Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Pošto Dzan ima kratko pamćenje pa se ne seća šta sve piše, ostaviću ovo ovde pošto je tražio, da ne bih spamovao u temi za LŠ.

119t4dv.jpg

Samo u prethodnih par nedelja. Chiba ga je ranije upozorio zbog sličnih ispada.

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

Ovo ispad? Na trol dobije sta i zasluzi. Ako je za tebe ovo moj kompletan rad na forumu, nez onda...

Poslano sa mog GT-I9301I koristeći Tapatalk

To Igi ispitujes novi pravilnik :)

Našao sam "dokaze", poslednji možete da nađete u pomenutoj temi, pa da vidimo da li ćemo se pravilinka pridržavati, ili je samo mrtvo slovo na papiru.

Jebe mi se za ban. A i za tvoje misljenje, jer ti je svaki drugi post pokusaj ismijavanja nekog ko sto je izmedju ostalog to sa ligama. A najdraze bi mi bilo da se svi izjasne povodom tvojih takoreci optuzbi. Ako nisam konstruktivan i ako trujem forum, sam cu se povuci dajem rijec evo. Tako da igi mozes prestat srat, ja postujem forumase koji su ok. Ti sa svojim smarackim pametnim postovima i slicni me ne zanimaju. Eto moze se anketa bacit, glas, bilo sto... Ako se slazu s tobom, idem sam

Dobar je Dzan s početka bio, imo dobre postove.. izgleda da ga je Lampsov odlazak sjebo, pa poceo malo spamati :D

al opet zna napisati dobar post.. izgleda da preko mobilnog ulazi lik,primjetio sam..  pa mu smor pisati preko moba, i nesto je nervozan zadnjih mjeseci :D

Pravilnik je zvanično od juče stupio na snagu i od juče se provodi.

Onda je džan odličan tajming pogodio pa danas napisao šta je napisao. :)

Gle ga sad, ono što sam ja napisao za njega on projektuje u mene. :D  Eto, imam drugačije mišljenje o nekim temama i volim da okrećem na zezanciju pa serem i smaram. :)

Ne trebaju ankete, ako se svi slazu s tim da trujem sto bi chiba reko, bujrum izjasnite se i idem sam. Al nemos mi rec ne pisem konstruktivan post, daj molim te ne supljiraj. To sto tebi smeta neki moj post, tako i meni smeta tvoj pokusaj ismijavanja necijeg misljenja. Uvijek mi je smetalo, eto danas sam ti reko i to je sve. Nemam nista protiv bilo koga, al nemoj mi beze srat, cuj ja ismijavam svakog. Eto nek se taj svako javi i svaka ti cast. Kale nije me sjebo lampsov odlazak, davno proslo, nego je forum komplet otisao na suprotnu, pogresnu stranu. Al opet u zadnje vrijeme se popravila situacija, mozda poguramo i klub ako nastavimo.

Ma dobro pises dzane al istina je da nekad bespotrebno ubacis uvrede na racun forumasa koji stoji sa suprotne strane diskusije. I smirite strasti, koji vam je k, uzivajte u konacno dobroj tekmi nasih :D

Gesendet von meinem Nexus 5 mit Tapatalk

Ko spaja stalno one teme, pa razdvaja pa opet spaja.. stalno neko izmišljanje

Čuj tema: prošlost i budućnost kluba. ma idi bre, ako ne možemo imat jednu temu Istorija kluba a jednu Budućnost kluba, jebeš takav i forum i hosting ili do čega je već. 

Nabacano 2000 odgovora u jednu temu a veze jedna s drugom

Tek Sam sada procitao ovo za Balije,cete,srbende . Smijesno Bgm
Ovo je Balkanski forum I to je ocekivano da bude,takav nam je mentalitet, a ako smo vec htjeli da toga be bude trebali smo na pocetku postaviti ovaj pravilnik.

Odo sad u temu kosarka malo prcati komsije Srbe :p

OVO TEK SAD VIDIM HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA KIDAJ ZEMO KRALJU

Poslano sa mog Nexus 4 koristeći Tapatalk

Jesam izdominiro, pamtim sve :)

Zasto meni ne dolaze obavijesti kad mi ti citiras postove

E moj Zemo dok ti po noci spavas,Kun zivi zivot.Jbga nema vremena po danu zbog drva,ali noc je njegova.Boga pitaj gdje je sad :D

E moj Zemo dok ti po noci spavas,Kun zivi zivot.Jbga nema vremena po danu zbog drva,ali noc je njegova.Boga pitaj gdje je sad :D

Evo ustao tek bajo moj, ode jest', pa kava i onda u teretanu, treba li i posljepodnevni raport :D :D

Eh da, nakon što se vratim iz željezare i najedem se ko konj, otvaram temu za tekmu :D

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.