sa Fulamom, "plavci" su slavili golovima u drugom poluvremenu 3:1.

"Pokušali smo u prvom poluvremenu da nametnemo naš stil igre, ali nismo uspeli. Odigrali smo prilično dobro u drugih 45 minuta, iskoristili smo prostor koji su nam igrači Fulama dali i srećan sam jer smo osvojili važne bodove", dodao je Matić.

"Vratio sam se drugačiji, spreman da preuzmem odgovornost. Sazreo sam, žestoko sam radio da postanem bolji i da se vratim. To je bila dobra odluka, to da ponovo potpišem za Čelsi je najbolja koju sam mogao da donesem", rekao je Matić.

"Bane je ljudina, čovek koga svi vole i u Čelsiju i u nacionalnom timu. Imamo u reprezentaciji Srbije dosta mladih igrača, za njih je Ivanović idol. Niko nije tako voljen. Za nas u Srbiji, Bane je ono što je Bekam za Englesku, mi smo mala zemlja, njega doživljavamo kao kralja. Razumljivo, on je jedan od najboljih igrača Čelsija, koji je među najjačim evropskim ekipama", objasnio je Nemanja Matić.

Ako je Bane kralj, Matić je princ?

"Ma ne, daleko od toga, ja sam tek počeo da igram u velikom klubu. Tek sam se vratio u reprezentaciju. Još sam mlad za taj status, ali voleo bih da jednog dana budem kao Bane", dodaje vezista Čelsija.

Niko kao BANE!!!

Do gola Eto'o-a najbolji igrac na terenu posle toga te zasluge prelaze na Eto-a i Dembaru :D 

• Autor

Igra bolje i mnogo se brze prilagodio nego sto sam ocekivao. Ipak je znacajna cinjenica da je dosao sad, kad je u treningu i takmicarskoj formi. 

Mou zna da on moze da pokrije prakticno ceo teren, i dao mu je takvu slobodu u igri, da moze na bilo kom delu terena da napada igraca s loptom.

ALi ipak mislim da je najbolji tamo gde protivnik treba da bude najopasniji, u poslednjoj trecini terena. Odatle najbolje vidi igru, i vrlo brzo i pametno odluci hoce li ici na igraca, ili sacekati otpadak i od istog napraviti pas ka napred. 

Sve sto sad cekamo od njega je jedan topovski udar, al u mrezu :)

Ja sam uvjeren kako oni koji podržavaju Mikela, gledajuci Matica shvacaju kako izgleda pravi DM i koliko je zapravo Mikel limitiran igrač. Jednom riječu kloc.

Ova igračina nam je sjela ko budali šamar.

otkinuo sam na ovo

Matic: "It’s very nice if the people think this about me because it would be a good nickname - "BEAST" - to have"

Matic: "I have to be like this because I play in a position where you have to be the beast!"

"Of course, I'm always very happy when people have nice things to say about me, and it’s a pleasure if they like the way I play"

"I wanted to show my quality and I know it was important to start well because that helped me to feel more comfortable"

ostatak imate ovde

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2579301/Nemanja-Matic-says-likes-called-The-Beast-Chelsea.html

Meni je posebno drago što je momak uvijek smiren na terenu, jako mi se sviđa to što ne razgovara sa sudijama, ne svađa se, ne pravi scene.. Miran je uvijek i koncentrisan samo na igru. Ako napravi faul, potapše protivnika, pruži mu ruku eventualno i ide se dalje sa igrom.

Ahahaahahahah joj jesam oplako xD

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

"Kada sam prvi put došao u Čelsi iz Košica, mislio sam da sanjam. Nije bilo lako napraviti takav korak. Mislim da sam prvi igrač koji je iz slovačke lige došao u tako veliki engleski klub kakav je Čelsi. Imao sam 20 godina, a u timu je već bilo nekoliko veikih igrača i imena: Balak, Lampard, Esijen, koji je tada igrao fenomenalno... Teško je mladom igraču da se izbori i igra u Premijer ligi. Smatrao sam da je dobro da odem u Vitese, a zato sam i pristao da odem u Benfiku, jer sam video prostor za napredak. Benfika je veliki, veliki klub, u svakom smislu. Pomogla mi je da se razvijem i kao igrač i kao čovek. Ali, osetio sam da je sada pravi trenutak da se oprobam u Premijer ligi. Osećam da sam spreman i ovo je najbolji trenutak u mojoj karijeri".

http://mondo.rs/a672697/Sport/Fudbal/Nemanja-Matic-Celsi-okom-ja-skokom.html

Danas je komotno mogao sam izaći sa tarena i reći treneru: "Šefe, meni je mrsko danas da igram, ja bih na klupu."
Definitivno najlošija utakmica od njegovog dolaska, a i jedan od najgorih pojedinaca na terenu.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.