Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

ma kakav bre uvod da pisem :D

sledeci put kad budem imao zelju da napisem nesto u vezi sa sledecom tekmom a vidim da nema teme ja cu je otvoriti pa neka neko napise uvod. ne bih umeo a nemam ni zelje ni vremena da radim tako nesto :)

znaci vaznije mi je da postoji tema a uvod manje-vise. uvod je samo bonus.

To je OK da otvori bilo ko temu ali samo ako niko od modova nije taj posao prihvatio na sebe, ako je već neko od modova prihvatio taj posao i ima neki dogovor sa adminom(relom) onda za forum nije problem što ćeš ti kao korisnik foruma otvoriti temu već je problem foruma što mod ne radi svoj posao.

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ala se King rasirio :D

Predlazem otvaranje tema na mesecnom nivou, odnosno da se otvore teme za svaku utakmicu kluba u toku meseca, i kasnije samo otkljucavaju, te dodaju uvodi.

Stvarno nema potrebe za uvodima, lepse izgleda, ali to niko ne cita 90% sam siguran, a neko se muci bez veze... Jedino sto bi trebalo od tog uvoda, mozda samo medusobni susreti, ko je sudija i to je to, eventualno forma, dve slike... nema potrebe za romanom.

Ja volim procitati uvod, bez obzira sto pratim kompletnu PL, dobro dodje vidjeti stanje s ozljedama, povijest susreta itd.. Ako nekom nije problem bilo bi lijepo da i dalje imamo uvode.

Ala se King rasirio :D

Predlazem otvaranje tema na mesecnom nivou, odnosno da se otvore teme za svaku utakmicu kluba u toku meseca, i kasnije samo otkljucavaju, te dodaju uvodi.

hahaha dijelim lekcije..

bilo bi bolje umesto obicnog teksta napraviti kao neku infografiku... ono da sve lepo pregledno bude napisano, forma, medjusobni dueli, istorija, povrede itd. pa i da se uvek koristi isti template.

ako budem imao vremena narednih par dana cu se pozabaviti tim problemom, imam par zanimljivih ideja

Mislim da bi mogli otkljucati zimski prelazni rok ili otvoriti novi folder "glasine".

Danas naletim na vest da smo zainteresovani ozbiljno za napadaca Sahtjora, kao i to da je on izjavio da je u kontaktu sa nama, da bi trebalo da se transfer ostvari na zimu,ali nemam gde da objavim. 

vec krecu nagadjanja, pa sto ne bi bio otvoren folder.

"It's all rumours so far," he told GloboEsporte.com.

"I'm glad to hear a club as big as Chelsea is interested on me.

"It would be important to play a tournament such as the Premier League, and better yet if it came in January. I'm welcoming a new challenge."

http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/10/29/16812562/alex-teixeira-chelsea-are-interested-in-me

Ja bih zabranio da se postavlja bilo šta fudbalsko na avatar, sve sem nacionalnih sranja. Kad mi ovako pišete, a pola vas ima Hazarda ili Falcaa nije interesantno. 

Zabraniti postavljanje na avatare bilo šta nefudbalsko.

Onda ne bi smeli da stavljaju slike Murinja i Čelsija hehehe

E aj maknite te profilne s kloppom iz liverpoola.. Odvratno izgleda. Ulazim na forum, a ono sve crveni kvadratici, jebo vas liverpool i klopp, stavite makar sliku iz dortmunda ako necete nista drugo. Kuzim da je zajebancija i da ocete Mourinha out i sta ja znam, ali ovo je retardirano, kakve slike od rivala, sta vam je, stavite na kraju krajeva grb radi kojeg smo svi tu ako necete nista drugo

Za ovo se slazem sto je Penzioner rekao.Cak bih rekao i sramota.Ovo vise nema veze sa Murinjom,u pitanju je Chelsea kao klub i kao forum.Nije ovo forum Murinjobalkan i slicno,vec Chelsea Balkan.

Tako je, treba urinirati po njemu.

Evo da se požalim na korisnika TheSpecialOne. Ide mi na kurac žestoko. Nadam se da je dobio trajni ban.

haaahaa turio je Igiu postenski :)

haaahaa turio je Igiu postenski :)

"napusi se kurca trolejbusa" je tebi turenje?

Ok, jednom ću ja to tebi da napišem da bih ti zaturio.

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.