26. januar 2014.12 god. comment_160259 Sanjao sam ga pre neku noc, igramo League of Legends zajedno, posle on dosao kod mene u posetu sa porodicom i doneo mi kafu! Ludilo! :dres: Prijavi
26. januar 2014.12 god. Autor comment_160305 Sva sreca pa nam se vratio. Kako on i Lamps rasporedjuju pasove, pa to je perverzija. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160312 Sanjao sam ga pre neku noc, igramo League of Legends zajedno, posle on dosao kod mene u posetu sa porodicom i doneo mi kafu! Ludilo! :dres: Koja si divizija? Šta igraš? Sent from my LT26i using Tapatalk Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160320 Nisam siguran, ne mogu bas najbolje da se setim, ali mislim da je bilo nesto tipa Nasus ili Renekton, u svakom slucaju neki hyper tank razbijac, bas kao on u fudbalu! :D Inace, nick mi je Ash21x i igram na EUW, ko hoce nek add! GL HF! EDIT: Danas je bio odlican. Nekako igra nam je fluidnija kad on igra, daje pasove i unapred za razliku od nekih. :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160321 Sa kojom lakoćom je uzimao lopte igračima Stouka, milina. Prijavi
26. januar 2014.12 god. Autor comment_160323 Bas me zanima hoce li neko izbaciti njegovu statistiku... BIce impresivna ! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160325 Nisam siguran, ne mogu bas najbolje da se setim, ali mislim da je bilo nesto tipa Nasus ili Renekton, u svakom slucaju neki hyper tank razbijac, bas kao on u fudbalu! :D Inace, nick mi je Ash21x i igram na EUW, ko hoce nek add! GL HF!:lol: dobar dobar. Dodat cu te ja al nisam neki dobar igrac a i laptop me jebe pa pocne stopat. Sto se tice matica u pocetku mi se cinio "stidljiv" kao da je imao tremu dok je kasnije skupio muda. Imao par losih pasova al ne mnogo. Samo jos da je nekad opali s distance. Danas mogao par puta al on ide na pas. Bit ce on odlicno pojacanje Sent from my HTC One V using Tapatalk Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160333 Odlican, samo napred. Ovako to izgleda u brojevima. Pass Accuracy 89% Aerials Won 50% Touches 77 Dribbles Won 1 Tackles 5 Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160340 Videlo se koliko pomaze Lampardu u defanzivi. Lamps je igrao ofanzivnije od njega nije morao ni vraca ti se Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160342 Čovek identično trči kao Lampard, isti su ljudi. Da Matić ne nosi dvocifreni broj, ne bi ih mogo raspoznat Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160343 Dobar debi,ali meni je prava steta sto nije Ramires usao mesto Lampsa da vidim kako Matic i Ramires funkcionisu na sredini. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160362 Moze ovo Nemanja bolje :P Također mislim da može puno bolje. Npr u zadnjoj tekmi u Banfici, protiv Porta, bio je puno bolji nego što je dns.. Ali naravno ok je, ipak je to prvi start u Chelsea.. Mada i dns se vidilo da će bit mega pojačanje, komletan je veznjak ;) Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160363 Odlican danas ,izdominirao .Sve lopte sklonio ,imao par dobrih lopti naprijed .Svidja mi se sto vrsi pritisak na protivinika ,onaj presing je izgledao strasno nisu mogli preci centar . Bravo maestro :) samo je falio sut jedan da uputi ,Mikel i on kad budu igrali protiv Sitija ,zatvor cemo napravit :D Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160367 Predobar danas bio. A može još puno napredovati. Napokon smo dobili Essienovog nasljednika. Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160370 "Bio je prilično dobar. Vrlo siguran na lopti. Sa Frenkom Lampardom uz rame doneo je veliku stabilnost timu. On je kao pauk. Sve lopte su njegove, taj način na koji se kreće, kako osvaja prostor... Jednostavno - fantastičan je", počeo jeMurinjo da sipa komplimente. "Ponavljam, vidi se da se oseća komforno kada ima loptu u nogama. Ima i lepu levicu i čini igru prostom što daje krila saigračima i ekipi dozvoljava da se razmaše i poleti" http://www.mozzartsport.com/vesti/nemanja-zaustavicu-teretni-voz-matic-ocarao-stamford-video/69552 Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160387 ja sam primetio da dok trčkara drži savijen zglob kao Lamps. Neka fora... Odličan Matke! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160404 Dobar,nadati se da nece Murinjo puno eksperimentisati sa igracima sredine terena,jer imamo sad Mikela,Ramiza,Lamparda,Matica pa i Luiza...do sad mi se pokazala najbolje kombinacija Luiz-Ramires jer su dosta agresivni,bezkompromisno idu na loptu ali steta da ne igraju Matic,Lamps,Mikel...ne kazu dzabe ovo su slatke muke po trenera! Prijavi
26. januar 2014.12 god. comment_160431 Mene je odusevio danas. Igra jednostavno a efikasno, cita igru, ima krupan korak koji odlicno koristi prema naprijed, jak je na lopti, stalozen.. Sjajan zadnji vezni, klasa.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.