15. novembar 2015.10 god. comment_241595 Gdje ces drzati cifutizam jebo li te hljebic razani. Prijavi
15. novembar 2015.10 god. comment_241599 Šta imate protiv zvijezde šestokrake? To je bio pečat poslanika Davuda alejehisselama. Prijavi
16. novembar 2015.10 god. comment_241600 Zajebi prijedlog, ne mogu ja držat ovu zastavu više ni sekund. Ako nije Murinjova ili moja slika, mogu verovatno da stavim šta god hoćeš, tako da se obrati meni. :D Prijavi
16. novembar 2015.10 god. comment_241601 Igi, fazon je sto je ne moze ni on gledati, ne samo na svom profilu :D Prijavi
16. novembar 2015.10 god. comment_241610 Rekao je da je ne može držati, meni nije problem. :P Prijavi
16. novembar 2015.10 god. comment_241612 Nema veze Igi, za tebe ćemo da napravimo neku montažu u Photoshopu pa to da nosiš haha Prijavi
16. novembar 2015.10 god. comment_241626 Igiju relin avatar najvise pristaje, sa duginim bojama, sad bi trebo sa francuskom zastavom da stavi najbolje bi bilo ukinuti avatare Prijavi
17. novembar 2015.10 god. comment_241678 A chiba je veliki moralista koji ispravlja svijet svojim intervencijama hehe, madajba napisi nesto konstruktivno chiboni Lol,zabole me da budem moralista na forumu,nemam pametnija posla u životu samo se sećam kako je ranije bilo na forumu kad se pričalo o fudbalu,što ti ne znaš(ništa lično) jer tada nisi ni bio registrovan da me ne shvatiš nešto pogrešno ranije se dolazilo i trčalo se ko će pre nešto postati o transferima,sad ljudi dodju da prekrate vreme i ćaskaju o politici,veri,opijanju i šta ja znam što meni uopšte ne smeta ali za sve postoji granica a to je po mom mišljenju onaj trenutak kad krenemo da kačimo te i takve slike kakve sam gore naveo Prijavi
17. novembar 2015.10 god. comment_241681 Lol,zabole me da budem moralista na forumu,nemam pametnija posla u životu samo se sećam kako je ranije bilo na forumu kad se pričalo o fudbalu,što ti ne znaš(ništa lično) jer tada nisi ni bio registrovan da me ne shvatiš nešto pogrešno ranije se dolazilo i trčalo se ko će pre nešto postati o transferima,sad ljudi dodju da prekrate vreme i ćaskaju o politici,veri,opijanju i šta ja znam što meni uopšte ne smeta ali za sve postoji granica a to je po mom mišljenju onaj trenutak kad krenemo da kačimo te i takve slike kakve sam gore naveo Nekada je dnevno forum posjećivalo 90-100 registriranih članova, a u zadnje vrijeme je ta brojka matematički prepolovljena (nekih 45-50 osoba dnevno), baš kao i kvaliteta. To se počelo dešavati otkad su članovi Chelsea Cro napustili forum, pa nadalje. Jbg :/ Prijavi
17. novembar 2015.10 god. comment_241683 Jebes njih, ko nece da budu na forumu, ne mora ni biti... Samo mi zao dubrinog laptopa i to je to. Prijavi
17. novembar 2015.10 god. comment_241686 ajmo svi da stavimo laptop na avataru #pravdaZaLaptop ahahahahhahahahahhahah al tražite neki izrešetani laptop ahahahahahha Prijavi
17. novembar 2015.10 god. comment_241695 Ja razumijem dubru, i meni je otiso sad laptop u kurac i ko zna kad cu opet uci a da nisam na tapatalku.Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
18. novembar 2015.10 god. comment_241736 Relo paranoican, pa nam ne da vise da se predstavljamo :S Prijavi
18. novembar 2015.10 god. comment_241759 Jebes njih, ko nece da budu na forumu, ne mora ni biti... Samo mi zao dubrinog laptopa i to je to. cuj dubro, zar se iko više sjeća tog lika Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241794 Lol,zabole me da budem moralista na forumu,nemam pametnija posla u životu samo se sećam kako je ranije bilo na forumu kad se pričalo o fudbalu,što ti ne znaš(ništa lično) jer tada nisi ni bio registrovan da me ne shvatiš nešto pogrešno ranije se dolazilo i trčalo se ko će pre nešto postati o transferima,sad ljudi dodju da prekrate vreme i ćaskaju o politici,veri,opijanju i šta ja znam što meni uopšte ne smeta ali za sve postoji granica a to je po mom mišljenju onaj trenutak kad krenemo da kačimo te i takve slike kakve sam gore naveo Cisto iz sprdnje sam te prozvao A jebiga Jose nas sve zavadi i odma kvalitet ode u kurac :D Ozbiljno, bas mi je zao sto nisam prije dosao na forum. U tu zdraviju atmosferu Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241802 A jest bilo prejako 2011,2012.. Sjecam se kad su ss svi zalili jer je shoutbox stalno bio zauzet raspravom o NBA izmedju Drogba750, Vinko mislim da je i soxx isto pisao cesto.. Drogba750 prejak lik, zvezdas al priznavo je da je fmp.. Nba pratio ko lud Mislim da je 2012 bila najjaca godina foruma.. Mucenje na pocetku godine, poraz u Napoliu, otkaz AVB, sve ispraceno sa milion postova mnogo kvalitetnijih nego sad, onda pobeda 4-1 nad Napoliem, pa Barca pa drkanje po temama na Ramiresa, Di Mattea i Drogbu, pa posle svake utakmice ides u Torresovu temu da ga pljujes ili se svadjas sa toresoljupcima koji gledaju svaki dobar potez :D pa finale CL pa onda ono prejko leto, dolazak Hazarda i drkanje na istog, americka turneja propracena blejanjem i trazenjem strimova, gledanjem utakmica do 5 ujutro na shoutboxu.. Pracenje Lukakua u WBA, spekulacije o Hulku, onda poraz od Atletika u supercupu, Oscarova dva gola Juveu, Mosesov Shaktaru, poraz od Juvea otkaz Di Mattea, jebanje majki Romanu.. Dolazak Beniteza #rafaout.. Poraz u finalu SPa za klubove.. Kakva godina, kakvi su se tad postovi pisali. Ko bi reko da ce tako se promenit forum Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241803 Pa da manje kukate za starim članovima a više pišete kvalitetne fudbalske postove ne bi ni bilo potrebe za tim. Eto umjesto da si pisao ovaj post, a napisao neku kritiku, osvrt na sezonu ili nekog igrača/trenera gotovo zasigurno da bi podigao kvalitet. Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241836 Cemu taj tapatalk za forum,ja upadam preko obicnog brousera na forum i radi mi ok a ima I ona mob verzija koja jos brze sljaka Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241838 Tapatalk je dobar za mob, preglednije je jer radi ko aplikacijaSent from my iPhone using Tapatalk Prijavi
19. novembar 2015.10 god. Autor comment_241839 Cemu taj tapatalk za forum,ja upadam preko obicnog brousera na forum i radi mi ok a ima I ona mob verzija koja jos brze sljaka Tapatalk je majka za telefone al mana mu je što nema lajk opciju nit moš vidjet ko ti je lajko post :D Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241856 slazem se sa kaletom, 2012. je definitivno najbolja godina otkako je ovaj forum nastao, jos je zaboravio dodati onu himnu od Miroslava Ilića, ej kakvi su to dani bili. Prijavi
19. novembar 2015.10 god. Autor comment_241879 Da privučemo nove članove, ispod svakog članka na portalu će stajati sljedeće: Prijavi
19. novembar 2015.10 god. comment_241887 a vala ne bi bilo loše da ponekad i okačiš link od foruma i navedeš neku temu koja je najaktivnija u sedmici, mada opet, ne bi valjalo da ljudi dolaze zbog trole. ali opet mozes slagat nesto, samo da privuces, a forum reklamiras svake prestupne isto tako nije ti lose ono kad objavis neki dobar post, jel ima jos onaj kaletov kad je pisao za torresa, kao neku pricu djeca bez roditelja, ono bih rado volio opet procitati Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.