3. februar 2014.12 god. comment_161645 Koji je ovo Bog na svojoj poziciji. Mogu ruku dati da će do kraja sezone dokazati da je najbolji DMF na svijetu. Kako me iznervira komentator na SK kada je jednom Matić uzeo loptu razgrće po strani pretrčava Turea ko kuju i onda nema kome da centrira zaustavlja loptu konta Ture nasjeda na fintu ali ne Ture mu ipak uzima loptu a komentator kakva je zvjer Ture jak je Matić ali Ture je jači. PA JEBO TI PAS MATER Matić je Turea 94 minute i 17 sekundi držao u džepu mrdnuo Ture nije matić ga je uzeo u 85 posto duela(mislim na sve driblinge,vazdušne duele...). NAKLON DO PODA MAJSTORE :sal: :sal1: :sal: Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161672 Nek smo te vratili nije mi žao ni 50M za tebe nakon ove utakmice!! Koja igračina, dominantan na sredini, bez konkurencije, Toure pada u zaborav... Da je ona udarčina ušla u rašlje, a ne na prečki odsjela bio bi igrač utakmice bez premca! Bravo Nemanja!! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161678 Maestro naš! Svaka ti čast mrcino jedna, pokida danas u svakom pogledu. Jebo ih Yaya, ovo je zvijer! Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161692 Napokon prava zamjena za potrosenog essiena koji se skrasija u milanu. Igrac koji je sposoban krenit put naprid dat kvalitetan pas i koji ima razoran sut... To je sve sta nam treba plus njegov najjaci forte razbijanje napada Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161734 Kakva bi ludnica bila da je Matic dao gol. 2 Srbina razvalila City. Nego odlican danas bio te vjerovatno ce mu ova tekma dati "krila" i ocekujem ga od sad bez greski onih pocetnih kao u prvim tekmama. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161737 Al puče onaj top oko 50. minute, ja mislim da se Cityev gol još trese.. Prijavi
3. februar 2014.12 god. comment_161746 Koja je ovo igračima. Protiv WHU jako loš, vjerojatno u grču da se dokaže pred Mourinhom. Ali večeras je odigrao na vrhunskoj razini, kao u Benfici što je. Pokazao zašto se smatra jednim od najboljih zadnjih veznih na svijetu. Yaya se pored njega nije vidio. Nadam se da će kroz sljedećih godinu dana uzeti titulu najboljeg zadnjeg veznog igrača od Yaye Tourea. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161792 http://www.youtube.com/watch?v=oNCkA06YdoU#t=12 Jbt, gledaj reakcije Edena nakon suta. Ono smije se WOW! Dok ja vam drhtim njega boli qrac :lol: Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161808 Proglašen igračem utakmice, a pazite, tek mu je treći nastup za CFC otkako se vratio. Šta tek očekivati kada se u potpunosti uhoda. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161815 Odlična utakmica, nije baš da je držao Yayu u džepu al igrao je dobro sa njim.. Dokle se to može sa Yayom. Ono što pamtim je kada je jednim potezom, jednim pasom dodao Wilianu i tako napravio situaciju 4 na 1 (na Nastasića) u prvom poluvremenu. To je ono kad je Ramires šutao i odbranio mu Hart. Zatim dosta oteo lopti, posebno iznenađujuće puno Yayi Toureu. Sjajan je bio u odbrani, pomagao skroz, i on i David Luiz, ne treba ni njega zaboraviti :D Sjajno su surađivali njih dvojica, mislim i kad bi Fernandinho bio da bi se izborili.. Mislim da Nemanja samo 2 duela nije dobio, oba protiv Yaye, kada su išli na fizičku snagu samo ali i to zamalo, vidi se da mu samo on i može nešto prići po snazi https://vine.co/v/MaurQbAAzBa I dalje ostaje žal za ovim, kakva bi to golčina bila.. Kolko se komentator prodera MAAAAAAAAAAAATIĆ, jbt ja sam je već vidio u golu.. Kolko bi volio da je ušla aaa Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161831 Broj golova iz igre s njim na terenu će se prepolovitji. To sam rekao i tako će biti. Sljedeće kolo preuzimamo vrh. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161845 odigrao jako dobru utakmicu,stvorio pravu priliku za gol,nemoj da se Srbi naljute sad namene ali realno onaj Nastasic je zalutao u Manchester City,nema veze s vezom kad pogldam Matica,Ivanovica,Kolarova svi znaju igrati lopte a kad pogledam Nastasica vjecito greska. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161849 Jedini igrač ove sezone koji je zaustavio najboljeg zadnjeg veznog u ligi. Nije bez veze dobio nagradu igrača utakmice. Baš zbog ove velike i važne uloge. Zaustavi Yayu, dobit ćeš meč. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161956 Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč, i za to vreme pretrčao 12.6 kilometara, što je još jedan detalj koji potvrđuje da je Žoze Murinjo napravio sjajan potez kada ga je nedavno vratio na Stamford Bridž.On je iza sebe ostavio i Brazilca Ramireša, koji je do sada važio za vodećeg fudbalera ''Plavaca'' u tom segmentu igre. Ovog puta, Ramireš je morao da se zadovolji drugim mestom na ovoj listi, sa 12.2 pretrčana kilometra. Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161974 Jel istina da je njega izbornik srpske reprezentacije ignorirao jedno vrijeme i nije ga htio zvati u sastav Srbije? Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161975 Istina. Zvao ga na poslednju tekmu tek i videlo se kolko fali ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161979 Kolko ja znam nikakav jednostavno nije tad bio tolko dobar za njega ПоÑлато Ñа C2105 уз помоћ Тапатока Prijavi
4. februar 2014.12 god. comment_161980 Sto je ignoriran uopste? Kakav je problem bio? :D Problem u glavi trenera, tj. problem sto mu je suplja glava. Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.