Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Nemanja Matić (2009-2011, 2014-2017, 154 nastupa)

Istaknuti odgovori

Koji je ovo Bog na svojoj poziciji. Mogu ruku dati da će do kraja sezone dokazati da je najbolji DMF na svijetu.

Kako me iznervira komentator na SK kada je jednom Matić uzeo loptu razgrće po strani pretrčava Turea ko kuju i onda nema kome da centrira zaustavlja loptu konta Ture nasjeda na fintu ali ne Ture mu ipak uzima loptu a komentator kakva je zvjer Ture jak je Matić ali Ture je jači. PA JEBO TI PAS MATER Matić je Turea 94 minute i 17 sekundi držao u džepu mrdnuo Ture nije matić ga je uzeo u 85 posto duela(mislim na sve driblinge,vazdušne duele...).

NAKLON DO PODA MAJSTORE :sal: :sal1: :sal:

• Odgovori 1,6 hilj.
  • Pregledi 108,9 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Poslusao sam jucer u autu.  Meni zanimljiv dio kad kao igrac prica koliko je talijanski fudbal spor, dosadan i sterilan.  O Hazardu i Celziju potvrdio je sve ono sto sam mislio. Mićko je bio

• Pamti Yaya ko ga je zlostavljao onomad    

• Matic je bio tito kad se vratio. Nije dugo trajao al to neko vrijeme je bio jedan od najboljih na svojoj poziciji

Nek smo te vratili nije mi žao ni 50M za tebe nakon ove utakmice!!
Koja igračina, dominantan na sredini, bez konkurencije, Toure pada u zaborav... Da je ona udarčina ušla u rašlje, a ne na prečki odsjela bio bi igrač utakmice bez premca! 
Bravo Nemanja!!

Napokon prava zamjena za potrosenog essiena koji se skrasija u milanu. Igrac koji je sposoban krenit put naprid dat kvalitetan pas i koji ima razoran sut... To je sve sta nam treba plus njegov najjaci forte razbijanje napada

Kakva bi ludnica bila da je Matic dao gol. 2 Srbina razvalila City.

Nego odlican danas bio te vjerovatno ce mu ova tekma dati "krila" i ocekujem ga od sad bez greski onih pocetnih kao u prvim tekmama.

Koja je ovo igračima. Protiv WHU jako loš, vjerojatno u grču da se dokaže pred Mourinhom. Ali večeras je odigrao na vrhunskoj razini, kao u Benfici što je. Pokazao zašto se smatra jednim od najboljih zadnjih veznih na svijetu. Yaya se pored njega nije vidio. Nadam se da će kroz sljedećih godinu dana uzeti titulu najboljeg zadnjeg veznog igrača od Yaye Tourea.

Odlična utakmica, nije baš da je držao Yayu u džepu al igrao je dobro sa njim.. Dokle se to može sa Yayom.

Ono što pamtim je kada je jednim potezom, jednim pasom dodao Wilianu i tako napravio situaciju 4 na 1 (na Nastasića) u prvom poluvremenu. To je ono kad je Ramires šutao i odbranio mu Hart.
Zatim dosta oteo lopti, posebno iznenađujuće puno Yayi Toureu. Sjajan je bio u odbrani, pomagao skroz, i on i David Luiz, ne treba ni njega zaboraviti :D
Sjajno su surađivali njih dvojica, mislim i kad bi Fernandinho bio da bi se izborili..
Mislim da Nemanja samo 2 duela nije dobio, oba protiv Yaye, kada su išli na fizičku snagu samo ali i to zamalo, vidi se da mu samo on i može nešto prići po snazi

https://vine.co/v/MaurQbAAzBa

I dalje ostaje žal za ovim, kakva bi to golčina bila.. Kolko se komentator prodera MAAAAAAAAAAAATIĆ, jbt ja sam je već vidio u golu..
Kolko bi volio da je ušla aaa

odigrao jako dobru utakmicu,stvorio pravu priliku za gol,nemoj da se Srbi naljute sad namene ali realno onaj Nastasic je zalutao u Manchester City,nema veze s vezom kad pogldam Matica,Ivanovica,Kolarova svi znaju igrati lopte a kad pogledam Nastasica vjecito greska.

Jedini igrač ove sezone koji je zaustavio najboljeg zadnjeg veznog u ligi. Nije bez veze dobio nagradu igrača utakmice. Baš zbog ove velike i važne uloge. Zaustavi Yayu, dobit ćeš meč.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč, i za to vreme pretrčao 12.6 kilometara, što je još jedan detalj koji potvrđuje da je Žoze Murinjo napravio sjajan potez kada ga je nedavno vratio na Stamford Bridž.

On je iza sebe ostavio i Brazilca Ramireša, koji je do sada važio za vodećeg fudbalera ''Plavaca'' u tom segmentu igre. Ovog puta, Ramireš je morao da se zadovolji drugim mestom na ovoj listi, sa 12.2 pretrčana kilometra.

Istina. Zvao ga na poslednju tekmu tek i videlo se kolko fali

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Kolko ja znam nikakav jednostavno nije tad bio tolko dobar za njega

Послато са C2105 уз помоћ Тапатока

Sto je ignoriran uopste? Kakav je problem bio? :D

Problem u glavi trenera, tj. problem sto mu je suplja glava.

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.