8. februar 2014.12 god. comment_162476 I opet. Sad se vidi zašto je doveden. Ne primamo golove iz igre. Kupnja ala Makelele, savršeno pogođeno. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162477 Ja dugo nisam vidio ovako dobrog igraca sredine terena kao sto je Matic...fascinira me njegov prijem lopte,njegovo pracenje igre i toliki broj presjecenih lopti...takodjer imam utisak da kad je lopta kod njega,da nema sanse da mu je neko otme,jak,snazan,korpulentan...bas ono sto nam je trebalo! Prijavi
8. februar 2014.12 god. Autor comment_162485 Koliko ce nam faliti u LS, to je cudo jedno. Tim je mnogo sigurniji s njim na terenu, lakse se organizuje igra, napada sa vise igraca.... On se cesto pridodaje napadu, ali u ove 3 utakmice nisam nijednom video da je kasnio u odbranu, ako se lopta izgubi. Mou je zakucao s njim, vise nema nikakve sumnje. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162493 Treba pisat peticiju UEFI da puste Matica da igra Ligu Sampiona :D Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162529 Pokazao svima šta je igračina. Essien je nasljedio Makelelea, a on Essien. Predobar. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162563 Pokazao svima šta je igračina. Essien je nasljedio Makelelea, a on Essien. Predobar.točno to napokon igrač koji će uvik ako ima mogućnost krenit put naprid a ne gledat oće li vratit stoperima ili cechu.. Puno će falit u lp Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162594 Nekoliko glupo izgubljenih lopti, na sreću ništa opasno za ekipu. Trebao bi se malo više odvažiti krenuti napred, dati neku loptu, al eto, mislim da se Mourinho to i ne bi baš svidjelo :) Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162598 daleko slabija partija no protiv sitija no bitno je da to nije uticalo na rezultat šraf koji je nedostajao,ako je i bilo skeptika do sad,verujem da su sad malo stvari jasnije,pun pogodak Murinja,slobodno mogu da kažem da je preokrenuo sezonu sa njegovim transferom Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162613 Matic vs Newcastle: 10 tackles, 2 interceptions, 5 clearances, 4 aerial duels won(57%), pass accuracy 82% , touches 74, dribbles won 2. Odigro je 301 min. i za to vreme nismo primili ni jedan gol. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162661 http://www.youtube.com/watch?v=fwHhCWJskQs Savrsen igrac sredine terena...ponavljam bas ono sto nam je trebalo!Samo jos napadac svjetske klase i bit cemo i savrsen tim! Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162666 Di su sad ovi sta su mikela velicali.. Reka bi mišo kovač sad i slipci vide razliku izmedju srebra i zlata Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162675 De si Spaha? :-DПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162696 Dobar protiv Toonsa,daleko od loseg ali nije bas ni briljantno. Moze i bit ce bolje od Matica . Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162779 Ovo je igrač koji je silno falio Chelsea-u prošlih sezona, pa i ove sezone. I uvjeren sam da će se ova kupovina pokazat kao extra zgoditak (što se već pokazuje) i da će nas ovaj igrač odvest do silno željenih trofeja! Predobar igrač. Imat će sjajnu budučnost u Chelsea-u. Prijavi
9. februar 2014.12 god. comment_162793 Ramires,Luiz,Matic Hvala ti Benfica, ziva i zdrava bila i jos nam igraca dala ^:)^ Prijavi
10. februar 2014.12 god. comment_162854 Hm,meni je npr slabije odigrao protiv njukasla ali brojke mu ponovo idu u korist,pobrojao je brojne pozitivne kritike sa svih strana a mogo bih da dodam još i izjavu trenera Njukasla koja je verujem mnogima promakla : Pardew thought Hazard's second goal imbued 'class' and he showed why he is a 'top player'. "He's got a great platform. He has a strong base behind him with the likes of Nemanja Matic," Pardew said "Chelsea give him the stability to go and create damage. His second goal was real class." Prijavi
11. februar 2014.12 god. Autor comment_163010 S ovim Englezima nikad dosadno :D "Eden Hazard and Nemanja Matic are becoming Beauty and the Beast for a charging Chelsea team" http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2555318/Special-Two-Graceful-Eden-Hazard-powerful-Nemanja-Matic-Jose-Mourinhos-Beauty-Beast.html Uglavnom, Matic ih je sve ocarao. Da se ponovim, sva sreca pa je hteo da se vrati. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.