Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Nije bio pozvan na prijateljsku utakmicu u Svajcarskoj valjda i prepizdelo mu da mu mamini i tatini sinovi drze mesto u timu,a ne zasluzuju ga,popizdeo i opleo po Mihajlovicu,tj rekao je da nece igrati za Srbiju dok je Mihajlovic tu. Kasnije je Mihajlovic zahtevao da se Matic izvini i da ce ga ovaj zvati,ovaj nije hteo,na kraju se kao izmirili i to je to sada. 

Druze fudbalski savez Srbije je pun korupcije i igraju igraci koje neki agenti i menadzeri forsiraju da bi se dobro prodali.Pravi primer za to vam je Lazar Markovic jer necu da gresim dusu covek je stvarno super talenat,ali mesecima pre njegovog transfera poceli su ga uguravati u reprezentaciju da bi se dobro prodao.Takvih igraca ima mnogo i zbog toga posteni igraci kao sto je Matic ne dobiju priliku.

Vratio ga Bog t.j TOle u reprezentaciju :D a Mihajlovicu prespojilo u glavi  .

David Luiz: "I'm just lucky to play for a big club and it's nice when you can play with very good players like Matic"

hehe,šta ti je život da ti se igrač zbog koga te se klub odrekao kao kera uvlači u bulju

odigrao jako dobru utakmicu,stvorio pravu priliku za gol,nemoj da se Srbi naljute sad namene ali realno onaj Nastasic je zalutao u Manchester City,nema veze s vezom kad pogldam Matica,Ivanovica,Kolarova svi znaju igrati lopte a kad pogledam Nastasica vjecito greska.

Nastasić ima samo 20 godina,prošle godine je pružao fantasitčne partije,koji put i izabran za igrača meseca od strane navijača Sitija,nego ajd,to su već svi zaboravili

Kolarov,Ivanovic i Matic su "matori" za njega

ove sezone povreda,u par navrata nesiguran,par loših partija biće od njega igračine samo čekajte

Nastasić sa svojih 20 godina igra odlično ne laprdajte...

Navikli da igra dobro i sad svima igra lose al mlad je nije još dugo igrao zbog povrede

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Nastasić je štoper ipo , rame uz rame sa Varaneom .

Dosta sam pratio City u protekle 2 sezone i oduševio me svojim igrama, posebno u Ligi Prvaka .

Zadnje 2 utakmice je stvarno zakazao protiv nas ali nemojte ga ocjenjivati na osnovu toga .

Odličan i danas. Napokon sigurnost na sredini terena. Na početku je imao par loših poteza ali se pribrao i odigrao odlično. 

Ja sam stekao utisak da bi trebao mozda vise on loptu iznositi neko Luiz,jer je bio trenutak na utakmici kad je uzeo loptu i dao tako dobar pas da smo prvi put bili nekako malo otvoreniji i brzi.

Kakav je preporod za tim  Matic ,to je sttrasno .Bog sredine terena .

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.