7. juni 2014.12 god. comment_176950 Brazilske novine, posle finala prošlogodišnjeg Kupa konfederacija su sve svoje igrače ocenili sa desetkom. Toliko o objektivnosti. Prijavi
7. juni 2014.12 god. comment_176956 Maticu dati Essienov broj 5. Pa šta će on sa Essienovim brojem? Mislim da bi on triba imat svoj broj, a i ko zna di je taj Essienov broj, vjerojatno ga je zagubio negdi dosad jer je otiša ima pola godine. Prijavi
2. juli 2014.12 god. comment_179492 Samo da mu dadnu osmicu, da ne dođe neki nepoznat i uzme Lampardovu, ko Oscar što je uzeo Drogbinu.. Prijavi
2. juli 2014.12 god. comment_179524 Guarin ili penzionisati osmicuSent from my RM-875_eu_hungary_298 using Tapatalk Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181531 Šta mislite o Nemanjinom izgledu? Meni je on baš lep momak. Visok, krakat, dobra frizura i ima lepu boju očiju. Prijavi
20. juli 2014.12 god. comment_181534 Stvarno lijep igrač, i Fabregas je dovedem je prelijep stvarno ova uprava dovodi zgodne igrače, pa pogledajte samo jednog Torresa ljepota pravi igrači su lijepi Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181612 Evo vam jedna slika sa Matićeve svadbe od pre dve i po godine... Ova skroz levo mi je bivša devojka iz istog je mesta odakle je i Matić a išla sa mnom u srednju školu i tad kad se ženio ja gledam reko šta ćeš ti kod Matića na svadbi što mi ne reče da ga znaš, ona kao pa živi kuću do mene prve smo komšije i ja kao daaaj bre reci mu da mi pošalje dres... I posle svadbe odma on predje u Benfiku, tako da sam izduvao za dres. Sada više nisam toliko dobar s njom ali mi je još tada obećala dres pa ono čekam početak sezone da je smaram da joj pošalje novi da mi da... :D Prijavi
21. juli 2014.12 god. comment_181661 Vid' anđela, što je pusti, mogao si meračit i s njom i s Nemanjom. Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181807 Boga mi je ovaj prihvatio za desni guz, pa ti vidi :D Nije naivan lik uopšte... ;D Vid' anđela, što je pusti, mogao si meračit i s njom i s Nemanjom. A jbg to je bilo kad smo upisivali fakultete, i ona nije bila upala pa pauzirala godinu dana i onda nije bila u Beogradu nego u zavičaju godinu dana i onda smo batalili, sad se nešto manekeniše pa se iskurčila devojka.. Samo nek ona meni dres dobaci pa nek se merači, kako bi ti rekao, sa kim hoce.. ;D Prijavi
23. juli 2014.12 god. comment_181869 uzmi dres od Terrya, vjerovatno mu je ovo posllednja sezona Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182673 Danas Nemanja puni 26 godina! <:-P Da još dugo bude tako lep i zgodan. Prijavi
1. august 2014.12 god. comment_182699 Evo da mu Ja i Azpi zajedno cestitamo rodjendan. Nemanja da sl. sezone podignes bar dva trofeja i postanes najbolji DMF sveta! <:-P <:-P Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185580 Joj kako sam poludeo, samo sam cekao kraj utakmice da se raspisem,stvarno je lose igrao,ali.....onda.. Nzm mene je mozda razmazio pa ocekujem od njega da sve perfektno odradi, ali mora da se popravi, bar kao prosle sezone. Bravo Nemanjan na prvencu. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185608 On je igrac ove utakmice, totalno je prelomio mec kad je krenu naprijed, prvo gol pa asistencija. Bravo Nemanja, nadam se da ce ti mou dat vise slobode da ides naprijed :D Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185612 Meni je prve dvije utakmice bio poprilično neuvjerljiv. To su primjetili i ostali, bar mi se tako čini po komentarima. Ali danas je pokazao svoju pravu formu i odigrao odlično. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.