Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

keru ja bio odlucan da zbog tebe napustim forum, zato sam bio odsutan neko vrijeme, ako ces napustati da napustimo zajedno i nikad se vise ne vratimo?

ako ti odes idem i ja

Samo i dalje ne kontam što si se ti naljutio zbog onoga? I ja sam tad bio banovan pa se vratio, nije me ništa pogodilo. 

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ali cuj psovanje majke 5 dana hahahah

Pa jest to uzrecica u nasoj lijepoj i dragoj, ali sa svojom rajom. Nidje veze je jebat mater nekom ovdje i dobit 5 dana ban ko da nista nije bilo. Ili ga upozorit za sljedeci put, tj. upozorenje na trajni ban ili ga odma spucati. Nea treceg

Ja sam ZA.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

A šta ako nekome kažem: "J*bo ti sve svoje", da li je to za kazne?
Jer je mrtavker sam sebi jebao sve u temi "budući trener" a nije dobio ban.

Ovo su zaista zbunjujuće stvari. Smatram da pravilnik nije dobro urađen i da je pun RUPETINA.

Da li na forumu postoji neko žalbeno vijeće gdje optuženi može da uloži žalbu.

Hvala.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

Samo i dalje ne kontam što si se ti naljutio zbog onoga? I ja sam tad bio banovan pa se vratio, nije me ništa pogodilo. 

nije mene ono naljutilo, naljutilo me bio ban usrani, ako me je vec htio banovati, onda me trebao zastalno i gotova priča.

i još rasprava je išla normalnim tokom, al et, tad nije bilo kaleta, pa arđentajna nije imala koga banovati pa morala nas

nije mene ono naljutilo, naljutilo me bio ban usrani, ako me je vec htio banovati, onda me trebao zastalno i gotova priča.

i još rasprava je išla normalnim tokom, al et, tad nije bilo kaleta, pa arđentajna nije imala koga banovati pa morala nas

Pa da, ali brate nisam ti ja ništa rekao u toj raspravi, tj. niti sam psovao niti vrijeđao koga i dobili smo banove. Nije to isto recimo kao što su ovi radili da bi dobio permanent. 

Ovo su zaista zbunjujuće stvari. Smatram da pravilnik nije dobro urađen i da je pun RUPETINA.

Ima previse rupa i u nasim pravim zakonima i pravilnicima koji se donose, a jedini razlog je sto se samo prepise sa interneta ili drugog nekog foruma.

Stavke nisu dobro rasporedjenje na forumu. Nacionalizam 30 dana a psovka 5 dana. Treba to dvoje zamijeniti ili psovanje stavti trajni ban.

Licno sam protiv bilo kakvog psovanja na forumu, jer ja nikad ne psujem ovde jer se maksimalno trudim da podignemo kvalitet foruma.

Pa da, ali brate nisam ti ja ništa rekao u toj raspravi, tj. niti sam psovao niti vrijeđao koga i dobili smo banove. Nije to isto recimo kao što su ovi radili da bi dobio permanent. 

nije bio problem ni u tebi ni u postu, to sam ti gore rekao, problem je bio relo, vazda on problem, nikad da čovjek dođe tobe

nije bio problem ni u tebi ni u postu, to sam ti gore rekao, problem je bio relo, vazda on problem, nikad da čovjek dođe tobe

Aha, skontah nekako. Ma nije ni Relo kriv, jednostavno ovde šta god da uradiš nekome smeta. 

Aha, skontah nekako. Ma nije ni Relo kriv, jednostavno ovde šta god da uradiš nekome smeta. 

Zameni "Relo" sa "Murinjo" i recenica ce opet da zvuci potpuno realno i objektivno.

Podrska za obojicu!

Podnosim prijedlog da se na forumu zabrani stavljanje bilo kakvih zastava na avatare, političara, politički orjentisanih gluposti i slično. Dok se ne usvoji prijedlog pozivam svu braću da na avatar stave ovaj predivni simbol Davidovu zvijezdu i tako iskažu nezadovoljstvo. 

Podnosim prijedlog da se na forumu zabrani stavljanje bilo kakvih zastava na avatare, političara, politički orjentisanih gluposti i slično. Dok se ne usvoji prijedlog pozivam svu braću da na avatar stave ovaj predivni simbol Davidovu zvijezdu i tako iskažu nezadovoljstvo. 

Pa samo spaha ima..i mislim da je i Caetov neki politicar(?)

Nikad nisam takav avatar imao, čak ni ono jedno vrijeme dok je furka na forumu bila da se postavljaju naši političari na avatare. :D

Što se mene tiče, ispravan prijedlog i definitivno sam ZA.

Dajte meni da se malo bavim moderacijom. Ili ce ljudi ovde nauciti da postuju jedni druge na nacionalnom, verskom ma na svakom osnovu ili ih nece ni biti i kraj.

Obrišite one slike koje je kaluda postavljao,stvarno ne vidim poentu da na chelsea balkan forum gledaju ljudi takve stvari 

ne znam zašto se uopšte to ne seče u korenu

jbt udješ na forum,mrtva tela,ubistva,deca bez ruku 

i to svaki put tako,čim se krene o veri,posle par stranica se završi sa tim ali svaki put i svaki put isti forumaši 

ono,kontam nema se sad o čemu pisati al baš da gledam decu bez ruku,ne ide

A chiba je veliki moralista koji ispravlja svijet svojim intervencijama hehe, madajba napisi nesto konstruktivno chiboni

i šta sad

ispravio si sve,pobedio si,najjači si

huligan šta,veliki srbin,prijatelj

okačio čovek sliku deteta bez ruku 

bravo,aplauz

hvala brt

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.