15. februar 2014.12 god. comment_163842 Jest tebi. Meni nije. Meni ništa nije vise pokazao od Mikela. Štaviše u napadu je par puta zasmetao da napravimo ozbiljnu šansu za gol. Par puta dodao protivničkom golmanu, par puta loptu nabio u gol aut... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk pa ko kaze da je Mikel bio los ,meni je i on odigrao fino .Oni su momci odradili svoj posao ,a za ovo da je Matic zasmetao na prijed ne slazem se jer se secam oba nasa ulaska u njihov sesnesterac a tada Matic nije mogao nista napravit jer je oba puta lopta iznenada dosla do njega pored refleksa mrtvog konja pojedinih igraca :) Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163854 http://sportal.rs/news.php?news=119346 evo chiba Savršeno, PRESERAVANJE... Baš onako savršeno ;) Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163857 Dosta dugih lopti oslo u prazno, golmanu il u krajnem slucaju gol-aut. Defanzivno je dobar bio al to je nedovoljno. Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163860 Savršeno, PRESERAVANJE... Baš onako savršeno ;) jesi se ti to nagutao kurca previse ili se onako proseravas :D Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163875 Loše, nekoliko očajnih dugih lopti . Ali ne zamjeram mu, kad je i ostatak ekipe samo šetao po terenu može i on . Prijavi
15. februar 2014.12 god. comment_163878 jesi se ti to nagutao kurca previse ili se onako proseravas :D Naguto sam ti se, da ti ne kazem od koga i sta... Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163912 Nije bio dobar danas. Malo realnosti ne bi škodilo. Na racku mi ide kada se nekoga diže samo zbog toga što je domaći. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163927 Čitao sam negde da je on najbolje ocenjen od naših sinoć. To samo govori koliko je ekipa loše odigrala, tj. i Matić je bio slab. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_163973 Uz Williana i Baneta je bio najbolji. A pošto je čitava ekipa bila loša, i njih trojica su bili loši. Svejedno najbolji od najgorih spomenuti trio. Prijavi
16. februar 2014.12 god. comment_164033 Steta sto Guarina ne dovedosmo, bozeeeee! :lol: Spaha svaka cast, upravu si bio! Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164866 Opet dominirao terenom ,jos jedna majstorska partija Nemanje . Prijavi
22. februar 2014.12 god. comment_164871 Igracina, samo napred, vremenom ce biti sve bolji i bolji. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165065 "Teško je odgovoriti na pitanje zašto sam se pored brojnih klubova koji su se interesovali za mene opet odlučio za povratak u London, ali hajde da to ovako objasnim. Da Murinjo nije opet uzeo Čelsi verovatno bih malo više razmišljao i nešto duže vagao o pozivu sadašnjeg kluba. Ovako je odluka pala za jedan minut. Dovoljno mi je bilo da čujem da je on stigao i da me je lično tražio", rekao je u intervjuu za "Danas" Matić. Fudbaler Srbije osvrnuo se i na promene na klupi reprezentacije. Smatra da vršioca dužnosti selektora Ljubinka Drulovića treba maksimalno svi da podrže i da imaju strpljenja. "I Žoze Murinjo je nekada morao dobiti šansu da radi i pokaže koliko vredi. Dajmo je i mi čoveku velike igračke karijere. Reprezentativci, stručni štab, Savez, mediji, navijači. Budimo svi uz Drulovića. I hajde da se makar dve godine kvalifikacija za Evropsko prvenstvo pravimo Nemci. Da ne očajavamo i ne hulimo kada izgubimo niti o klincima, posle jedne ili dve dobre partije, pričamo i pišemo kao novim Mesijima, Ronaldima, Inijestama... Dajte da se već jednom naučimo na sopstvenim greškama", dodao je Matić. Novi selektor pre debija na klupi A selekcije najavio je da će zadržati gro ekipe nasleđene od Siniše Mihajlovića, ali ne i njegov čuveni kodeks ponašanja, pa ni kontroverznu obavezu pevanja himne. Matić ističe da u njegovom slučaju ništa neće biti drugačije. "Ponosim se time što sam Srbin i s ushićenjem pevam 'Bože pravde'. Iz srca, na moju ruku, još iz vremena igranja za mladu reprezentaciju. Ako je potrebno, pevaću je i za druge. Ali, poštujem pravo izbora onih koji drugačije osećaju, misle i iz bilo kog razloga ćute dok ide himna. Važnije je da se odazovu pozivu, a onda ponašanjem i igrom na terenu pokažu da im je stalo do svoje zemlje", istakao je pouzdani vezista Čelsija i srpske selekcije. Prijavi
23. februar 2014.12 god. Autor comment_165131 Preslikani Branislav Ivanovic. Vidi se da je puno naucio od njega za vreme prvog mandata medju Plavcima. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165228 O repki Srbije. Joj kralja, nasmija me. Ljudina je Bgm. Prijavi
23. februar 2014.12 god. comment_165233 a sto je on odbio pjevat :D mašala al si ti informisan xD Prijavi
25. februar 2014.12 god. comment_165432 SLUŽBENO: Nemanja MATIĆ proglašen najboljim igračem portugalske lige u 2013. godini! Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165923 Joj šta bi dao da imamo luiz gustava u tandemu sa matkeom :o3 Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165927 Imamo mi našeg Luiza za taj tandem, ne treba nam Wolfsburgov. Dokazali da su odličan par u veznom redu što je je. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165953 Imamo mi našeg Luiza za taj tandem, ne treba nam Wolfsburgov. Dokazali da su odličan par u veznom redu što je je. Dokazali, svakako, a odigrali jednu utakmicu zajedno. Prijavi
28. februar 2014.12 god. comment_165960 Imamo mi našeg Luiza za taj tandem, ne treba nam Wolfsburgov. Dokazali da su odličan par u veznom redu što je je. al jbg gustavo je klasa ima lik kavalite em je svestran, može igrat sve od štopera pa do amf a na dmf dominira Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.