16. septembar 2015.11 god. comment_234367 Pošto Dzan ima kratko pamćenje pa se ne seća šta sve piše, ostaviću ovo ovde pošto je tražio, da ne bih spamovao u temi za LŠ. Samo u prethodnih par nedelja. Chiba ga je ranije upozorio zbog sličnih ispada. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234374 Ovo ispad? Na trol dobije sta i zasluzi. Ako je za tebe ovo moj kompletan rad na forumu, nez onda... Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234377 To Igi ispitujes novi pravilnik :) Našao sam "dokaze", poslednji možete da nađete u pomenutoj temi, pa da vidimo da li ćemo se pravilinka pridržavati, ili je samo mrtvo slovo na papiru. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. Autor comment_234378 Našao sam "dokaze", poslednji možete da nađete u pomenutoj temi, pa da vidimo da li ćemo se pravilinka pridržavati, ili je samo mrtvo slovo na papiru. Pravilnik je zvanično od juče stupio na snagu i od juče se provodi. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234379 Jebe mi se za ban. A i za tvoje misljenje, jer ti je svaki drugi post pokusaj ismijavanja nekog ko sto je izmedju ostalog to sa ligama. A najdraze bi mi bilo da se svi izjasne povodom tvojih takoreci optuzbi. Ako nisam konstruktivan i ako trujem forum, sam cu se povuci dajem rijec evo. Tako da igi mozes prestat srat, ja postujem forumase koji su ok. Ti sa svojim smarackim pametnim postovima i slicni me ne zanimaju. Eto moze se anketa bacit, glas, bilo sto... Ako se slazu s tobom, idem samPoslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234380 Imamo pravilnik i opet ljudi traže da se prave neke ankete, pa valjda ima neko ko djeluje u slučaju da se prekrši jedno od pravila foruma. Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234382 Dobar je Dzan s početka bio, imo dobre postove.. izgleda da ga je Lampsov odlazak sjebo, pa poceo malo spamati :D al opet zna napisati dobar post.. izgleda da preko mobilnog ulazi lik,primjetio sam.. pa mu smor pisati preko moba, i nesto je nervozan zadnjih mjeseci :D Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234383 Pravilnik je zvanično od juče stupio na snagu i od juče se provodi. Onda je džan odličan tajming pogodio pa danas napisao šta je napisao. :) Gle ga sad, ono što sam ja napisao za njega on projektuje u mene. :D Eto, imam drugačije mišljenje o nekim temama i volim da okrećem na zezanciju pa serem i smaram. :) Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234402 Ne trebaju ankete, ako se svi slazu s tim da trujem sto bi chiba reko, bujrum izjasnite se i idem sam. Al nemos mi rec ne pisem konstruktivan post, daj molim te ne supljiraj. To sto tebi smeta neki moj post, tako i meni smeta tvoj pokusaj ismijavanja necijeg misljenja. Uvijek mi je smetalo, eto danas sam ti reko i to je sve. Nemam nista protiv bilo koga, al nemoj mi beze srat, cuj ja ismijavam svakog. Eto nek se taj svako javi i svaka ti cast. Kale nije me sjebo lampsov odlazak, davno proslo, nego je forum komplet otisao na suprotnu, pogresnu stranu. Al opet u zadnje vrijeme se popravila situacija, mozda poguramo i klub ako nastavimo. Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk Prijavi
16. septembar 2015.11 god. comment_234411 Ma dobro pises dzane al istina je da nekad bespotrebno ubacis uvrede na racun forumasa koji stoji sa suprotne strane diskusije. I smirite strasti, koji vam je k, uzivajte u konacno dobroj tekmi nasih :DGesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234527 Ko spaja stalno one teme, pa razdvaja pa opet spaja.. stalno neko izmišljanje Čuj tema: prošlost i budućnost kluba. ma idi bre, ako ne možemo imat jednu temu Istorija kluba a jednu Budućnost kluba, jebeš takav i forum i hosting ili do čega je već. Nabacano 2000 odgovora u jednu temu a veze jedna s drugom Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234529 Mora Cae nešto odraditi pa makar i spojiti dvije različite teme :D Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234543 Tema za Arsenal ? Ne mozes po danu traziti, Kun cijepa drva. Prijavi
17. septembar 2015.11 god. comment_234561 A po noći cepa maloletnice, i nikad teme na Forumu.... Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234699 Kako staviti neki sadrzaj u spoiler? Recimo htio bih staviti neke slike u jednu temu,ali posto ima puno konto sam u spoiler. Prijavi
18. septembar 2015.11 god. comment_234726 Tek Sam sada procitao ovo za Balije,cete,srbende . Smijesno Bgm Ovo je Balkanski forum I to je ocekivano da bude,takav nam je mentalitet, a ako smo vec htjeli da toga be bude trebali smo na pocetku postaviti ovaj pravilnik. Odo sad u temu kosarka malo prcati komsije Srbe :p Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234795 Ne mozes po danu traziti, Kun cijepa drva. OVO TEK SAD VIDIM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KIDAJ ZEMO KRALJU Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Prijavi
19. septembar 2015.11 god. comment_234888 OVO TEK SAD VIDIM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KIDAJ ZEMO KRALJU Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk Jesam izdominiro, pamtim sve :) Zasto meni ne dolaze obavijesti kad mi ti citiras postove Prijavi
20. septembar 2015.11 god. comment_235083 E moj Zemo dok ti po noci spavas,Kun zivi zivot.Jbga nema vremena po danu zbog drva,ali noc je njegova.Boga pitaj gdje je sad :D Prijavi
21. septembar 2015.11 god. comment_235102 E moj Zemo dok ti po noci spavas,Kun zivi zivot.Jbga nema vremena po danu zbog drva,ali noc je njegova.Boga pitaj gdje je sad :D Evo ustao tek bajo moj, ode jest', pa kava i onda u teretanu, treba li i posljepodnevni raport :D :DEh da, nakon što se vratim iz željezare i najedem se ko konj, otvaram temu za tekmu :D Prijavi
Pridružite se razgovoru
Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.