25. oktobar 2015.10 god. comment_239007 ma kakav bre uvod da pisem :D sledeci put kad budem imao zelju da napisem nesto u vezi sa sledecom tekmom a vidim da nema teme ja cu je otvoriti pa neka neko napise uvod. ne bih umeo a nemam ni zelje ni vremena da radim tako nesto :) znaci vaznije mi je da postoji tema a uvod manje-vise. uvod je samo bonus. To je OK da otvori bilo ko temu ali samo ako niko od modova nije taj posao prihvatio na sebe, ako je već neko od modova prihvatio taj posao i ima neki dogovor sa adminom(relom) onda za forum nije problem što ćeš ti kao korisnik foruma otvoriti temu već je problem foruma što mod ne radi svoj posao. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239036 Ala se King rasirio :D Predlazem otvaranje tema na mesecnom nivou, odnosno da se otvore teme za svaku utakmicu kluba u toku meseca, i kasnije samo otkljucavaju, te dodaju uvodi. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239049 Jebi vas uvod. Malo ko i cita ih. Zato sam i prestao pisat a i ja ih ne citam vise. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239057 Stvarno nema potrebe za uvodima, lepse izgleda, ali to niko ne cita 90% sam siguran, a neko se muci bez veze... Jedino sto bi trebalo od tog uvoda, mozda samo medusobni susreti, ko je sudija i to je to, eventualno forma, dve slike... nema potrebe za romanom. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239060 Ja volim procitati uvod, bez obzira sto pratim kompletnu PL, dobro dodje vidjeti stanje s ozljedama, povijest susreta itd.. Ako nekom nije problem bilo bi lijepo da i dalje imamo uvode. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239061 Ma ima par ljudi cita sigurno. Al panika se digla oko toga. 10% forumasa procita racunajuci i onog ko je pisao. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239063 Ala se King rasirio :D Predlazem otvaranje tema na mesecnom nivou, odnosno da se otvore teme za svaku utakmicu kluba u toku meseca, i kasnije samo otkljucavaju, te dodaju uvodi. hahaha dijelim lekcije.. Prijavi
25. oktobar 2015.10 god. comment_239064 Ja to ne čitam. Možda i bih da se kladim, ali ovako mi puca kurac za ozljede, suspenzije i statistiku. Jedino što mi je bitno je vrijeme utakmice i to je to. Prijavi
26. oktobar 2015.10 god. comment_239077 bilo bi bolje umesto obicnog teksta napraviti kao neku infografiku... ono da sve lepo pregledno bude napisano, forma, medjusobni dueli, istorija, povrede itd. pa i da se uvek koristi isti template. ako budem imao vremena narednih par dana cu se pozabaviti tim problemom, imam par zanimljivih ideja Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239623 Mislim da bi mogli otkljucati zimski prelazni rok ili otvoriti novi folder "glasine". Danas naletim na vest da smo zainteresovani ozbiljno za napadaca Sahtjora, kao i to da je on izjavio da je u kontaktu sa nama, da bi trebalo da se transfer ostvari na zimu,ali nemam gde da objavim. vec krecu nagadjanja, pa sto ne bi bio otvoren folder. Prijavi
30. oktobar 2015.10 god. comment_239626 "It's all rumours so far," he told GloboEsporte.com. "I'm glad to hear a club as big as Chelsea is interested on me. "It would be important to play a tournament such as the Premier League, and better yet if it came in January. I'm welcoming a new challenge." http://www.goal.com/en-gb/news/2892/transfer-zone/2015/10/29/16812562/alex-teixeira-chelsea-are-interested-in-me Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240549 Zabraniti postavljanje na avatare bilo šta nefudbalsko. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240552 Ne slažem se. Neka postavlja ko šta hoće sve dok to nekoga ne vrijeđa. Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240555 Ja bih zabranio da se postavlja bilo šta fudbalsko na avatar, sve sem nacionalnih sranja. Kad mi ovako pišete, a pola vas ima Hazarda ili Falcaa nije interesantno. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240559 Zabraniti postavljanje na avatare bilo šta nefudbalsko. Opali sebi jednu čvoku za ovaj post. :D Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240561 Zabraniti postavljanje na avatare bilo šta nefudbalsko. Onda ne bi smeli da stavljaju slike Murinja i Čelsija hehehe Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240624 Povlacim predlog. Dosao sam nocas pod dejstvom alkohola, onaj Adisov avatar mi je izgledao jako iritantno. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240648 Evo da se požalim na korisnika TheSpecialOne. Ide mi na kurac žestoko. Nadam se da je dobio trajni ban. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240690 E aj maknite te profilne s kloppom iz liverpoola.. Odvratno izgleda. Ulazim na forum, a ono sve crveni kvadratici, jebo vas liverpool i klopp, stavite makar sliku iz dortmunda ako necete nista drugo. Kuzim da je zajebancija i da ocete Mourinha out i sta ja znam, ali ovo je retardirano, kakve slike od rivala, sta vam je, stavite na kraju krajeva grb radi kojeg smo svi tu ako necete nista drugo Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240692 Za ovo se slazem sto je Penzioner rekao.Cak bih rekao i sramota.Ovo vise nema veze sa Murinjom,u pitanju je Chelsea kao klub i kao forum.Nije ovo forum Murinjobalkan i slicno,vec Chelsea Balkan. Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240695 Gadi mi se taj grb Lpoola.Sent from my SM-G900F using Tapatalk Prijavi
7. novembar 2015.10 god. comment_240699 Tako je, treba urinirati po njemu. Evo da se požalim na korisnika TheSpecialOne. Ide mi na kurac žestoko. Nadam se da je dobio trajni ban. haaahaa turio je Igiu postenski :) Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240728 haaahaa turio je Igiu postenski :) "napusi se kurca trolejbusa" je tebi turenje? Ok, jednom ću ja to tebi da napišem da bih ti zaturio. Prijavi
8. novembar 2015.10 god. comment_240729 Udario bih ti Igi lajk za ovo Zemi sto si napisao, ali u nastavku spominjes ponovo Liverpul i njihov grb pa sam odustao. Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.