30. august 2014.12 god. comment_185642 Zabio je gol, al malo šteka to u obrani, cini mi se da ne prekida dovoljno napada, da nije najdiscipliniraniji. Mislim da moze on to bolje. Prijavi
30. august 2014.12 god. comment_185646 Asistirao i sam se upisao u listu strijelaca međutim po meni je loše odradio svoj posao (njegovo svakako nije davanje golova). Na kraju se "izvukao" sa golom i asistencijom . Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185710 CEstitke na prvencu :) ekstra gol,nadamo se da ce ih biti jos :) Prijavi
31. august 2014.12 god. comment_185762 cela transformacija tima krenula od Matića,naš stub nosač od prošle sezone,biće tako i narednih 5 Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186078 Zanimljivo kako ste prvo na portalu pisali kako je Matke odigro dobru utakmicu al ne bas posebno nesto. Da bi evo danas napisali da je odlicno odigrao cim je uvrsten u tim kola. Zanimljivo kako vam se misljenje brzo mijenja. :D Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186081 Zanimljivo kako ste prvo na portalu pisali kako je Matke odigro dobru utakmicu al ne bas posebno nesto. Da bi evo danas napisali da je odlicno odigrao cim je uvrsten u tim kola. Zanimljivo kako vam se misljenje brzo mijenja. :D Bilo je govora da je nešto slabije odigrao u defanzivi tj. nije u defanzivi bio na svom nivou baš kao i čitava ekipa. Prijavi
2. septembar 2014.12 god. comment_186083 baš čudno pošto statistika pokazuje drugačije :D u defanzivnom delu nije maestralna partija al ponovo je iznad proseka kad su u pitanju igrači na toj poziciji a go i asistencija dolaze sao kao šlag na tortu Shots1*/1 Take-ons3/3 Tackles5/9 Blocks + INTs3 Prijavi
4. septembar 2014.12 god. comment_186307 Sinoć sam na SOS kanalu naletio na press konferenciju reprezentacije Srbije pred utakmicu sa Francuskom i Matić je takođe bio na konferenciji, i jbt tačno se vidi koliko je skroman i povućen, ne glumi neko ludilo i po priči i govoru možeš zaključit da je privatno prava ljudina. Prijavi
5. septembar 2014.12 god. comment_186441 Nemanja Matić vozi Audi Q7, a tablice na tom autu su mu "VRELO". Selo pored Uba (Srbija), gdje je Matić rođen. Kada Matić prolazi kroz svoje selo ne ide Audijem već pješke. Svrati u lokalnu prodavnicu i traži od radnice svesku sa dugovima, izvadi novčanik i plati sve. Druži se sa svojim drugarima iz djetinjstva, kad sa njim pričaš gleda te u oči i sluša te pažljivo, taman da si mu neko potpuno nepoznat sa kim se slučajno našao u društvu. Ne znam koliko je istina,ali ako jeste ogroman RESPECT Prijavi
5. septembar 2014.12 god. comment_186446 E sad je pitanje koliko ima istine u ovom greninom postu, jer google ništa ne izbacuje. btw. Prijavi
6. septembar 2014.12 god. comment_186452 Nemanja Matić vozi Audi Q7, a tablice na tom autu su mu "VRELO". Selo pored Uba (Srbija), gdje je Matić rođen. Ne znam koliko je istina,ali ako jeste ogroman RESPECT Ova prva recenica je tacna, za ovo ostalo nisam cuo. Prijavi
6. septembar 2014.12 god. comment_186455 Od svog drugog dolaska postao mi je najdraži igrač u klubu. Normalna osoba i odličan igrač ... primjer svima. Prijavi
6. septembar 2014.12 god. comment_186494 Od svog drugog dolaska postao mi je najdraži igrač u klubu. Normalna osoba i odličan igrač ... primjer svima. Eeee nacionalisto kako te nije sramota tako nešto napisati Prijavi
7. septembar 2014.12 god. comment_186606 Kurcina ga koristi mnogo vise naprijed, imao je sjajnih driblinga Nemanja, pozadi odlican kao i uvjek, fino se pokazao. Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187393 Ne znam baš evo dosta forumaša ga kritikuje i ja evo sad pišem plavu analizu i tako malo gledam po netu i malo gdje da nađem neke kritike slične našima, možda nam nije toliko dobar jer nismo toliko defanzivni kao prošle sezone evo statistika opet kaže uspješnost dodavanja 90% jebi ga ne znam šta reći, možda još malo treba da se to uklopi sa Fabregasom da se posloži taj vezni red kako treba. Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187434 Ne znam i ja sam u nekoj "dilemi" , dobar je on .Lud je onaj ko kaže da nije ali nekako od njega očekuje "nešto više" iako i sam ne znam šta je to nešto više . Prijavi
14. septembar 2014.12 god. comment_187438 Ne znam cemu kritike i sta bi on mogao "nesto vise". Mogao bi ako krene naprijed, to je sigurno...ali sta u slucaju kontre, jebiga mora neko i to osiguravat. Meni licno ulijeva sigurnost i volim ga, iako je srbiiiiiiiiiiin hahah..... Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187538 Ma ako će mo pošteno, loš je od početka sezone. Ne mislim u smislu da nema pojma ali s obzirom kakvu je prošlu polusezonu odigrao, trenutno igra loše. Primijeti se po primljenim golovima, najviše štekamo kroz sredinu. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187554 Ne znam cemu kritike i sta bi on mogao "nesto vise". Mogao bi ako krene naprijed, to je sigurno...ali sta u slucaju kontre, jebiga mora neko i to osiguravat. Meni licno ulijeva sigurnost i volim ga, iako je srbiiiiiiiiiiin hahah..... Nije problem u igri naprijed pa ovolike kritike. :D Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187606 Ne znam cemu kritike i sta bi on mogao "nesto vise". Mogao bi ako krene naprijed, to je sigurno...ali sta u slucaju kontre, jebiga mora neko i to osiguravat. Meni licno ulijeva sigurnost i volim ga, iako je srbiiiiiiiiiiin hahah..... Opet bolestan humor. Slazem se da je Matic stisnut, mora Mou da mu da vise lsobode za naprijed ima on dosta toga da uradi naprijed. Prijavi
15. septembar 2014.12 god. comment_187614 Nije ni trebalo bit humoristicno, samo zajebancija. Ti mislis da mrzim Srbiju, pa zato :D Prijavi
16. septembar 2014.12 god. comment_187703 par rečenica matića : - Dijego je izuzetno važan igrač za nas. On je sjajan napadač. Nakon što je postigao het-trik sasvim je jasno zašto ga je Čelsi kupio. Nadam se da će nastaviti da postiže golove. Kosta završava mnogo posla na terenu, kako u napadu tako i u odbrani - - Moramo da pobeđujemo što je više moguće. Dobro smo počeli, imamo 12 bodova i samopouzdanje. Međutim, znamo da je šampionat tek počeo, do kraja nas očekuje još mnogo mečeva. Pred nama je start Lige šampiona i duel sa Šalkeom, a potom i derbi sa Mančester Sitijem. Biće interesantno - Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.