Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Brazilske novine, posle finala prošlogodišnjeg Kupa konfederacija su sve svoje igrače ocenili sa desetkom.

Toliko o objektivnosti.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Maticu dati Essienov broj 5.

Pa šta će on sa Essienovim brojem? 
Mislim da bi on triba imat svoj broj, a i ko zna di je taj Essienov broj, vjerojatno ga je zagubio negdi dosad jer je otiša ima pola godine. 

• 3 sedmice kasnije...

Stvarno lijep igrač, i Fabregas je dovedem je prelijep stvarno ova uprava dovodi zgodne igrače, pa pogledajte samo jednog Torresa ljepota

pravi igrači su lijepi

Evo vam jedna slika sa Matićeve svadbe od pre dve i po godine... Ova skroz levo mi je bivša devojka iz istog je mesta odakle je i Matić a išla sa mnom u srednju školu i tad kad se ženio ja gledam reko šta ćeš ti kod Matića na svadbi što mi ne reče da ga znaš, ona kao pa živi kuću do mene prve smo komšije i ja kao daaaj bre reci mu da mi pošalje dres... I posle svadbe odma on predje u Benfiku, tako da sam izduvao za dres. Sada više nisam toliko dobar s njom ali mi je još tada obećala dres pa ono čekam početak sezone da je smaram da joj pošalje novi da mi da... :D

403162_3152659662387_845317615_n.jpg

Boga mi je ovaj prihvatio za desni guz, pa ti vidi :D

Nije naivan lik uopšte... ;D

Vid' anđela, što je pusti, mogao si meračit i s njom i s Nemanjom.

A jbg to je bilo kad smo upisivali fakultete, i ona nije bila upala pa pauzirala godinu dana i onda nije bila u Beogradu nego u zavičaju godinu dana i onda smo batalili, sad se nešto manekeniše pa se iskurčila devojka.. Samo nek ona meni dres dobaci pa nek se merači, kako bi ti rekao, sa kim hoce.. ;D

• 2 sedmice kasnije...
  • 4 sedmice kasnije...

Joj kako sam poludeo, samo sam cekao kraj utakmice da se raspisem,stvarno je lose igrao,ali.....onda..

tumblr_nb4svv8H9D1shaydvo3_r1_500.gif

tumblr_nb4svv8H9D1shaydvo2_r1_250.giftumblr_nb4svv8H9D1shaydvo1_r1_250.gif

Nzm mene je mozda razmazio pa ocekujem od njega da sve perfektno odradi, ali mora da se popravi, bar kao prosle sezone.

Bravo Nemanjan na prvencu.

On je igrac ove utakmice, totalno je prelomio mec kad je krenu naprijed, prvo gol pa asistencija. Bravo Nemanja, nadam se da ce ti mou dat vise slobode da ides naprijed :D 

Meni je prve dvije utakmice bio poprilično neuvjerljiv. To su primjetili i ostali, bar mi se tako čini po komentarima. Ali danas je pokazao svoju pravu formu i odigrao odlično.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.