4. februar 2014.12 god. comment_161983 On je izjavio da nece igrati za Srbiju dok je Mihajlovic trener ali je na kraju opet zaigrao. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161992 Nije bio pozvan na prijateljsku utakmicu u Svajcarskoj valjda i prepizdelo mu da mu mamini i tatini sinovi drze mesto u timu,a ne zasluzuju ga,popizdeo i opleo po Mihajlovicu,tj rekao je da nece igrati za Srbiju dok je Mihajlovic tu. Kasnije je Mihajlovic zahtevao da se Matic izvini i da ce ga ovaj zvati,ovaj nije hteo,na kraju se kao izmirili i to je to sada. Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162021 Druze fudbalski savez Srbije je pun korupcije i igraju igraci koje neki agenti i menadzeri forsiraju da bi se dobro prodali.Pravi primer za to vam je Lazar Markovic jer necu da gresim dusu covek je stvarno super talenat,ali mesecima pre njegovog transfera poceli su ga uguravati u reprezentaciju da bi se dobro prodao.Takvih igraca ima mnogo i zbog toga posteni igraci kao sto je Matic ne dobiju priliku. Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162049 Vratio ga Bog t.j TOle u reprezentaciju :D a Mihajlovicu prespojilo u glavi . Prijavi
5. februar 2014.12 god. comment_162053 Ma samo neka igra dobro u klubu, zabole me za reprezentaciju, čisto zamaranje i gubljenje vremena. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162224 David Luiz: "I'm just lucky to play for a big club and it's nice when you can play with very good players like Matic" hehe,šta ti je život da ti se igrač zbog koga te se klub odrekao kao kera uvlači u bulju odigrao jako dobru utakmicu,stvorio pravu priliku za gol,nemoj da se Srbi naljute sad namene ali realno onaj Nastasic je zalutao u Manchester City,nema veze s vezom kad pogldam Matica,Ivanovica,Kolarova svi znaju igrati lopte a kad pogledam Nastasica vjecito greska. Nastasić ima samo 20 godina,prošle godine je pružao fantasitčne partije,koji put i izabran za igrača meseca od strane navijača Sitija,nego ajd,to su već svi zaboravili Kolarov,Ivanovic i Matic su "matori" za njega ove sezone povreda,u par navrata nesiguran,par loših partija biće od njega igračine samo čekajte Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162225 Nastasicu je bolje da se pravi bolestan kad se treba igrati protiv Celsija Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162232 Nastasić sa svojih 20 godina igra odlično ne laprdajte... Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162235 Nastasić sa svojih 20 godina igra odlično ne laprdajte... Navikli da igra dobro i sad svima igra lose al mlad je nije još dugo igrao zbog povrede ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162257 Nastasić je štoper ipo , rame uz rame sa Varaneom . Dosta sam pratio City u protekle 2 sezone i oduševio me svojim igrama, posebno u Ligi Prvaka . Zadnje 2 utakmice je stvarno zakazao protiv nas ali nemojte ga ocjenjivati na osnovu toga . Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162272 ma kakvi Chester,na osnovu toga bi mu ja dao 10. Neka bude takav svaki put protiv nas. Prijavi
7. februar 2014.12 god. comment_162275 Koga briga za Nestašića na ovoj temi ?! LolSent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162436 Odličan i danas. Napokon sigurnost na sredini terena. Na početku je imao par loših poteza ali se pribrao i odigrao odlično. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162440 Ja sam stekao utisak da bi trebao mozda vise on loptu iznositi neko Luiz,jer je bio trenutak na utakmici kad je uzeo loptu i dao tako dobar pas da smo prvi put bili nekako malo otvoreniji i brzi. Prijavi
8. februar 2014.12 god. comment_162459 Kakav je preporod za tim Matic ,to je sttrasno .Bog sredine terena . Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.