Pređi na sadržaj
Otvori u aplikaciji

Praktičniji način pregledavanja. Saznaj više.

Chelsea Balkan

Aplikacija preko cijelog ekrana, na vašem početnom ekranu, s push obavijestima, značkama i drugim mogućnostima.

Instaliranje aplikacije na iOS i iPadOS
  1. Dodirnite ikonu za dijeljenje u Safariju
  2. Pomjerite se kroz meni i dodirnite Dodaj na početni ekran.
  3. Dodirnite Dodaj u gornjem desnom uglu.
Instaliranje aplikacije na Android
  1. Dodirnite meni s tri tačke (⋮) u gornjem desnom uglu preglednika.
  2. Dodirnite Dodaj na početni ekran ili Instaliraj aplikaciju.
  3. Potvrdite dodirom na Instaliraj.

Pitanja, prijedlozi, kritike, kartoni i žalbe

Istaknuti odgovori

Udario bih ti Igi lajk za ovo Zemi sto si napisao, ali u nastavku spominjes ponovo Liverpul i njihov grb pa sam odustao.

Izbrisao sam, udri lajk. :D

• Odgovori 3,4 hilj.
  • Pregledi 117,2 hilj.
  • Kreirano
  • Posljednji odgovor

Najaktivniji članovi u ovoj temi

Najpopularnije objave

• Pohvalio sam članove foruma adminu pre neki dan, svaka čast svim momcima, novim i starim člavima. toliko ste uljudni i mirni da moderatori nemaju nikakvog posla, osim kada nekad zaborave da otvore tem

• Kakvi savjeti.

• Ljudi stvarno ne znam šta vam je, apsolutno nisam alergičan na psovke i slično, ali toliko lomača, psovki, kletvi nakon jebenog četvrtog kola i boda u gostima protiv Brentforda koji nam nikad nije odg

Objavljene slike

"napusi se kurca trolejbusa" je tebi turenje?

Ok, jednom ću ja to tebi da napišem da bih ti zaturio.

Ipak smo se zeznuli obojica, to je rekao Pensioner a ne ovaj.

Ovo je forum Slovenaca, Hrvata, Bosanaca, Srba, Makedonaca i Crnogoraca. Te zastave postoje na headeru. Znači NEMA VREĐANJA TIH NACIJA. To i pravilnik kaže.

Ostale se mogu donekle, npr video  sam Bosanci vređaju Izrael, onda Srbi i Bosanci većina vređa Amerikance, šta ja znam, uvek se neko vređa bezveze, Albance vređamo isto.. Meni je to ok, ipak smo balkanci, divljaci i to.

A uostalom nije to neko vređanje, ako napišeš "Jebi šiptareee" dok igraju Srbija-Albanija u fudbalu. Pa oni sebe sami zovu Shiqptar, kako već. Ako napišeš "jebi ćifute" itd. To nije vređanje, posebno ne za ban jer oni uopšte ne pripadaju ovom forumu

E da dođemo sad do glavnog

Kad su igrali Albanija - Srbija pre mesec dana, ja sam u euforiji i pripitom stanju pisao: oo Srbijaaaa, jebiiii šiptareee itd.
Sportski duh pomešan sa balkanskim. Ništa loše po meni, i sad to mislim.

Međutim javlja se lik T.Džambić i piše meni sledeće:

gcMVAJc.jpg
čitajte odozdo prema gore.

Ja sam između svakog ovog njegovog shouta pisao "ma jebi šiptare" Samo sam posle kad mi je napiso goni se u pm, napisao sam da tražim ban jer vređa.

Hteo sam da ga namerno provociram iz zajebancije.
Lik uopšte nije Albanac ne znam šta se cima.

Prvo, trajni ban treba dobiti jer je napisao "Srbe na vrbe". To se ne sme pisati na ovom forumu jer je ovo forum Hrvata, Srba, Bosanaca, Makedonaca, Crnogoraca i Slovenaca. Znači nema pisanja: Srbe na vrbe, Bosance na vrbe, Hrvate na vrbe itd. Naš je forum i nema vređanja nacija kojima je forum i orijentisan.

Drugo, trajni ban treba dobiti je napisao "Goni se u pičku materinu svoju". Nema spominjanja majke drugim forumašima sine. Zbog tog su mnogi dobijali banove, počevši od Luke Modrica, tako se zvao forumaš, koji je Adisu možda tamo 2012. spomenuo pa do HowYesNoa koji je mislim mrtvomkeru spomeno. Nema toga i tačka.

Treće, trajni ban treba dobiti jer je napisao "Jebo ti svaki šiptar mater". Isti kurac kao prošli pasus. Šta on meni ima majku spominjati? Nit je Albanac niti išta, a iako ja vređam Albance ja to imam pravo ovo nije Albanski forum i boli me kurac. Da ima njihova zastava gore i da ima Albanskih forumaša, ja ne bi reč rekao. Možda iz zajebancije kurcanje al sve u granicama normale.

Četvrto treba dobiti trajni ban ako misli da je Crnogorska zastava na headeru ustvari Albanska. Poyy

I šta je rezultat tog na shoutboxu, što sam ja pisao "Jebi šiptare" (jer smo dali drugi gol za 0:2 u albaniji) i što je on napisao ovo iznad navedeno? Šta  je rezultat? I JA I ON PO 30 DANA BAN. I ja 30 dana, i on 30 dana. Jednako znači.

Psovanje majke, teranje u pičku materinu SVOJU, vređanje naroda koji i i pripada ovom forumu - 30 dana ban.
Pisanje "jebi naroda koji ne pripada ovom forumu, i naroda sa kojim nijedan forumaš nema nikakve veze, jer gubi od naroda koji pripada ovom forumu u fudbalu kod kuće" - 30 dana ban.

A šta ćemo za psovane majke? Znači to se od sad sme raditi? Onda skini ban How yes nou i ostalima. A i onom liku sto je napiso Igiju da se napuši kurca. Sve je to normalno

Od sad kad neko, bilo ko, za Baneta Cahilla i Terrya napiše: jebem ti ovakvog štopera/ ili nešto slično
Ja ili neko drugi napišem: jebo ti svaki štoper mater

Jel to se sme od sada?

• Autor

A šta ćemo za psovane majke? Znači to se od sad sme raditi? Onda skini ban How yes nou i ostalima. A i onom liku sto je napiso Igiju da se napuši kurca. Sve je to normalno

Za psovanje majke ide 5 dana ban, član 3 pravilinka pozzz

I tom što je Igiju rekao dao sam 5 dana ban

Za psovanje majke ide 5 dana ban, član 3 pravilinka pozzz

I tom što je Igiju rekao dao sam 5 dana ban

Tarife bana za psovanje reLo, dopuni:

Psovanje majke 5 dana

Psovanje tetke 3 dana

Psovanje sestre 4 dana

Psovanje oca 5 dana

Psovanje brata 4 dana

Psovanje prve rodice/rodjaka 2 dana

Psovanje djevojke 3 dan

Psovanje djeda 2 dana

Psovanje pradjeda 1 dan

Psovanje komsije/susjeda 12 sati

Psovanje kucnog ljubimca 1 dan

Nema smisla samo 5 dana za spominjanje majke (ili bilo čega drugog u porodici) nekome, a za nacionalizam 30 dana,

Šta je tebi gore?

Ako neko skine ban how yes now, ja odlazim sa foruma. Pozdrav.

Niko to ni ne trazi, samo trazim da ako je neko opsovao majku i spomenuo u takvom kontekstu, bilo kome, odmah ban trajni treba da ide. Da se to uopste ne desava, da nikom ne padne na pamet da nekom psuje majku ili sestru a i ne zna lika nit da li on ima majku, sestru da li su one bolesne, zive ili nesto trece.

i2 stari korisnik dobije permanent jer je rekao da je reLo debil jer ga je pre toga banovao ili tako nesto, i to Masku na chatu rekao.. i to sigurno u poluzajebanciji. I dobije trajni ban. Ovaj lik psuje majku ovde i za to dobija 5 dana.

Kaze uvredio si sve albanske forumase  =))

Realno Kale nije trebao uopste da bude banovan, niti je uvredio njega licno niti je vredjao neki od naroda sa foruma a ne vidim zasto su Siptari bitniji od Amerikanaca, Jevreja, Arapa, Brazilaca i ostalih naroda koje svakodnevno vredjamo.
Ovaj Dzambic zbog svega napisanog u shoutboxu zasluzuje trajni ban jer je npr hyn dobio ban za istu stvar, a i siri tenziju na temi o regionalnim klubovima i reprezentacijama :D

Slazem se sa Kaletom. Bilo kakvo vredjanje forumasa u smislu psovanja porodice zasluzuje trajni ban.Bez razmisljanja, to je nesto najgore, gore i od nacionalizma,rasizma petog i šestog.

Haha diablo poznato mi je to, znam dosta ljudi koji su najbolji drugovi ali funkcionišu po sistemu "gdje si, mamu ti jebem" to se meni ne sviđa i nikada sebi ne bi dozvolio takav odnos.

Što se foruma tiče, mnoga pravila, pravilnika i kriterijuma je se izmješalo tako da je teško u nekim poređenjima dva različita slučaja biti siguran da je određena odluka pravedna kada se u obzir uzme ozbiljnost prekršaja i trajanje bana.

Onaj hyn je keru i meni nešto psovao, ne sjećam se tačno šta, njega slobodno vrati na forum jer je uvijek čast biti u kontaktu sa takvim indijancima.

Keru, ne treba ti taj stav, što bi ti napustio forum zato što je neko seljačina, takvi dođu glume neku kulturu ali ne izdrže mnogo jer je primitivizam dio njih, ima ih ovdje još takvih.

Postoji pravilnik ljudi. Pravilnik koji se postuje. Da bi se pravilnik promjenio potrebna je reLina dobra volja. To je to.

Ja bih za psovanje majke dao 17 dana, isto kao i za psovanje na nacionalnoj osnovi.

Haha diablo poznato mi je to, znam dosta ljudi koji su najbolji drugovi ali funkcionišu po sistemu "gdje si, mamu ti jebem" to se meni ne sviđa i nikada sebi ne bi dozvolio takav odnos.

Što se foruma tiče, mnoga pravila, pravilnika i kriterijuma je se izmješalo tako da je teško u nekim poređenjima dva različita slučaja biti siguran da je određena odluka pravedna kada se u obzir uzme ozbiljnost prekršaja i trajanje bana.

Onaj hyn je keru i meni nešto psovao, ne sjećam se tačno šta, njega slobodno vrati na forum jer je uvijek čast biti u kontaktu sa takvim indijancima.

Keru, ne treba ti taj stav, što bi ti napustio forum zato što je neko seljačina, takvi dođu glume neku kulturu ali ne izdrže mnogo jer je primitivizam dio njih, ima ih ovdje još takvih.

Ne bih ja napustio forum jer mene to vrijeđa, dapače nije me uvrijedio ni malo, sam je pokazao kakav je majmun i balvan i neka, to je njegov problem. Nego i onako je forum opao baš za ovih godinu dana koliko sam tu, a na sve to treba da vraćamo staru bagru jer "da li je moguće sa se jednom toleriše, a drugom ne". Ionako sam na granici da batalim fb, a i ove forume i servise, a jedino što me drži je par normalnih ljudi sa kojima se fino diskutuje. Kao što rekoh samo takvi trebaju ovom forumu pa da se totalno ukopa u zemlju.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

keru ja bio odlucan da zbog tebe napustim forum, zato sam bio odsutan neko vrijeme, ako ces napustati da napustimo zajedno i nikad se vise ne vratimo?

ako ti odes idem i ja

Pridružite se razgovoru

Možete objaviti odmah, a registrovati se kasnije. Ako imate račun, prijavite se sada da objavite sa svog računa.
Napomena: Moderator mora odobriti vašu objavu prije nego što postane vidljiva.

Gost
Odgovori na ovu temu...

Račun

Navigacija

Pretraži

Pretraži

Postavi push obavijesti preglednika

Chrome (Android)
  1. Dodirnite ikonu katanca pored adresne trake.
  2. Dodirnite Dozvole → Obavijesti.
  3. Prilagodite postavku.
Chrome (računar)
  1. Kliknite na ikonu katanca u adresnoj traci.
  2. Odaberite Postavke stranice.
  3. Pronađite Obavijesti i prilagodite postavku.