Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Ja dugo nisam vidio ovako dobrog igraca sredine terena kao sto je Matic...fascinira me njegov prijem lopte,njegovo pracenje igre i toliki broj presjecenih lopti...takodjer imam utisak da kad je lopta kod njega,da nema sanse da mu je neko otme,jak,snazan,korpulentan...bas ono sto nam je trebalo!

• Autor

Koliko ce nam faliti u LS, to je cudo jedno.

Tim je mnogo sigurniji s njim na terenu, lakse se organizuje igra, napada sa vise igraca.... On se cesto pridodaje napadu, ali u ove 3 utakmice nisam nijednom video da je kasnio u odbranu, ako se lopta izgubi. 

Mou je zakucao s njim, vise nema nikakve sumnje.

Treba pisat peticiju UEFI da puste Matica da igra Ligu Sampiona :D 

Pokazao svima šta je igračina. Essien je nasljedio Makelelea, a on Essien. Predobar.

točno to napokon igrač koji će uvik ako ima mogućnost krenit put naprid a ne gledat oće li vratit stoperima ili cechu.. Puno će falit u lp

Nekoliko glupo izgubljenih lopti, na sreću ništa opasno za ekipu. Trebao bi se malo više odvažiti krenuti napred, dati neku loptu, al eto, mislim da se Mourinho to i ne bi baš svidjelo :)

http://www.youtube.com/watch?v=fwHhCWJskQs

Savrsen igrac sredine terena...ponavljam bas ono sto nam je trebalo!Samo jos napadac svjetske klase i bit cemo i savrsen tim!

Di su sad ovi sta su mikela velicali.. Reka bi mišo kovač sad i slipci vide razliku izmedju srebra i zlata
De si Spaha? :-D

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Ovo je igrač koji je silno falio Chelsea-u prošlih sezona, pa i ove sezone.

I uvjeren sam da će se ova kupovina pokazat kao extra zgoditak (što se već pokazuje) i da će nas ovaj igrač odvest do silno željenih trofeja!

Predobar igrač. Imat će sjajnu budučnost u Chelsea-u.

Hm,meni je npr slabije odigrao protiv njukasla ali brojke mu ponovo idu u korist,pobrojao je brojne pozitivne kritike sa svih strana a mogo bih da dodam još i izjavu trenera Njukasla koja je verujem mnogima promakla :

Pardew thought Hazard's second goal imbued 'class' and he showed why he is a 'top player'.

"He's got a great platform. He has a strong base behind him with the likes of Nemanja Matic," Pardew said

"Chelsea give him the stability to go and create damage. His second goal was real class."

1005537_758858757458425_839273410_n.jpg

• Autor

S ovim Englezima nikad dosadno :D

"Eden Hazard and Nemanja Matic are becoming Beauty and the Beast for a charging Chelsea team"

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2555318/Special-Two-Graceful-Eden-Hazard-powerful-Nemanja-Matic-Jose-Mourinhos-Beauty-Beast.html

Uglavnom, Matic ih je sve ocarao. 

Da se ponovim, sva sreca pa je hteo da se vrati. 

1601405_596684403740444_1414926958_n.jpg

Seksi zena :) 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.