Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Standarica i danas :) POkidao kao i obicno . 

Velika stvar će biti igranje Nemandže u LŠ naredne sezone, velika

Ma treba ga prodat ,bogalj nije u stanju da odigra 16 vrhunskih utakkmica za redom nego je stao na 15 .

Ma treba ga prodat ,bogalj nije u stanju da odigra 16 vrhunskih utakkmica za redom nego je stao na 15 .

Bio je i protiv Sunderlanda i Norwicha dosta loš.

ZAKLJUCAK: kad je najpotrebniji zakaze, Sunderland, Norwich, to je 6 bodova

Ja jamčim da Guarin ne bi zakazao u te 2 utakmice i imali bi tih 6 bodova i bili bi sad prvaci. Eh da smo samo Guarina doveli... :D 

ZAKLJUCAK: kad je najpotrebniji zakaze, Sunderland, Norwich, to je 6 bodova

Zakazo ceo tim zajedno sa Murinjom. On se samo solidarisao sa ostalima

Zakazo ceo tim zajedno sa Murinjom. On se samo solidarisao sa ostalima

Zašto ga braniš??????? Da smo doveli Guarina i da je odigrao kao Nemanja pljuvao bi ga!!! Koji si ti rasist!!! reLo udijeli mu ban! 

Novo priznanje za Nemanju Matić. Srpski reprezentativac u redovima Čelsija izabran je za šesto ovosezonsko najbolje pojačanje u Premijer ligi u izboru “Dejli Mejla”.

Pohvale na račun Matića je vrlo često iznosio i menadžer Čelsija, Žoze Murinjo, sve do utakmice sa Noričem, kada je Portugalac prvi put kritikovao Srbina.

“Dejli Mejl” je za najbolje pojačanje proglasio Fernandinja (Mančester Siti), zatim slede Romelo Lukaku (Everton), Džejson Pančeon (Kristal Palas), Vilfred Boni (Svonsi), Loik Remi (Njukasl), Nemanja Matić (Čelsi), Džejms Mekarti (Everton), Alvaro Negredo (Mančester Siti), Dejan Lovren (Sautempton) i Vilijan (Čelsi).

“Dejli Mejl” je za najbolje pojačanje proglasio Fernandinja (Mančester Siti), zatim slede Romelo Lukaku (Everton), Džejson Pančeon (Kristal Palas), Vilfred Boni (Svonsi), Loik Remi (Njukasl), Nemanja Matić (Čelsi), Džejms Mekarti (Everton), Alvaro Negredo (Mančester Siti), Dejan Lovren (Sautempton) i Vilijan (Čelsi).

Vi i dalje pričajte da je El Nino lud...

• 2 sedmice kasnije...

Inace  brat je dobio u srijedu cerkicu ,ali vi picke se niste sjetili cestitat .Nek je sa srecom doktore :)

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.