Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Zabio je gol, al malo šteka to u obrani, cini mi se da ne prekida dovoljno napada, da nije najdiscipliniraniji. Mislim da moze on to bolje.

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Asistirao i sam se upisao u listu strijelaca međutim po meni je loše odradio svoj posao (njegovo svakako nije davanje golova).
Na kraju se "izvukao" sa golom i asistencijom .

Zanimljivo kako ste prvo na portalu pisali kako je Matke odigro dobru utakmicu al ne bas posebno nesto. Da bi evo danas napisali da je odlicno odigrao cim je uvrsten u tim kola. Zanimljivo kako vam se misljenje brzo mijenja. :D

Zanimljivo kako ste prvo na portalu pisali kako je Matke odigro dobru utakmicu al ne bas posebno nesto. Da bi evo danas napisali da je odlicno odigrao cim je uvrsten u tim kola. Zanimljivo kako vam se misljenje brzo mijenja. :D

Bilo je govora da je nešto slabije odigrao u defanzivi tj. nije u defanzivi bio na svom nivou baš kao i čitava ekipa.

Sinoć sam na SOS kanalu naletio na press konferenciju reprezentacije Srbije pred utakmicu sa Francuskom i Matić je takođe bio na konferenciji, i jbt tačno se vidi koliko je skroman i povućen, ne glumi neko ludilo i po priči i govoru možeš zaključit da je privatno prava ljudina.

Nemanja Matić vozi Audi Q7, a tablice na tom autu su mu "VRELO". Selo pored Uba (Srbija), gdje je Matić rođen.

Kada Matić prolazi kroz svoje selo ne ide Audijem već pješke. Svrati u lokalnu prodavnicu i traži od radnice svesku sa dugovima, izvadi novčanik i plati sve. Druži se sa svojim drugarima iz djetinjstva, kad sa njim pričaš gleda te u oči i sluša te pažljivo, taman da si mu neko potpuno nepoznat sa kim se slučajno našao u društvu. 

Ne znam koliko je istina,ali ako jeste ogroman RESPECT

Nemanja Matić vozi Audi Q7, a tablice na tom autu su mu "VRELO". Selo pored Uba (Srbija), gdje je Matić rođen.

Ne znam koliko je istina,ali ako jeste ogroman RESPECT

Ova prva recenica je tacna, za ovo ostalo nisam cuo.

Od svog drugog dolaska postao mi je najdraži igrač u klubu. Normalna osoba i odličan igrač ... primjer svima. 

Od svog drugog dolaska postao mi je najdraži igrač u klubu. Normalna osoba i odličan igrač ... primjer svima. 

Eeee nacionalisto kako te nije sramota tako nešto napisati

Kurcina ga koristi mnogo vise naprijed, imao je sjajnih driblinga Nemanja, pozadi odlican kao i uvjek, fino se pokazao.

Ne znam baš evo dosta forumaša ga kritikuje i ja evo sad pišem plavu analizu i tako malo gledam po netu i malo gdje da nađem neke kritike slične našima, možda nam nije toliko dobar jer nismo toliko defanzivni kao prošle sezone evo statistika opet kaže uspješnost dodavanja 90% jebi ga ne znam šta reći, možda još malo treba da se to uklopi sa Fabregasom da se posloži taj vezni red kako treba.

Ne znam i ja sam u nekoj "dilemi" , dobar je on .Lud je onaj ko kaže da nije ali nekako od njega očekuje "nešto više" iako i sam ne znam šta je to nešto više .

Ne znam cemu kritike i sta bi on mogao "nesto vise". Mogao bi ako krene naprijed, to je sigurno...ali sta u slucaju kontre, jebiga mora neko i to osiguravat. Meni licno ulijeva sigurnost i volim ga, iako je srbiiiiiiiiiiin hahah.....

Ma ako će mo pošteno, loš je od početka sezone. Ne mislim u smislu da nema pojma ali s obzirom kakvu je prošlu polusezonu odigrao, trenutno igra loše. Primijeti se po primljenim golovima, najviše štekamo kroz sredinu. 

Ne znam cemu kritike i sta bi on mogao "nesto vise". Mogao bi ako krene naprijed, to je sigurno...ali sta u slucaju kontre, jebiga mora neko i to osiguravat. Meni licno ulijeva sigurnost i volim ga, iako je srbiiiiiiiiiiin hahah.....

Nije problem u igri naprijed pa ovolike kritike. :D

Opet bolestan humor.

Slazem se da je Matic stisnut, mora Mou da mu da vise lsobode za naprijed ima on dosta toga da uradi naprijed.

par rečenica matića :

- Dijego je izuzetno važan igrač za nas. On je sjajan napadač. Nakon što je postigao het-trik sasvim je jasno zašto ga je Čelsi kupio. Nadam se da će nastaviti da postiže golove. Kosta završava mnogo posla na terenu, kako u napadu tako i u odbrani - 

- Moramo da pobeđujemo što je više moguće. Dobro smo počeli, imamo 12 bodova i samopouzdanje. Međutim, znamo da je šampionat tek počeo, do kraja nas očekuje još mnogo mečeva. Pred nama je start Lige šampiona i duel sa Šalkeom, a potom i derbi sa Mančester Sitijem. Biće interesantno - 

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.