Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Jest tebi. Meni nije. Meni ništa nije vise pokazao od Mikela. Štaviše u napadu je par puta zasmetao da napravimo ozbiljnu šansu za gol.
Par puta dodao protivničkom golmanu, par puta loptu nabio u gol aut...

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

pa ko kaze da je Mikel bio los ,meni je i on odigrao fino .Oni su momci odradili svoj posao  ,a za ovo da je Matic zasmetao na prijed ne slazem se  jer se secam oba nasa ulaska u njihov sesnesterac a tada Matic nije mogao nista napravit  jer je oba puta lopta iznenada dosla do njega pored refleksa mrtvog konja pojedinih igraca :)

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Savršeno, PRESERAVANJE... Baš onako savršeno ;)

jesi se ti to nagutao kurca previse ili se onako proseravas :D 

Loše, nekoliko očajnih dugih lopti . Ali ne zamjeram mu, kad je i ostatak ekipe samo šetao po terenu može i on . 

Čitao sam negde da je on najbolje ocenjen od naših sinoć. To samo govori koliko je ekipa loše odigrala, tj. i Matić je bio slab.

Opet dominirao terenom ,jos jedna majstorska partija Nemanje .

"Teško je odgovoriti na pitanje zašto sam se pored brojnih klubova koji su se interesovali za mene opet odlučio za povratak u London, ali hajde da to ovako objasnim. Da Murinjo nije opet uzeo Čelsi verovatno bih malo više razmišljao i nešto duže vagao o pozivu sadašnjeg kluba. Ovako je odluka pala za jedan minut. Dovoljno mi je bilo da čujem da je on stigao i da me je lično tražio", rekao je u intervjuu za "Danas" Matić.

Fudbaler Srbije osvrnuo se i na promene na klupi reprezentacije. Smatra da vršioca dužnosti selektora Ljubinka Drulovića treba maksimalno svi da podrže i da imaju strpljenja.

"I Žoze Murinjo je nekada morao dobiti šansu da radi i pokaže koliko vredi. Dajmo je i mi čoveku velike igračke karijere. Reprezentativci, stručni štab, Savez, mediji, navijači. Budimo svi uz Drulovića. I hajde da se makar dve godine kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pravimo Nemci. Da ne očajavamo i ne hulimo kada izgubimo niti o klincima, posle jedne ili dve dobre partije, pričamo i pišemo kao novim Mesijima, Ronaldima, Inijestama... Dajte da se već jednom naučimo na sopstvenim greškama", dodao je Matić.

Novi selektor pre debija na klupi A selekcije najavio je da će zadržati gro ekipe nasleđene od Siniše Mihajlovića, ali ne i njegov čuveni kodeks ponašanja, pa ni kontroverznu obavezu pevanja himne. Matić ističe da u njegovom slučaju ništa neće biti drugačije.

"Ponosim se time što sam Srbin i s ushićenjem pevam 'Bože pravde'. Iz srca, na moju ruku, još iz vremena igranja za mladu reprezentaciju. Ako je potrebno, pevaću je i za druge. Ali, poštujem pravo izbora onih koji drugačije osećaju, misle i iz bilo kog razloga ćute dok ide himna. Važnije je da se odazovu pozivu, a onda ponašanjem i igrom na terenu pokažu da im je stalo do svoje zemlje", istakao je pouzdani vezista Čelsija i srpske selekcije.

Imamo mi našeg Luiza za taj tandem, ne treba nam Wolfsburgov.

Dokazali da su odličan par u veznom redu što je je.

Dokazali, svakako, a odigrali jednu utakmicu zajedno.

Imamo mi našeg Luiza za taj tandem, ne treba nam Wolfsburgov.

Dokazali da su odličan par u veznom redu što je je.

al jbg gustavo je klasa ima lik kavalite em je svestran, može igrat sve od štopera pa do amf a na dmf dominira

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.